Arsham Arsham
2
1403/08/23

مهلت استفاده از عطر

سلام دوستان. من تا بحال استفاده زیادی از عطر نداشتم
الان میخایم واسه اولین بار خودم خرید کنم ولی خب همچنان استفاده خیلی کمی دارم مثلا اگه یه 50 ml  بخرم ممکنه خیلی طول بکشه تا تموم بشه. 
سوالم اینه که تا چه زمانی این عطر بوی خودشو داره؟ یعنی اصطلاحا بوی الکل نمیگیره دیگه.

سلام 

معمولا روی کارتن می‌نویسه تا چند ماه بعد از اولین اسپری تاریخ داره ادکلن های غلیظ تر تاریخ انقضای بیشتری دارند معمولا هم این عدد روی سه سال هست اما به محل نگهداری شما هم اینا بستگی دارند مثلاً اگر جای تاریک و‌خنک ادکلن هاتون نگهداری کنند این عدد به نظرم بیشتر میشه اما در نهایت من فکر میکنم حتی با نگهداری خوب هم تهش بتونید دو سال بیشتر از تاریخی که گفته شده ادکلن رو سالم نگهداری کنید دیگه بشه پنج سال اونم تازه ادکلن های ادوپرفیوم رو ،ادوتویلت ها معمولا یک سال و شش ماه زده از اولین اسپری 

اما دوستانی هستند که ادکلن هایی بیست ساله دارند و میگن سالم مونده ممکنه اما من همچین تجربه ای نداشتم دو ادکلنی که از قدیمتر مقداری ازش مونده یعنی بالای پنج سال هست که دارم جفتشون خراب شدند با اینکه جای بدی نگهداری نمیشدند

مهربد مهربد
1403/08/26

سلام

در صورتی که تو شرایط مرطوب نباشن و نور بهشون نخوره،تا بیشتر از ۵ سال سالم میمونن

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟