🄼🄾🄽🄰 🄼🄾🄽🄰
52
1403/08/28

شاداب ترین و فِرش ترین🌱

با سلام و احترام خدمت همه ی عزیزان.
خوشحال میشم اگر در این قسمت ،شاداب ترین و سرحال ترین عطری که میشناسید را معرفی بفرمایید.  عطری که اصلا گرم و سنگین نباشه و اون حالت فِرش بودن و تازگی رو منتقل کنه.
بر این موضوع واقفم که الان زمان درستی برای استفاده ی چنین روایحی نیست، ولی احساس میکنم گاهی برای استفاده ی شخصی در فضای بسته و گرم ، بهش نیاز دارم.
ممنون میشم از تجربه ی شما عزیزان بهرمند شوم💞

رضا رضا
1403/08/28

سلام و عرض ادب

اینا برای من خیلی فرش و حال خوب کن هستن.

Green Pearl #تامین گرین پیرل Green Pearl 

Mefisto Gentiluomo #زرجف (زرجوف) مفیستو جنتیلومو Mefisto Gentiluomo 

سلام مونا خانم عزیز

پیشنهاد من برای عطر حال خوب کنِ فرش، عطرهایی هستند که بدون ملاحظه ادم باهاشون دوش بگیره، پخش متوسط و ماندگاری متوسط و یا حتی کمی داشته باشند. مثلا ۱۷۰ میل های برند 4711. این دو مدل زیر رو من دارم بسیار حال خوب کنن و کاملا یونیسکس هستند با قیمت و کیفیت عالی.

4711# Blood orange & basil ( خیلی کار شفاف و فرشی هست)

۴۷۱۱# Intense wakening woods of scandinavia (ساخته گزا شان ، یه کار رزی چوبی خنک حال خوب کن، تداعی قدم زدن صبحگاهی در یک باغ پر از کاج و رز هست )

اتا لیبره د اورنج هم سه تا کاره خیلی خوب فرش داره 

Cologne 

Hermann a mes cotes me

you or someone like you

و در آخر هم سری باغ هرمس هم کارای فرش و حال خوب کن توشون می تونید پیدا کنید. 

امیدوارم بتونید عطر مورد علاقتون رو پیدا کنید.🌻

من معمولا بدنبال عطر های فرش و سرحال کن نیستم بنا بر روحیاتم

اما از معدودهای عطرهای اینگونه که داشتم 

Colonia Club #آکوا دی پارما کولونیا کلاب Colonia Club 

قابل قبول بوده

Mahdis Mahdis
1403/08/28

سلام مونا جان ؛ وقت شما بخير عزيزم

Vanitas EDT #ورساچه ونیتاس ادو تویلت Vanitas EDT  

خيلي بوده ولي حس ميكنم اين راضيتون ميكنه♥️

nazanin nazanin
1403/08/28

سلام خانم مونا،

Miss Dior Blooming Bouquet روح من رو به وجد میاره واقعا

و سوای این مورد، عطرهای فوژه|باربرشاپی|خزه ای هم برای من واقعا حال خوب کن اند و مدهوش می‌شم از بوییدن اونها.. مثل؛

Fougere Royale #هوبیگنت فوژه رویال Fougere Royale 

Invasion Barbare #ام دی سی آی پارفومز اینوشن باربر Invasion Barbare 

Mousse Illuminee #روگ پرفیومری موس ایلومین Mousse Illuminee 

XJ 1861 Renaissance #زرجوف ایکس ای 1861 رنیسنس XJ 1861 Renaissance این محشره :)

XXI Art Deco Cypress #کلایو کریستین ۲۱ (ایکس ایکس آی) آرت دکو سایپرس XXI Art Deco Cypress  :))))

عزیز منی شما🤍

در پاسخ به Mahyar :

سلام سرکار خانم مونا

شما استاد روایح هستید و من خجالت میکشم به شما پیشنهاد بدم بلکه برعکس باید پیشنهادها و راهنمایی ها از امثال شما بگیرم.

با این مقدمه میخوام بگم کرید استاد تولید عطرهای فرش و سرحال بود و بنظرم با سر کشیدن تو این برند بتونین یکی دوتا کار مناسب خودتون پیدا کنین. کارهایی مثل سیلورمانتین واتر و رویال میفر میتونن جزو این انتخاب ها باشن.

#دیور اوساواژ ادوتویلت هم چنین خاصیتی داره و بی توجه به لیبل مردونه اش یه عطر حال خوب کن محسوب میشه که یه خانم میتونه در خلوت خودش استفاده کنه.

موفق و سلامت باشین

سلام مهیار عزیز.

اختیار دارید قربان، خجالت برای چی؟! خودتون بهتر میدونید که توی این دنیای روایح ، هرچقدر بیشتر جستجو میکنی و تست انجام میدهی، تازه میفهمی چقدر روایح دیگه ای هستند که هنوز امتحانشون نکردی😊

در مورد برند کرید هم باهاتون موافقم. کرید- آتلیه کلون- آکوا دی پارما و چندتا برند دیگه هستند که از پس این سبک روایح ، خیلی خوب برآمدند. ساواژ هم که عالیه. 

ممنونم که وقت گذاشتید و پاسخ سوالم را دادید. سپاسگزارم🙏🏼 

در پاسخ به ༺Zahra ༻ :

#https://atrafshan.com/perfume/573/leau-par-kenzo-for-women

کنزولوپار... بوی بهشتی... هیچ عطر خنک و سرحالی مثل این تا حالا نبوییدم... 

سلام زهرا جان.با کنزو لئوپار موافقم.  منم خیلی دوستش دارم و برام خاطره انگیزه. مرسی که برام یادآوری کردی گل قشنگم💞

در پاسخ به امیر رنجبر :

سلام مونا خانم عزیز

پیشنهاد من برای عطر حال خوب کنِ فرش، عطرهایی هستند که بدون ملاحظه ادم باهاشون دوش بگیره، پخش متوسط و ماندگاری متوسط و یا حتی کمی داشته باشند. مثلا ۱۷۰ میل های برند 4711. این دو مدل زیر رو من دارم بسیار حال خوب کنن و کاملا یونیسکس هستند با قیمت و کیفیت عالی.

4711# Blood orange & basil ( خیلی کار شفاف و فرشی هست)

۴۷۱۱# Intense wakening woods of scandinavia (ساخته گزا شان ، یه کار رزی چوبی خنک حال خوب کن، تداعی قدم زدن صبحگاهی در یک باغ پر از کاج و رز هست )

اتا لیبره د اورنج هم سه تا کاره خیلی خوب فرش داره 

Cologne 

Hermann a mes cotes me

you or someone like you

و در آخر هم سری باغ هرمس هم کارای فرش و حال خوب کن توشون می تونید پیدا کنید. 

امیدوارم بتونید عطر مورد علاقتون رو پیدا کنید.🌻

سلام آقای رنجبر عزیز.

چه عطرهای فوق العاده ای معرفی کردید. اول داخل سایتهای داخلی و خارجی بررسیشون کردم ، بعد سریع داخل لیستم یادداشت کردم. بعد از اتمام لیستم ، تازه میفتم دنبالشون تا پیداشون کنم برای تست.  حالا اگر دکانت یا سمپل داشته باشن که عالی میشه، اگر نه ، حضوری دنبال عطرهای گمشده ام میگردم تا توی یه مغازه ای، پاساژی  پیداشون کنم😊 گاهی ممکنه پیدا کردن عطری که توی لیست تستمه ، دو سه سال هم طول بکشه... بعد یهو توی یه مسافرت پیداش کنم. و همین پیدا شدن گمشده ، یکی از بهترین حس های دنیاست.

از لطفتون برای پاسخ به سوالم صمیمانه سپاسگزارم.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟