🄼🄾🄽🄰 🄼🄾🄽🄰
52
1403/08/28

شاداب ترین و فِرش ترین🌱

با سلام و احترام خدمت همه ی عزیزان.
خوشحال میشم اگر در این قسمت ،شاداب ترین و سرحال ترین عطری که میشناسید را معرفی بفرمایید.  عطری که اصلا گرم و سنگین نباشه و اون حالت فِرش بودن و تازگی رو منتقل کنه.
بر این موضوع واقفم که الان زمان درستی برای استفاده ی چنین روایحی نیست، ولی احساس میکنم گاهی برای استفاده ی شخصی در فضای بسته و گرم ، بهش نیاز دارم.
ممنون میشم از تجربه ی شما عزیزان بهرمند شوم💞

آرامیس آرامیس
1403/08/29

با سلام این عطرها فرش و سرحال کننده هستن

DKNY Be Delicious Fresh Blossom #دی کی ان وای بی دلیشز فرش بلوسوم DKNY Be Delicious Fresh Blossom 

رایحه شکوفه سیب و رز و چوب

L'Amour #لالیک لامور (له آمور) L'Amour 

ترکیب گلها

Valentino Donna Rosa Verde #والنتینو دونا رز ورد Valentino Donna Rosa Verde 

رایحه طبیعی رز به همراه ترنج خیلی فرش و دوست داشتنی هست

البته عطر خنک خیلی زیاد هست ولی سرحال کننده ، سبک و فرش مثل یک نسیم خنک این سه عطر و پیشنهاد میکنم تست بفرمایین 

[EDITED] 1403/08/29 13:58
در پاسخ به رضا :

سلام و عرض ادب

اینا برای من خیلی فرش و حال خوب کن هستن.

Green Pearl #تامین گرین پیرل Green Pearl 

Mefisto Gentiluomo #زرجف (زرجوف) مفیستو جنتیلومو Mefisto Gentiluomo 

سلام بر شما.

چقدر کار خوبی کردم که این پرسش رو مطرح کردم😊

چون واقعا عطرهای خوبی بهم معرفی شد. گرین پریل رو اصلا نمیشناختم. وقتی به صفحه اش ،رجوع کردم ، دیدم عجب عطر خوبیه😍  این عطر هم به لیستم اضافه شد.خیلی لطف کردید.  سپاسگزارم

Mahyar Mahyar
1403/08/29
در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

سلام مهیار عزیز.

اختیار دارید قربان، خجالت برای چی؟! خودتون بهتر میدونید که توی این دنیای روایح ، هرچقدر بیشتر جستجو میکنی و تست انجام میدهی، تازه میفهمی چقدر روایح دیگه ای هستند که هنوز امتحانشون نکردی😊

در مورد برند کرید هم باهاتون موافقم. کرید- آتلیه کلون- آکوا دی پارما و چندتا برند دیگه هستند که از پس این سبک روایح ، خیلی خوب برآمدند. ساواژ هم که عالیه. 

ممنونم که وقت گذاشتید و پاسخ سوالم را دادید. سپاسگزارم🙏🏼 

خانم مونای نورانی و پُرمهر

حقیقتا همینطوره که میفرمایید و میبینید که شما هم با این همه تجربه چطور یه رایحه ساده که احتمالا فراتر از اسپری خوشبوکننده هم نبوده ذهن تون رو هنوز که هنوزه درگیر کرده!

من فقط یه موردی بگم که یه وقت منظورم بد منتقل نشده باشه چون گفتین ساواژ و من منظورم اوساواژ بود عطر کلاسیک باربرشاپی دیور. انگلیسیش هم جهت تاکید مینویسم eau sauvage edt. در کل با پیشنهاد خانم نازنین خیلی موافقم در مورد اینکه کارهای فوژه و باربرشاپی بطور کلی این حال و هوای شادابی که دنبالشید دارن.

با اینکه فکر نمیکنم عطرهای ارزان قیمت دیگه شامه ارتقا یافته شما رو تحت تاثیر قرار بده اما میخوام یکی از ارزون ترین هارو یاداوری کنم که واقعا شاداب و پرانرژیه: میلتون هاوایی. خیلی ارزون و خیلی خوبه واقعا.

بهترین ها رو براتون آرزو دارم. پرنور باشید

در پاسخ به عباس روح‌الامین :

من معمولا بدنبال عطر های فرش و سرحال کن نیستم بنا بر روحیاتم

اما از معدودهای عطرهای اینگونه که داشتم 

Colonia Club #آکوا دی پارما کولونیا کلاب Colonia Club 

قابل قبول بوده

سلام آقای روح الامین عزیز.

ممنون از پیشنهاد جذابتون.   چقدر اجزای جذابی داره این عطر👌🏻

اصلا افتخار آشنایی باهاش رو نداشتم😊   اسمش رو یادداشت کردم.

حتما جستجو خواهم کرد.

ارادتمند🙏🏼

در پاسخ به Mahdis :

سلام مونا جان ؛ وقت شما بخير عزيزم

Vanitas EDT #ورساچه ونیتاس ادو تویلت Vanitas EDT  

خيلي بوده ولي حس ميكنم اين راضيتون ميكنه♥️

سلام به روی ماهت جانم💕

دارم فکر میکنم چقدر عطرهای زیادی هست که هنوز امتحانشون نکردم😅  و چقدرم همه ی پیشنهادها  جذابه.

این عطر رو هم نمیشناختم. به لطف شما حتما پیداش میکنم و باهاش آشنا میشم.  قدردان محبتت هستم گل قشنگم💐

در پاسخ به nazanin :

سلام خانم مونا،

Miss Dior Blooming Bouquet روح من رو به وجد میاره واقعا

و سوای این مورد، عطرهای فوژه|باربرشاپی|خزه ای هم برای من واقعا حال خوب کن اند و مدهوش می‌شم از بوییدن اونها.. مثل؛

Fougere Royale #هوبیگنت فوژه رویال Fougere Royale 

Invasion Barbare #ام دی سی آی پارفومز اینوشن باربر Invasion Barbare 

Mousse Illuminee #روگ پرفیومری موس ایلومین Mousse Illuminee 

XJ 1861 Renaissance #زرجوف ایکس ای 1861 رنیسنس XJ 1861 Renaissance این محشره :)

XXI Art Deco Cypress #کلایو کریستین ۲۱ (ایکس ایکس آی) آرت دکو سایپرس XXI Art Deco Cypress  :))))

عزیز منی شما🤍

سلام نازنینم💕

خیلی خوب گفتی عزیزم 👏🏻 باید  داخل این گروه ها  هم دنبال

گمشده ام بگردم.  و چه عطرهای نابی رو معرفی کردی ..

خیلی ازت ممنونم جانا.

قلبم برات میتپه💓

Baby c a t Baby c a t
1403/08/29

سلام بانو مونای عزیز

یه نگاهی به لیست عطر های مورد علاقه تون انداختم. اشتراکات زیادی داریم. و شما هم کار های مارلی رو دوست داشتین. من نت چوب آکیگالا رو خیلی دوست دارم. بوی سبز و زیبایی داره.

Valaya #پارفومز د مارلی والایا Valaya  عالیه 

#افنان_میستیک_بوکت هم مشابه والایا هست

Ganymede #مارک آنتونی بارووا گنیمید ( گانیمد ) Ganymede هم نت چوب آکیگالا رو داره

Bois Impérial #اسنشیال پرفیومز بویس امپریال Bois Impérial چوب آکیگالا

Fleur Narcotique #ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique 

گوچی بامبو هم جزو عطر های مورد پسند تون بوده که به نظرم فرش و مناسبه.

سلام فرهاد عزیز.

از لطفتون و  وقتی که برای پاسخ به سوالم گذاشتید صمیمانه سپاسگزارم.  با رایحه ی گرن بالو و سیلور مانتین آشنایی دارم و دوسشون دارم.  سه گزینه ی اول رو یادداشت کردم تا در اولین فرصت تستشون کنم.

ارادتمند🙏🏼

KAVEH KAVEH
1403/08/29

سرکار خانم موناي عزيز

درود

همه عطرهايي كه بقيه دوستان گفتن كارهاي فوق العاده اي هستن. قطعا اينها رو هم ميشناسيد‌ و تست كرديد قبلا. باز با اين تفاسیر: 

(Elysium Pour Homme (Parfum Cologne #روژا داو الیزیوم پور هوم کلن (پارفیوم کولوژن) (Elysium Pour Homme (Parfum Cologne 

Green Irish Tweed #کرید گرین ایریش توید Green Irish Tweed 

Aventus #کرید اونتوس مردانه Aventus 

Dior Homme Cologne 2022 #دیور هوم کلن 2022 Dior Homme Cologne 2022 

Allure Homme Edition Blanche EDT #شنل آلور هوم ادیشن بلانش ادو تویلت Allure Homme Edition Blanche EDT 

Allure Homme Edition Blanche EDP #شنل آلور هوم ادیشن بلانش ادو پرفیوم (چنل الورهوم بلنش پارفوم) Allure Homme Edition Blanche EDP 

Terre d'Hermes Eau Givree #هرمس تق د هرمس او گیوری Terre d'Hermes Eau Givree 

که البته این آخری یه مقدار تلخی بیشتری داره همونجور که میدونید حتما.

💐💐

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟