سلام دوستان. من تا بحال استفاده زیادی از عطر نداشتم
الان میخایم واسه اولین بار خودم خرید کنم ولی خب همچنان استفاده خیلی کمی دارم مثلا اگه یه 50 ml بخرم ممکنه خیلی طول بکشه تا تموم بشه.
سوالم اینه که تا چه زمانی این عطر بوی خودشو داره؟ یعنی اصطلاحا بوی الکل نمیگیره دیگه.
سلام
معمولا روی کارتن مینویسه تا چند ماه بعد از اولین اسپری تاریخ داره ادکلن های غلیظ تر تاریخ انقضای بیشتری دارند معمولا هم این عدد روی سه سال هست اما به محل نگهداری شما هم اینا بستگی دارند مثلاً اگر جای تاریک وخنک ادکلن هاتون نگهداری کنند این عدد به نظرم بیشتر میشه اما در نهایت من فکر میکنم حتی با نگهداری خوب هم تهش بتونید دو سال بیشتر از تاریخی که گفته شده ادکلن رو سالم نگهداری کنید دیگه بشه پنج سال اونم تازه ادکلن های ادوپرفیوم رو ،ادوتویلت ها معمولا یک سال و شش ماه زده از اولین اسپری
اما دوستانی هستند که ادکلن هایی بیست ساله دارند و میگن سالم مونده ممکنه اما من همچین تجربه ای نداشتم دو ادکلنی که از قدیمتر مقداری ازش مونده یعنی بالای پنج سال هست که دارم جفتشون خراب شدند با اینکه جای بدی نگهداری نمیشدند
سلام
در صورتی که تو شرایط مرطوب نباشن و نور بهشون نخوره،تا بیشتر از ۵ سال سالم میمونن
میگن از روزی که اولین اسپری رو انجام میدی تاریخ انقضا دو سه ساله یا بیشتر داره.. طبق زمان درج شده روی جعبه.. ولی انصافا من عطری داشتم استفاده شده هشت سال بعد هم دوباره استفاده کردم مشکلی پیش نیامده... ولی خب بهترین زمان استفاده بعد از اولین اسپری ماکسیمم همون تا دو سه سال بعد هست.
سلام
معمولا روی کارتن مینویسه تا چند ماه بعد از اولین اسپری تاریخ داره ادکلن های غلیظ تر تاریخ انقضای بیشتری دارند معمولا هم این عدد روی سه سال هست اما به محل نگهداری شما هم اینا بستگی دارند مثلاً اگر جای تاریک وخنک ادکلن هاتون نگهداری کنند این عدد به نظرم بیشتر میشه اما در نهایت من فکر میکنم حتی با نگهداری خوب هم تهش بتونید دو سال بیشتر از تاریخی که گفته شده ادکلن رو سالم نگهداری کنید دیگه بشه پنج سال اونم تازه ادکلن های ادوپرفیوم رو ،ادوتویلت ها معمولا یک سال و شش ماه زده از اولین اسپری
اما دوستانی هستند که ادکلن هایی بیست ساله دارند و میگن سالم مونده ممکنه اما من همچین تجربه ای نداشتم دو ادکلنی که از قدیمتر مقداری ازش مونده یعنی بالای پنج سال هست که دارم جفتشون خراب شدند با اینکه جای بدی نگهداری نمیشدند
اگه در بسته باقی بمونه برای دو سال بعد استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
سلام. هر عطری اگر در شرایطی باشه که در تاریکی مطلق باشه و دمای اونجا نه گرم باشه و نه زیاد سرد و همچنین نمناک هم نباشه تا ۵ سال رو من ضمانت میدم.. ولی تاریکی خیلی تاثیرگذاره
من خودم عطرها رو در محلی میذارم مثل کشوی کمد تا تاریک بمونه. مشکلی هم پیش نیامده
من سال 1402 یک شیشه آرامیس دوین از عطرافشان گرفتم و تا الان که نیمی از شیشه باقی مونده هیچ تغییری در رایحه ایجاد نشده و مطمئنم تا سالها بعد هم نخواهد شد (داخل کمد تاریک نگهداری میکنم)
البته سال 1400 هم یک شیشه آرامیس دوین دیگه از عطرافشان خریده بودم که چون در اون مقطع، شمال کشور زندگی میکردم و حواسم به نگهداری درست عطر نبود(در محیط مرطوب پوشیدن عطر بسیار اعصاب خردکن میشه متاسفانه) اواخرش احساس میکردم کیفیت سابق رو نداره ولی قطعاً به دلیل همون قضیه نور و رطوبت بوده.
حدود دوازده سال قبل خواهر خانمم، یک عطر برای همسرم از دوبی هدیه آورد که همسرم کمی ازش استفاده کرد و توی اسبابکشی گم شد. بعد اینهمه سال، بطور اتفاقی چند شب قبل تو انبار منزل مادرخانمم پیداش کردیم!(دقت فرمایید منظورم این بود که شیشه این عطر رو شمال نبرده بودیم) افشانهاش خراب شده بود و درست نشد.بالاجبار شیشه رو شکستم و با سرنگ موادش رو کشیدم و ریختم داخل یک بطری پیچی. رایحه هنوز مثل روز اولشه.
در هر دو مورد فوق که عطرها سالم موندن، احتمالاً تاریک و خشک بودن محل نگهداری، در حفظ کیفیت عطر تاثیر داشته. کما اینکه خیلی از عزیزان در عطرافشان از عطرهایی مثال میزنن که مال والدین یا حتی پدربزرگشون بوده و بعد از 20 -30 سال همون رایحه رو حفظ کرده (حتی بهتر از روایح عطرهای مشابه امروزی)
دوستان بخوبی راهنمایی کردن. در محیط تاریک هیچ اتفاقی نمیفته. اگر هم خیلی حساس هستین(مثل خودم) هرچندماه یکبار، شیشه رو برعکس کنین طوری که لوله داخل شیشه بیرون از مایع قرار بگیره و چندین پاف بزنین تا هوای داخل شیشه خارج بشه. اونوقت دیگه اکسیژنی هم نیست برای خراب کردن عطر! احتمالاً بعد از 120 سال نوه و نتیجههای شما همون عطر رو با رایحه مثل روز اولش پیدا خواهند کرد :)
موفق باشید