با سلام و احترام خدمت همه ی عزیزان.
خوشحال میشم اگر در این قسمت ،شاداب ترین و سرحال ترین عطری که میشناسید را معرفی بفرمایید. عطری که اصلا گرم و سنگین نباشه و اون حالت فِرش بودن و تازگی رو منتقل کنه.
بر این موضوع واقفم که الان زمان درستی برای استفاده ی چنین روایحی نیست، ولی احساس میکنم گاهی برای استفاده ی شخصی در فضای بسته و گرم ، بهش نیاز دارم.
ممنون میشم از تجربه ی شما عزیزان بهرمند شوم💞
سلام و عرض ادب
اینا برای من خیلی فرش و حال خوب کن هستن.
سلام مونا خانم عزیز
پیشنهاد من برای عطر حال خوب کنِ فرش، عطرهایی هستند که بدون ملاحظه ادم باهاشون دوش بگیره، پخش متوسط و ماندگاری متوسط و یا حتی کمی داشته باشند. مثلا ۱۷۰ میل های برند 4711. این دو مدل زیر رو من دارم بسیار حال خوب کنن و کاملا یونیسکس هستند با قیمت و کیفیت عالی.
4711# Blood orange & basil ( خیلی کار شفاف و فرشی هست)
۴۷۱۱# Intense wakening woods of scandinavia (ساخته گزا شان ، یه کار رزی چوبی خنک حال خوب کن، تداعی قدم زدن صبحگاهی در یک باغ پر از کاج و رز هست )
اتا لیبره د اورنج هم سه تا کاره خیلی خوب فرش داره
Cologne
Hermann a mes cotes me
you or someone like you
و در آخر هم سری باغ هرمس هم کارای فرش و حال خوب کن توشون می تونید پیدا کنید.
امیدوارم بتونید عطر مورد علاقتون رو پیدا کنید.🌻
من معمولا بدنبال عطر های فرش و سرحال کن نیستم بنا بر روحیاتم
اما از معدودهای عطرهای اینگونه که داشتم
#آکوا دی پارما کولونیا کلاب Colonia Club
قابل قبول بوده
سلام مونا جان ؛ وقت شما بخير عزيزم
#ورساچه ونیتاس ادو تویلت Vanitas EDT
خيلي بوده ولي حس ميكنم اين راضيتون ميكنه♥️
سلام خانم مونا،
Miss Dior Blooming Bouquet روح من رو به وجد میاره واقعا
و سوای این مورد، عطرهای فوژه|باربرشاپی|خزه ای هم برای من واقعا حال خوب کن اند و مدهوش میشم از بوییدن اونها.. مثل؛
#هوبیگنت فوژه رویال Fougere Royale
#ام دی سی آی پارفومز اینوشن باربر Invasion Barbare
#روگ پرفیومری موس ایلومین Mousse Illuminee
#زرجوف ایکس ای 1861 رنیسنس XJ 1861 Renaissance این محشره :)
#کلایو کریستین ۲۱ (ایکس ایکس آی) آرت دکو سایپرس XXI Art Deco Cypress :))))
عزیز منی شما🤍
سلام سرکار خانم مونا
شما استاد روایح هستید و من خجالت میکشم به شما پیشنهاد بدم بلکه برعکس باید پیشنهادها و راهنمایی ها از امثال شما بگیرم.
با این مقدمه میخوام بگم کرید استاد تولید عطرهای فرش و سرحال بود و بنظرم با سر کشیدن تو این برند بتونین یکی دوتا کار مناسب خودتون پیدا کنین. کارهایی مثل سیلورمانتین واتر و رویال میفر میتونن جزو این انتخاب ها باشن.
#دیور اوساواژ ادوتویلت هم چنین خاصیتی داره و بی توجه به لیبل مردونه اش یه عطر حال خوب کن محسوب میشه که یه خانم میتونه در خلوت خودش استفاده کنه.
موفق و سلامت باشین
سلام مهیار عزیز.
اختیار دارید قربان، خجالت برای چی؟! خودتون بهتر میدونید که توی این دنیای روایح ، هرچقدر بیشتر جستجو میکنی و تست انجام میدهی، تازه میفهمی چقدر روایح دیگه ای هستند که هنوز امتحانشون نکردی😊
در مورد برند کرید هم باهاتون موافقم. کرید- آتلیه کلون- آکوا دی پارما و چندتا برند دیگه هستند که از پس این سبک روایح ، خیلی خوب برآمدند. ساواژ هم که عالیه.
ممنونم که وقت گذاشتید و پاسخ سوالم را دادید. سپاسگزارم🙏🏼
#https://atrafshan.com/perfume/573/leau-par-kenzo-for-women
کنزولوپار... بوی بهشتی... هیچ عطر خنک و سرحالی مثل این تا حالا نبوییدم...
سلام زهرا جان.با کنزو لئوپار موافقم. منم خیلی دوستش دارم و برام خاطره انگیزه. مرسی که برام یادآوری کردی گل قشنگم💞
سلام مونا خانم عزیز
پیشنهاد من برای عطر حال خوب کنِ فرش، عطرهایی هستند که بدون ملاحظه ادم باهاشون دوش بگیره، پخش متوسط و ماندگاری متوسط و یا حتی کمی داشته باشند. مثلا ۱۷۰ میل های برند 4711. این دو مدل زیر رو من دارم بسیار حال خوب کنن و کاملا یونیسکس هستند با قیمت و کیفیت عالی.
4711# Blood orange & basil ( خیلی کار شفاف و فرشی هست)
۴۷۱۱# Intense wakening woods of scandinavia (ساخته گزا شان ، یه کار رزی چوبی خنک حال خوب کن، تداعی قدم زدن صبحگاهی در یک باغ پر از کاج و رز هست )
اتا لیبره د اورنج هم سه تا کاره خیلی خوب فرش داره
Cologne
Hermann a mes cotes me
you or someone like you
و در آخر هم سری باغ هرمس هم کارای فرش و حال خوب کن توشون می تونید پیدا کنید.
امیدوارم بتونید عطر مورد علاقتون رو پیدا کنید.🌻
سلام آقای رنجبر عزیز.
چه عطرهای فوق العاده ای معرفی کردید. اول داخل سایتهای داخلی و خارجی بررسیشون کردم ، بعد سریع داخل لیستم یادداشت کردم. بعد از اتمام لیستم ، تازه میفتم دنبالشون تا پیداشون کنم برای تست. حالا اگر دکانت یا سمپل داشته باشن که عالی میشه، اگر نه ، حضوری دنبال عطرهای گمشده ام میگردم تا توی یه مغازه ای، پاساژی پیداشون کنم😊 گاهی ممکنه پیدا کردن عطری که توی لیست تستمه ، دو سه سال هم طول بکشه... بعد یهو توی یه مسافرت پیداش کنم. و همین پیدا شدن گمشده ، یکی از بهترین حس های دنیاست.
از لطفتون برای پاسخ به سوالم صمیمانه سپاسگزارم.
سلام مونا گرامی
این چند مورد به ذهنم رسید:
#دولچه گابانا لایت بلو زنانه
#میسون فرانسیس کورکجان پتیت ماتین Petit Matin
#له لابو برگاموت 22 Bergamote 22
#دی کی ان وای بی دلیشز فرش بلوسوم DKNY Be Delicious Fresh Blossom
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
مونا جان سلام:
امیدوارم مثل همیشه پرنشاط و شاداب باشی.
من این چند تا عطر رو به شما پیشنهاد میکنم:
#دیفرنت کمپانی د بکمکوو De Bachmakov
#لوئیس ویتون ال ایممنسیت L’Immensité Louis Vuitton