عرض ادب خدمت همه دوستان.
دوستان عزیز با توجه به قیمتهای نجومی عطرها و آشفته بازار عطر اصل و کپی،آیا به نظرتون میشه به اسانسهای با کیفیت و خوبی که نشان تجاری درستی داره و قانونی وارد شده و نماد و سیب سلامت داره.اعتماد کرد و استفاده کرد؟
درود
خیر ، هیچکدوم از اسانس ها با کیفیت نیستن و برای سلامتی مضر هستن ، گول تبلیغات اسانس فروش هارو نخورید ، برچسب چسبوندن سیب سلامت و نماد و این داستانا دیگه قدیمی شده...
اگرم قیمت ها بالا هستن دکانت تهیه کنید و لذت ببرید
ولی الان با ۲ تا ۳ میلیون هم میشه عطرای خوبی خرید حتی
خیر نمیشه
سلام و احترام ،خدمت شما،بنده چندی در حوزه خرید و فروش اسانس عطر فعالیت داشتم و صادقانه خدمت شما عرض میکنم به هیچ وجح سمت اسانس نروید ،زیرا که این اسانس ها ی تصویری از کلیت عطر را القا میکنند ولی اصلا تغییر نتی ندارند و موجب سردرد میشوند ،احساس شیمیایی و مصنوعی بودن رایحه در بیشترین حد خود میباشد و اگر شما یک کار اورجینال را استفاده کرده باشید به هیچ وجح اسانس آن شما را راضی نمیکند ,و حتی بهترین این شرکت ها که لوزی و جیودان و ژانیل و... در خیلی از عطر ها در القای همان تصویر کلی عطر هم موفق نبوده اند ، همه این ها به کنار مباحثی هم مطرح بود که در استفاده بلند مدت این اسانس ها موجب سرطان ریه و مشکلات پوستی میشود ، اینها دلایلی بود که باعث شد بنده بیخیال درآمد بشم ،به سلامتی دیگران آسیب نزنم و از طریق دیگری کسب درآمد کنم، نظر شخصی من این است که سمت اسانس ها نروید ،سمت عطر هایی که امروز تحت نام عطر شرکتی میباشند نروید ،از برند های معتبر قیمت مناسب استفاده کنید مثل لالیک ،مون بلان ،هالویین ،ورساچ ،آزارا ،... بسیار لذت بیشتری از روایح میبرید.
در مورد کپی زیاد عطر ها هم که فرمودید ،کاملا حق با شما است و تنها راهی که وجود دارد این است که به فروشگاه های معتبر ایران اعتماد کنید ، امیدوارم مفید بوده باشد،موفق باشید.
سلام.
چرا اسانس. ادکلنهای اماراتی مثل الحمبرا، فرگرانس ورد، لطافه، امنیتشون بیشتره. کیفیتشون هم از اسانس بهتره.
سلام.
چرا اسانس. ادکلنهای اماراتی مثل الحمبرا، فرگرانس ورد، لطافه، امنیتشون بیشتره. کیفیتشون هم از اسانس بهتره.
سلام رضا جان.ممنون که جواب بنده رو دادید.موضوع اینجاست که همون شرکتیها هم دارن اسانس استفاده میکنن اما اسانس با کیفیت.دراصل حتی تو خود ایران هم شرکتهای عطرسازی همین کار رو انجام میدن و بسته بندی میشه و لیبل میخوره و فروخته میشه به چند برابر قیمت.خوب حالا اگه من همون اسانس باکیفیت رو بتونم تهیه کنم چرا نباید استفاده کنم
سلام عزیزم
ببین برای کسی که در طول سال 20 میل هم عطر استفاده نداره خوبه در غیر این صورت پیشنهاد نمیکنم
الان عطر های اقتصادی تا قیمت 5 تومان هست با کیفیت فوقالعاده مجبور نیستی گرون بخری فدات بشم أن شاء الله یه روز پولدار میشی هر کدوم و دوست داشتی میخری بدون استرس کم شدن پولت 😚😊❤️
سلام.
خب این شرکتها هم که آپولو هوا نمیکنند،همین اسانس ها رو با گرید متفاوت از سوییس و انگلستان میخرن و در باتل به اسم لطافه و فرگرنس و .... پر میکنند
سلام رضا جان.ممنون که جواب بنده رو دادید.موضوع اینجاست که همون شرکتیها هم دارن اسانس استفاده میکنن اما اسانس با کیفیت.دراصل حتی تو خود ایران هم شرکتهای عطرسازی همین کار رو انجام میدن و بسته بندی میشه و لیبل میخوره و فروخته میشه به چند برابر قیمت.خوب حالا اگه من همون اسانس باکیفیت رو بتونم تهیه کنم چرا نباید استفاده کنم
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند در خصوص فرموده ی شما عارضم که تمامی عطرهای جهان از مشهورترین مانند کرید، بولگاری، لویی ویتون، تام فورد، گرلن و کلایو کریستین و. ..... همه و همه در طول زمان و استفاده ی نادرست (با هر بار استفاده بیش از 5 پاف اسپری کردن، آن هم حداقل 3 بار در روز) می توانند آسیب رسان باشند و این ربطی به عطرهای شرکتی که استانداردها صنایع عطرسازی را رعایت می کنند و تمام بازارهای جهان از آمریکا و اروپا تا ژاپن که استانداردترین کشور جهان است، بصورت قانونی و تجاری ورود می کنند و به مردم همان کشورهای مدرن فروخته می شوند. فلذا اصلا سمت عطرهای اسانس گرمی یا روغنی نروید. بین تولید یه عطر شرکتی مانند الحمبرا یا لطافه بسیار بسیار فاصله هست میان اسانس گرمی همان رایحه.
اینطور نیست که همان اسانس روغنی عطرها را با چندتا ترکیبات دیگر مخلوط کنند و مدعی شوند که عطر تولید کردند. پینشهاد من بعنوان یه محقق زیست پزشکی برای استفاده از عطرهای مقرون به صرفه، فقط عطرهای شرکتی قانونی یا شناخته شده می باشد. چراکه خودم هم از همین شرکت ها استفاده میکنم و قطعا سلامتی خودم برایم بسیار مهمتر است. من هرگز عطرهای روغنی اسانسی را استفاده نکردم و نخواهم کرد اما عطرهای شرکتی قانونی را همواره در صورت مورد پسند بودن، خرید و استفاده میکنم و هدیه هم میدهم. یقین داشته باشین اگر عطرهای شرکتی مشهور مانند الحمبرا یا لطافه، دارای ماهیت مضر و آسیب رسان به سلامت مصرف کننده بودند، خیلی پیش از اینها کارخانه آنها را تعطیل کرده بودند و یا دیگه بصورت قانونی وارد کشورهای مدرن نمیشدند و در فروشگاه های بین المللی مثل آمازون یا ای بی فروخته نمیشدند.
بهترین ها برای شما دوست گرامی....
درود
به نظر بنده کیفیت لازم رو ندارند..هیچکدام...
برندهای زیادی هستند که تحت لیسانس فرانسه عطرهایشان توی ایران پر میشود و کیفیت قابل قبولی دارد...
شرکت های زیادی مثل الحمبرا..جانوین..فرگرنس ورد و...هستند که تا حدی کیفیت قابل قبولی دارند و خیلی مطمئن تر هستند تا این اسانس های گرمی...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم..خوشبو باشد...
امارات متحده عربی تو این سال ها با سرمایه گذاری سنگین تبدیل به قطب اول عطر و ادوکلن در خاورمیانه و احتمالا آسیا شده
به نظرم از برندهای خوب اماراتی به ترتیب افنان، الحرمین، رصاصی، اجمل، امپر، لطافه، احمد المغربی، فرنچ اونوو، ارض الزعفران و الحمبرا عطرهای مورد علاقه اتون رو بخرین! و بیخیال عطرای گرمی، اسانس و سایر عطرها بشین! این اماراتیا قیمتاشونم اقتصادیه ( از 600 هزار تومن تا حداکثر 5 میلیون در بهترین مدل ها) پیروز و معطر باشین