کازاموراتی لیرا روونا یا جانوین

سلام دوستان عزیز وقت همگی بخیر. دوستان بین شرکت روونا و جانوین کسی لیرا استفاده کرده؟ میخواستم بدونم کدوم شرکت بهتره‌. برای هدیه دادن میخوام

Telecaster Telecaster
1403/09/24

سلام

اگر پرفورمنس براتون مهمه..جانوین

پیشنهاد بنده جانوین است..

در پاسخ به Telecaster :

سلام

اگر پرفورمنس براتون مهمه..جانوین

پیشنهاد بنده جانوین است..

از جهت رایحه شباهت داره؟ چون من راستش شرکتیشو استفاده نکردم اصل داشتم الان جهت هدیه خواستم شرکتی بگیرم و تست نکردم هیچ کدومو که ببینم کدوم رایحش نزدیکتره!

TIMELESS TIMELESS
1403/09/25

با احترام و عرض ادب

قطعا جانوین بهتر از روونا است. عطر لیرا جانوین در دو مدل است یکی داخل هاردباکس کشویی با تشک اَبری و یکی هم داخل باکس معمولی باکیفیت. از نظر کیفیت پرفورمنس، اونی که داخل هاردباکس است بالاتر است اما جانوین داخل باکس معمولی هم کیفیت پرفورمنس خوبی دارد. در ضمن فراگرانس ورلد هم کیفیت خوبی دارد باتل خوشگل با عکس زیبایی روی باتل دارد. 

بهترین ها برای شما...

سلام

هیچکدوم

فرگرنس ورد از هر دو بهتره.

جانوین قبلا خوب بود ولی از وقتی اسمش به جکوینز تغییر کرده کیفیت عطرهاش هم پایین اومده، روونا  رو اصلا توصیه نمی‌کنم

سلام

هیچکدوم

فرگرنس ورد از هر دو بهتره.

جانوین قبلا خوب بود ولی از وقتی اسمش به جکوینز تغییر کرده کیفیت عطرهاش هم پایین اومده، روونا  رو اصلا توصیه نمی‌کنم

در پاسخ به زهرا قرائی :

از جهت رایحه شباهت داره؟ چون من راستش شرکتیشو استفاده نکردم اصل داشتم الان جهت هدیه خواستم شرکتی بگیرم و تست نکردم هیچ کدومو که ببینم کدوم رایحش نزدیکتره!

قطعا جانوین بهتره. من تجربه استفاده از هردو برند روونا و جانوین رو داشتم ماندگاری جانوین اینطوریه که یک پاف اون با شش یا حتی هفت پاف روونا برابری میکنه و بازهم در مقام مقایسه جانوین برنده است. 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟