با درود و سلام خواهشا خواهشا ازتون میخوام بهترین کامنت رو بهم بدید چون واسه یه بیمار که میتونم بگم بیماری غیر قابل علاجی داره میخوام و میخوام دو عطر زمستونی رو خریداری کنم مردی ۴۰ ساله خوش پوش که به جهت بیماریش میخوام اون حس.فلاش بک به عشق .زندگی. احساس مطلق؛صلابت رو حتی حس میل دوباره به رابطه رو یکجا بهش بده میدونم نظر خاصیه چون بیمارمونم خاصه ۵ عطر زمستونی از شرکت ترجیحا لطافه یا الحمبرا شاید عطر خاصی باشه از فرانگسس موردی نداره فقط خواهشا همه احساستون رو بزارید.این مرد بزرگ و شاعر مارلی هالتان بعضی مواقع امبر لدر رو دوست میداشت.عطرهای گرم و تلخ و وانیلی رو دوست داره.خیلی بهم کمک میکنه نظرتون در ضمن خیلی علاقمند هست بوی عطرشو سوال کنند.🩷😔
درود
در ابتدا آرزوی سلامتی برای تمام بیماران
عطر برای بیمار اصلا مناسب نیست ، البته بستگی به نوع بیمار داره که ذکر نکردید
به خصوص عطر های این شرکت های عربی ضررشون بیشترم هست
اونم عطرهای گرم و سنگین و تلخ :( اصلا با هم همخونی نداره
سلام و عرض ادب...
جیونچی جنتلمن ریزرو پرایو...ترکیب وانیل و زنبق و روایح چوبی مشروبی...مشابه دیورهوم اینتنس...
الحمبرا کیسمت آنجل
کلوین کلاین آبسشن مردانه...برای آقایان کلاسیک...
جوپ هوم...البته تو این عطر وانیل به صورت نت هستش و در تاپ نت حضور داره
کارولینا هررا سی اچ من...وانیلی خالص برای استفاده روزمره میتونن مدنظر داشته باشند...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم..بازهم نظر دیگر دوستان را مطالعه کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید...
موفق باشید...
با آرزوی سلامتی و تندرستی این دوست عزیزمون... با توجه به علاقه به هالتان و آمبر لدر این ها شاید مناسب شون باشه..
مارلی هالتان :
#لطافه بدیع العود عود فور گلوری Bade'e Al Oud Oud for Glory
#افنان سوپرماسی این عود Supremacy in Oud
اومبره لدر :
#مرسدس بنز له پارفوم ( لی پرفیوم) Mercedes Benz Le Parfum
#رساسی لا یوکوام هوم La Yuqawam Homme
درود
در ابتدا آرزوی سلامتی برای تمام بیماران
عطر برای بیمار اصلا مناسب نیست ، البته بستگی به نوع بیمار داره که ذکر نکردید
به خصوص عطر های این شرکت های عربی ضررشون بیشترم هست
اونم عطرهای گرم و سنگین و تلخ :( اصلا با هم همخونی نداره
با سلام مجدد استاد عزیز ممنونم از اینکه به این نکته اشاره کردید اما بنده نخواستم بیشتر از اینها در مورد بیماری ایشون توضیح بدم من با پزشک ایشونم در مورد خیلی کارها که ایشون نباید انجام بدن مث سیگار کشیدن و..صحبت کردم اما متاسفانه واسه کبد ایشون دیگه نمیشه کاری کردو ایشون کلکسیون عطر دارن و قصدشون اینه با خاطرات گذشته بیشتر زندگی کنن عطرهای لطافه رو نداشتن و خواستم واسشون دو نوع عط بخرم خدمتتون گفتم عطرهای وانیلی چوبی مثلا مارلی هالتان رو دوست دارن یا القیم نقره ای اگه ممکنه چند تای دیگه شما معرفی کنید ممنونم🙏
سلام و عرض ادب...
جیونچی جنتلمن ریزرو پرایو...ترکیب وانیل و زنبق و روایح چوبی مشروبی...مشابه دیورهوم اینتنس...
الحمبرا کیسمت آنجل
کلوین کلاین آبسشن مردانه...برای آقایان کلاسیک...
جوپ هوم...البته تو این عطر وانیل به صورت نت هستش و در تاپ نت حضور داره
کارولینا هررا سی اچ من...وانیلی خالص برای استفاده روزمره میتونن مدنظر داشته باشند...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم..بازهم نظر دیگر دوستان را مطالعه کنید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید...
موفق باشید...
ممنون از لطف شما عالی بود.🙏
با آرزوی سلامتی و تندرستی این دوست عزیزمون... با توجه به علاقه به هالتان و آمبر لدر این ها شاید مناسب شون باشه..
مارلی هالتان :
#لطافه بدیع العود عود فور گلوری Bade'e Al Oud Oud for Glory
#افنان سوپرماسی این عود Supremacy in Oud
اومبره لدر :
#مرسدس بنز له پارفوم ( لی پرفیوم) Mercedes Benz Le Parfum
#رساسی لا یوکوام هوم La Yuqawam Homme
با تشکر و امتنان فراوان عالی بود نظرتون🙏
با سلام مجدد استاد عزیز ممنونم از اینکه به این نکته اشاره کردید اما بنده نخواستم بیشتر از اینها در مورد بیماری ایشون توضیح بدم من با پزشک ایشونم در مورد خیلی کارها که ایشون نباید انجام بدن مث سیگار کشیدن و..صحبت کردم اما متاسفانه واسه کبد ایشون دیگه نمیشه کاری کردو ایشون کلکسیون عطر دارن و قصدشون اینه با خاطرات گذشته بیشتر زندگی کنن عطرهای لطافه رو نداشتن و خواستم واسشون دو نوع عط بخرم خدمتتون گفتم عطرهای وانیلی چوبی مثلا مارلی هالتان رو دوست دارن یا القیم نقره ای اگه ممکنه چند تای دیگه شما معرفی کنید ممنونم🙏
ارادت
طبق تجربه من واقعا دیگه به هیچ وجه نه کار عربی معرفی میکنم نه تهیه چون اصلا کیفیت لازم رو ندارن و لذت واقعی دنیای عطر و روایح رو نمیدن به آدم ولی به شما چند تا پیشنهاد میدم با توجه به علاقه ایشون :
(((لالیک وایت این بلک)))
لطافه آرت اف عربیا ۲
لطافه اسد
لطافه هیز کانفشن
لطافه لیام نقره ای
لطافه پیزا
لطافه خمره قهوه
ولی بازم پیشنهادم اینه تا رنج قیمت های این عطرا که به ۳ تومن هم میرسه عطرایی از شرکت بنتلی ، مون بلان ، دانهیل ، دیویدوف ، لالیک و.. تهیه کنید و لذت ببرید
ارادت
طبق تجربه من واقعا دیگه به هیچ وجه نه کار عربی معرفی میکنم نه تهیه چون اصلا کیفیت لازم رو ندارن و لذت واقعی دنیای عطر و روایح رو نمیدن به آدم ولی به شما چند تا پیشنهاد میدم با توجه به علاقه ایشون :
(((لالیک وایت این بلک)))
لطافه آرت اف عربیا ۲
لطافه اسد
لطافه هیز کانفشن
لطافه لیام نقره ای
لطافه پیزا
لطافه خمره قهوه
ولی بازم پیشنهادم اینه تا رنج قیمت های این عطرا که به ۳ تومن هم میرسه عطرایی از شرکت بنتلی ، مون بلان ، دانهیل ، دیویدوف ، لالیک و.. تهیه کنید و لذت ببرید
ارادتمندم جناب جعفری فقط واسه بنده یه سوال پیش اومد و اونم اینه که معمولا تا ده یازده ماه پیش عطرهای عربی رو نه در اندازه اورجینال اما خیلی خوب معرفی میکردید.به نظرتون تو این ده یازده ماه کارهای عربی خراب شدن یا شما قبلا هم بر همین اعتقاد بودید و ناچارا مثل الان عطر معرفی میکردید چون میدونیم بعضی دوستان اعتقادشون مسلما بر این هست که عطر اورجینال لاین دیگریست اما جبهه های به شدت مثبت میگرفتند در مورد پرفورمنس عطرهای عربی مخصوصا الحمبرا و لطافه؟!!
سپاس بیکران از شما🙏
ارادتمندم جناب جعفری فقط واسه بنده یه سوال پیش اومد و اونم اینه که معمولا تا ده یازده ماه پیش عطرهای عربی رو نه در اندازه اورجینال اما خیلی خوب معرفی میکردید.به نظرتون تو این ده یازده ماه کارهای عربی خراب شدن یا شما قبلا هم بر همین اعتقاد بودید و ناچارا مثل الان عطر معرفی میکردید چون میدونیم بعضی دوستان اعتقادشون مسلما بر این هست که عطر اورجینال لاین دیگریست اما جبهه های به شدت مثبت میگرفتند در مورد پرفورمنس عطرهای عربی مخصوصا الحمبرا و لطافه؟!!
سپاس بیکران از شما🙏
راستش تو این مدت خیلی تخصصی تر وقت گذاشتم و بررسی کردم کاملا از نظر شفافیت ، سلامت ، کیفیت ساخت و هر چیزی مه فکر کنید اما هیچ توجیهی پیدا نکردم ، حتی یک عطر ارزون اورجینال و قدیمی مثل کول واتر با قیمت ۲ تومن رو کنار بهترین کار عربی بذارید خودتون همه چیو متوجه میشید!
من قبلا دفاع میکردم از عطر های عربی و الان قبول دارم که اشتباه میکردم و با این قیمت های فضایی عطرای عربی اصلا اصلا ارزش خرید ندارن ... معلوم نیست چه موادی استفاده میکنن که برای سلامت پوست و ریه و تنفس شدیدا مضر هستن!
فقط میتونم بگم از این اسانس های مزخرف کمی بهترن! اگه کسی اونارو میخره بیاد عربی بخره بهتره
وگرنه برای یک عطر باز و کسی که عاشق دنیای روایح هستش عطر های عربی اصلا مناسب نیست...
سپاس بیکران از شما🙏
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند در خصوص فرموده ی شما عارضم تمامی عطرهای جهان از نامی ترین شرکتها برای سلامتی انسان به مرور زمان آن هم با مصرف بیش از حد استاندارد، مضر هستند و این هیچ ربطی به شرکتهای عربی شناخته شده مثل الحمبرا یا لطافه و امثال اینها ندارد. عطرهای شرکتهای عربی که بصورت استاندارد قانونی عطر تولید میکنند هرگز به سلامت انسانها در صورت استفاده ی صحیح، هیچ ضرری وارد نکردهاند و نمیکنند.
در خصوص خواسته ی شما، متاسفم که برای دوست عزیزتان همچین مشکلی شاید هپاتوکارسینوم اتفاق افتاده است و اگر بعنوان هدیه میخواهید برایشان عطر خریداری کنید پیشنهاد میکنم عطرهایی مانند: الحمبرا سپتر امازونایت، الحمبرا اکسکلوسیف تاباک، الحمبرا اکسکلوسیف عود، الحمبرا اسموکی، الحمبرا ترا، الحمبرا سپتر اوشن، لطافه ماهر مشکی، لطافه خنجر، لطافه عشق الشیوخ طلایی و نقرهای، لطافه القیم طلایی، لطافه العریق مردانه.
با آرزوی بهروزی و شادکامی روزافزون برای شما دوست گرامی...