پرسش از عطرهای سبز

دوستان یه سوال دارم ، من کلکسیون دارم تا حدودی ولی متاسفانه عطرهای سبز ، هم عطرهایی که کاملا فرم سبز دارن هم فوژه هم کارهایی که ترکیب سبز دارن مثل گرینلی تام فورد ...... دوست دارم عطرهایی که بوی سبزی مثل سیب سبز ، بوی تازه ی طبیعت ، درخت ها ، و یا ترکیب این بوها با هم ....باشه ، تنها بویی که خیلی باهاش تو طبیعت ارتباط نمیگیرم بوی درخت سرخسه 

.

بهرحال می خواستم از کلون یا دیزاینری های Cheapies و نیش .... از ارزون تا گرون شو بدونم که برم تو کار دستریز و بعدش خرید ، دوست دارم حداقل ۲ کار شاید هم ۳ کار سبز تو کلکسیونم داشته باشم 

از عطرهای سبز خودم گرینلی مارلی رو میپسندم ولی اطلاعاتم برخلاف بقیه ی سبک ها و ژانرها در این سبک بسیار پایینه و صرفا در همین حده 

.

ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید 

Jo Jo
1403/07/22

سلام 

من خیلی طرفدار عطرهای سبز نیستم. اینی که میخوام پیشنهاد بدم هم شاید خیلی سبز به معنای کلاسیکش محسوب نشه ولی شخصا عاشق این عطرم و واسم یه آچار فرانسه‌ی کامله  👌

Armani Eau de Cedre #جیور جیو آرمانی آرمانی ادو سدر Armani Eau de Cedre 

Mahyar Mahyar
1403/07/23

سلام مهیار عزیز که هم اسم من هم هستی :))

اتفاقا شما به رده ای از عطرها علاقمندی که تولیدشون ذاتا ارزون درمیاد و معمولا خرج بالایی دست مشتری نمیذارن. روایح سبز بلحاظ جنس بو گسترده هستن و از ارزون تا نسبتا گرون در کیفیت ها و با برندهای مختلف موجودن.

من چند گزینه اقتصادی به شما معرفی کنم امید که موثر و مفید واقع بشه.

Lomani pour Homme #لومانی پور هوم مردانه Lomani pour Homme بوی سبز باربرشاپی

Lalique Pour Homme EDP #لالیک پورهوم ادو پرفیوم (لالیک شیر) Lalique Pour Homme EDP بوی سبز اتوکشیده مردونه

یکم گرونتر John Varvatos Vintage #جان وارواتوس وینتیج John Varvatos Vintage بوی سبز و ترنج یاداور حضور در طبیعت

موفق باشی مهیار عزیز

Colonia Club #آکوا دی پارما کولونیا کلاب Colonia Club 

انگار ورداشتید برگ درخت ترنج رو از وسط له کردید و بوش همجا متصاعد شده

بسیار سبز (من ازش سبز تر نبوییدم!)و البته نچرال

در پاسخ به Mahyar :

سلام مهیار عزیز که هم اسم من هم هستی :))

اتفاقا شما به رده ای از عطرها علاقمندی که تولیدشون ذاتا ارزون درمیاد و معمولا خرج بالایی دست مشتری نمیذارن. روایح سبز بلحاظ جنس بو گسترده هستن و از ارزون تا نسبتا گرون در کیفیت ها و با برندهای مختلف موجودن.

من چند گزینه اقتصادی به شما معرفی کنم امید که موثر و مفید واقع بشه.

Lomani pour Homme #لومانی پور هوم مردانه Lomani pour Homme بوی سبز باربرشاپی

Lalique Pour Homme EDP #لالیک پورهوم ادو پرفیوم (لالیک شیر) Lalique Pour Homme EDP بوی سبز اتوکشیده مردونه

یکم گرونتر John Varvatos Vintage #جان وارواتوس وینتیج John Varvatos Vintage بوی سبز و ترنج یاداور حضور در طبیعت

موفق باشی مهیار عزیز

ممنون دوست خوبم 

راهنمایییت عالی بود 

خوشبو باشی عزیزم 🌹

ممنون دوست من ولی محصولات پینو سیلوستره رو ازکجا میشه تهیه کرد ؟ کمیابن 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟