سلام ،دوستان عطرهای اماراتی پخش بو و ماندگاری خوبی داره؟ مثلا ماهر، الحمبرا و... .
اگه عطرهای باکیفیتی هست چند تا عطر زنانه با ماندگاری بالا بهم معرفی کنید.
سلام به نظرم به عطرگرام و نظرات جناب دکتر اسعدی بزرگوار رجوع کنید بهترین و با کیفیت ترین عطرها رو ایشون معرفی میکنن 👌خیلی بهتون کمک میکنه و کاملا راجع به تمامی عطرها تمام و کمال ایشون توضیح دادن🌹
از برند احمد مغربی انتخاب کنید کیفی بهتره
سلام به نظرم به عطرگرام و نظرات جناب دکتر اسعدی بزرگوار رجوع کنید بهترین و با کیفیت ترین عطرها رو ایشون معرفی میکنن 👌خیلی بهتون کمک میکنه و کاملا راجع به تمامی عطرها تمام و کمال ایشون توضیح دادن🌹
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند از همراهی و عنایت شما کمال سپاس دارم. انشالله بتوانم مفید باشم برای عزیزان این محفل.
در خصوص فرموده ی بانو نجمه عارضم:
لطافه یارا صورتی
یارا موی
تریاک
اکلیر
الحمبرا دومینو اسنس
الحمبرا اوپیوس ۵
الحمبرا سپتر مالاکایت
الحمبرا کیسمت زنانه
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند از همراهی و عنایت شما کمال سپاس دارم. انشالله بتوانم مفید باشم برای عزیزان این محفل.
لطافه یارا صورتی
یارا موی
تریاک
اکلیر
الحمبرا دومینو اسنس
الحمبرا اوپیوس ۵
الحمبرا سپتر مالاکایت
الحمبرا کیسمت زنانه
سلام جناب دکتر اسعدی بزرگوار انشالله همیشه شاهد ترقی و پیشرفت شما باشیم که سرمایه این مملکت هستید و قطعا حضور شما باعث افتخار برای بنده و سایر افراد عطرافشان هستش و همیشه بدون کوچکترین گله هم ازنظر علمی که دارید و تخصص در مورد عطر ما رو هم بهرمند میکنید از شما ممنونم 🌹🙏
سلام جناب دکتر اسعدی بزرگوار انشالله همیشه شاهد ترقی و پیشرفت شما باشیم که سرمایه این مملکت هستید و قطعا حضور شما باعث افتخار برای بنده و سایر افراد عطرافشان هستش و همیشه بدون کوچکترین گله هم ازنظر علمی که دارید و تخصص در مورد عطر ما رو هم بهرمند میکنید از شما ممنونم 🌹🙏
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند از مهر و همدلی شما سپاسگزارم و امیدوارم بتوانم برای این محفل مفید باشم.
با آرزوی بهروزی و شادکامی روزافزون برای شما بانوی محترم...
با احترام و عرض ادب
لطافه یارا صورتی
یارا موی
تریاک
اکلیر
الحمبرا دومینو اسنس
الحمبرا اوپیوس ۵
الحمبرا سپتر مالاکایت
الحمبرا کیسمت زنانه
سپاس 💖💖❤️