دوستم روی آقایی بشدت کراش داره ک بسیار لول بالا ،جنتلمن و سنگین و متشخصه، استایل رسمی و اولدمانی داره
برای درخواستی باید چندلحظه ای پیشش بره و خیلی دلش میخواد تاثیر گذار باشه، اینم بگم ک خودش خیلی خجالتی و کم حرفه و دلبری بلد نیست، آقایون و خانمها ممکنه راهنمایی کنید چ عطری میتونه دل یک مرد این چنینی رو ببره؟ میخواد وقتی رفت عطرش بمونه اما نه از نوع ازاردهنده، از نوعی ک ب فکرش نفوذ کنه
بسیار ممنونم 👌🙏🏽
سلام وقت بخیر به نظرم یک سری ادکلن رو با نظرات دوستان گلچین کنید و از همشون از یک جای معتبر دکانت بگیرید و خودتون راحت تر تصمیم بگیرید که کدوم بهتره
کارای ممو پاریس مد نظر خود من بودم ولی چون دکانتش گیر نمیاد پیشنهاد نمیکنم
نکته ی بعدی اینکه اگر استایل شما با ادکلنی که میزنید همخوانی داشته باشه جذاب تر به نظر میرسید پس این نکته رو هم در نظر بگیرید
سلام وقت بخیر به نظرم یک سری ادکلن رو با نظرات دوستان گلچین کنید و از همشون از یک جای معتبر دکانت بگیرید و خودتون راحت تر تصمیم بگیرید که کدوم بهتره
کارای ممو پاریس مد نظر خود من بودم ولی چون دکانتش گیر نمیاد پیشنهاد نمیکنم
نکته ی بعدی اینکه اگر استایل شما با ادکلنی که میزنید همخوانی داشته باشه جذاب تر به نظر میرسید پس این نکته رو هم در نظر بگیرید
خیلی موافقم و همیشه دقت میکنم، ممنون از یاداوریتون🙏🏽🙏🏽
یکی ازین دوتا. یه بیست دقیقه قبل رفتن پیششون بزنین ولی over spray نکنین🙂
#گرلن مون گرلن ادو پرفیوم Mon Guerlain
#جویسی کوتور ویوا لا جویسی گلد کوتور Viva la Juicy Gold Couture
اوه اوه چ نکته ای! مرسی زهراجان🫶🏻🤌🏻
بله خیلی تو این زمینه خنگم، از ترس لو رفتن حسم نگاهم نمیکنم بهش، عطری ک گفتین همونیه ک باتلش زرشکیه؟
من منظورم بطری بی رنگ بود. Edp اصلی. ولی قرمز/زرشکی و سیاهش هم عالی هستن. با این حال حتما تست کن قبل از خرید.
امم ببخشید ایموجیه اشتباه شد😁
در راستای کامنت اقا احسان،
موسک کوبلای خان هم مد نظر داشته باشید کار قشنگ جمع میشه
فک کنم آقا احسان عزیز فراموش کرده ما برای وصل کردن آمدیم ، نی برای فصل کردن آمدیم 😄 آیا از کراش خود خسته شده اید ؟ آیا میخواهید کراش خود را به شکست عشقی تبدیل کنید ، به ما مراجعه کنید :) ، خب اگه به پیشنهاد ، من آماتور هم پیشنهادم و مطرح کنم ، وی ات آرمیس بیوفرت لاندن، که اگر مقبول افتاد سال دیگه سالگرد ازدواج تو کمپ ترک 💉🚬
البته من باب مزاح آقا احسان دوست داشتنی 🌷
فک کنم آقا احسان عزیز فراموش کرده ما برای وصل کردن آمدیم ، نی برای فصل کردن آمدیم 😄 آیا از کراش خود خسته شده اید ؟ آیا میخواهید کراش خود را به شکست عشقی تبدیل کنید ، به ما مراجعه کنید :) ، خب اگه به پیشنهاد ، من آماتور هم پیشنهادم و مطرح کنم ، وی ات آرمیس بیوفرت لاندن، که اگر مقبول افتاد سال دیگه سالگرد ازدواج تو کمپ ترک 💉🚬
البته من باب مزاح آقا احسان دوست داشتنی 🌷
😂ای بابا منو باش جدی رفتم دیدم بو تریاک میده😂
اذیت نکنید، پیشنهادات اقای احسان هم همین سبکه؟!
خیلی ممنونم مانذانای عزیز🙏🏽
با احترام
من معتقدم در همچین قرارهای ارتباط عاطفی و حتی عاشقی، نیازمند یه عطر خیلی گرون قیمت نیست تا شخصیت انسانها را شایسته نشان دهد بلکه شخصیت و سجایای اخلاقی هر انسانی به تنهایی مهمترین فاکتور تاثیرگذار برای طرف مقابل میباشد. فلذا عطرهای زنانه ای که بازخورد آفرین هستند برای آقایان بخصوص در قرارهای دونفره برای سلیقه ی من عبارتند از: اجمل شادو زنانه (باتل شفاف با مایع زرد رنگ، رایحه عاشقانه و پرفورمنس بسیار خوب)، اجمل اووک زنانه (باتل شفاف و مایع زرد رنگ، رایحه اعیان و بسیار جذاب و پرفورمنس خوب)، اجمل انیگما زنانه (رایحه بسیار متین و مدبر با پرفورمنس خوب)، میسون الحمبرا کیسمت زنانه (رایحه بسیار عاطفی با پرفورمنس بسیار خوب)، میسون الحمبرا سپتر مالاکایت (رایحه بسیار دل انگیز و کاریزماتیک با پرفورمنس خوب).
انشالله برایتان مفید باشند....