با سلام
از بین کارهای لطافه و الحمبرا توی سبک کیسمت مردانه(گرم آرام و غیرسنگین) و وانیلی ممنون میشم معرفی کنیدامیدوارم آقای اسعدی این پرسشروببینند
خودم به مشابه تاکسی و الحمبرا و سوار اوشانا و همینطور نوومونده الحمبرا رسیدم
از بین اینها کدوم و اگه جز اینا سراغ دارید لطف کنید بگید
سلام جمعه تون نیک، اگر گرم و شیرین باشه من خمره روپیشنهاد میدم
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای ذوالفقاری بزرگوار، عطر الحمبرا کیسمت مردانه و الحمبرا تاکس بسیار مشابه همدیگه هستند که الگوی هردو، عطر ایوسن لورن تاکسیدو میباشد. در خصوص عطرهای محوریت گرم و شیرین وانیلی آرامش بخش و غیرسنگین پیشنهاد من عبارتند از: لطافه خمره، لطافه تریاق، لطافه ۱۸۸۶، لطافه وینتیج رادیو، لطافه افکشن لاو، لطافه هیز کانفشن.
دقت فرمایید که الحمبرا سپتر اوشن شرقی وانیلی است یعنی رایحهای تلخ و شیرین دارد که تلخی غالبتر است. اما الحمبرا سپتر مالاکایت را پیشنهاد میکنم در ارشیوتان داشته باشید که رایحهای خوشبوی گرم و شیرین آدامسی پاستیلی دارد با ماندگاری و پراکنش خوب. انشالله مورد پسندتان باشند.
بهترین ها برای شما دوست گرامی....
درود
لطافه اسد و لطافه خمره
البته بنده دومی رو پیشنهاد میکنم...
موفق باشید..🌹🌹🌹
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای ذوالفقاری بزرگوار، عطر الحمبرا کیسمت مردانه و الحمبرا تاکس بسیار مشابه همدیگه هستند که الگوی هردو، عطر ایوسن لورن تاکسیدو میباشد. در خصوص عطرهای محوریت گرم و شیرین وانیلی آرامش بخش و غیرسنگین پیشنهاد من عبارتند از: لطافه خمره، لطافه تریاق، لطافه ۱۸۸۶، لطافه وینتیج رادیو، لطافه افکشن لاو، لطافه هیز کانفشن.
دقت فرمایید که الحمبرا سپتر اوشن شرقی وانیلی است یعنی رایحهای تلخ و شیرین دارد که تلخی غالبتر است. اما الحمبرا سپتر مالاکایت را پیشنهاد میکنم در ارشیوتان داشته باشید که رایحهای خوشبوی گرم و شیرین آدامسی پاستیلی دارد با ماندگاری و پراکنش خوب. انشالله مورد پسندتان باشند.
بهترین ها برای شما دوست گرامی....
سلام جناب اسعدی بزرگوار
ممنونم از راهنمایی های گرانبهاتون🌹🌹🌹🌹
سلام جمعه تون نیک، اگر گرم و شیرین باشه من خمره روپیشنهاد میدم
سلا ممنونم دوست عزیز
درود
لطافه اسد و لطافه خمره
البته بنده دومی رو پیشنهاد میکنم...
موفق باشید..🌹🌹🌹
سلام و ممنونم بابت پیشنهادتون🌹🌹🌹
درود
لطافه اسد و لطافه خمره