memio memio
52
1403/07/26

اقایون خانمها مساله حساسه

دوستم روی آقایی بشدت کراش داره ک بسیار لول بالا ،جنتلمن و سنگین و متشخصه، استایل رسمی و اولدمانی داره

برای درخواستی باید چندلحظه ای پیشش بره و خیلی دلش میخواد تاثیر گذار باشه، اینم بگم ک خودش خیلی خجالتی و کم حرفه و دلبری بلد نیست، آقایون و خانمها ممکنه راهنمایی کنید چ عطری میتونه دل یک مرد این چنینی رو ببره؟ میخواد وقتی رفت عطرش بمونه اما نه از نوع ازاردهنده، از نوعی ک ب فکرش نفوذ کنه

[EDITED] 1403/07/27 01:51
memio memio
1403/07/27
در پاسخ به KAVEH :

بسیار ممنونم 👌🙏🏽

سلام وقت بخیر به نظرم یک سری ادکلن رو با نظرات دوستان گلچین کنید و از همشون از یک جای معتبر دکانت بگیرید و خودتون راحت تر تصمیم بگیرید که کدوم بهتره 

کارای ممو پاریس مد نظر خود من بودم ولی چون دکانتش گیر نمیاد پیشنهاد نمیکنم 

نکته ی بعدی اینکه اگر استایل شما با ادکلنی که میزنید همخوانی داشته باشه جذاب تر به نظر میرسید پس این نکته رو هم در نظر بگیرید 

memio memio
1403/07/27
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام وقت بخیر به نظرم یک سری ادکلن رو با نظرات دوستان گلچین کنید و از همشون از یک جای معتبر دکانت بگیرید و خودتون راحت تر تصمیم بگیرید که کدوم بهتره 

کارای ممو پاریس مد نظر خود من بودم ولی چون دکانتش گیر نمیاد پیشنهاد نمیکنم 

نکته ی بعدی اینکه اگر استایل شما با ادکلنی که میزنید همخوانی داشته باشه جذاب تر به نظر میرسید پس این نکته رو هم در نظر بگیرید 

خیلی موافقم و همیشه دقت میکنم، ممنون از یاداوریتون🙏🏽🙏🏽

memio memio
1403/07/27
در پاسخ به ༺Zahra ༻ :

یکی ازین دوتا. یه بیست دقیقه قبل رفتن پیششون بزنین ولی over spray نکنین🙂 

Mon Guerlain #گرلن مون گرلن ادو پرفیوم Mon Guerlain 

Viva la Juicy Gold Couture #جویسی کوتور ویوا لا جویسی گلد کوتور Viva la Juicy Gold Couture 

اوه اوه چ نکته ای! مرسی زهراجان🫶🏻🤌🏻

شهرزاد شهرزاد
1403/07/27
در پاسخ به memio :

بله خیلی تو این زمینه خنگم، از ترس لو رفتن حسم نگاهم نمیکنم بهش، عطری ک گفتین همونیه ک باتلش زرشکیه؟

من منظورم بطری بی رنگ بود. Edp اصلی. ولی قرمز/زرشکی و سیاهش هم عالی هستن. با این حال حتما تست کن قبل از خرید. 

در پاسخ به nazanin :

امم ببخشید ایموجیه اشتباه شد😁

در راستای کامنت اقا احسان،

موسک کوبلای خان هم مد نظر داشته باشید کار قشنگ جمع میشه

فک کنم آقا احسان عزیز فراموش کرده ما برای وصل کردن آمدیم ، نی برای فصل کردن آمدیم 😄 آیا از کراش خود خسته شده اید ؟ آیا میخواهید کراش خود را به شکست عشقی تبدیل کنید ، به ما مراجعه کنید :) ، خب اگه به پیشنهاد ، من آماتور هم پیشنهادم و مطرح کنم ، وی ات آرمیس بیوفرت لاندن،  که اگر مقبول افتاد سال دیگه سالگرد ازدواج تو کمپ ترک  💉🚬

البته من باب مزاح آقا احسان دوست داشتنی 🌷

memio memio
1403/07/27
در پاسخ به محسن جمالیان :

فک کنم آقا احسان عزیز فراموش کرده ما برای وصل کردن آمدیم ، نی برای فصل کردن آمدیم 😄 آیا از کراش خود خسته شده اید ؟ آیا میخواهید کراش خود را به شکست عشقی تبدیل کنید ، به ما مراجعه کنید :) ، خب اگه به پیشنهاد ، من آماتور هم پیشنهادم و مطرح کنم ، وی ات آرمیس بیوفرت لاندن،  که اگر مقبول افتاد سال دیگه سالگرد ازدواج تو کمپ ترک  💉🚬

البته من باب مزاح آقا احسان دوست داشتنی 🌷

😂ای بابا منو باش جدی رفتم دیدم بو تریاک میده😂

اذیت نکنید، پیشنهادات اقای احسان هم همین سبکه؟!

[EDITED] 1403/07/28 10:13
memio memio
1403/07/27

خیلی ممنونم مانذانای عزیز🙏🏽

TIMELESS TIMELESS
1403/07/27

با احترام 

من معتقدم در همچین قرارهای ارتباط عاطفی و حتی عاشقی، نیازمند یه عطر خیلی گرون قیمت نیست تا شخصیت انسانها را شایسته نشان دهد بلکه شخصیت و سجایای اخلاقی هر انسانی به تنهایی مهمترین فاکتور تاثیرگذار برای طرف مقابل میباشد. فلذا عطرهای زنانه ای که بازخورد آفرین هستند برای آقایان بخصوص در قرارهای دونفره برای سلیقه ی من عبارتند از: اجمل شادو زنانه (باتل شفاف با مایع زرد رنگ، رایحه عاشقانه و پرفورمنس بسیار خوب)، اجمل اووک زنانه (باتل شفاف و مایع زرد رنگ، رایحه اعیان و بسیار جذاب و پرفورمنس خوب)، اجمل انیگما زنانه (رایحه بسیار متین و مدبر با پرفورمنس خوب)، میسون الحمبرا کیسمت زنانه (رایحه بسیار عاطفی با پرفورمنس بسیار خوب)، میسون الحمبرا سپتر مالاکایت (رایحه بسیار دل انگیز و کاریزماتیک با پرفورمنس خوب). 

انشالله برایتان مفید باشند....

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟