عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیزم
دوستان بنده قبلا از عطرهای اورجینال استفائه میکردم ولی الان با این شرایط گرون شدن اونها دیگه نمیتونم خرید کنم
مدتی هستش از شرکتهای اماراتی استفاده میکنم و تقریبا اوکی هستش
حالا سوال اینه که آیا عطرهای گِرمی و سوییسی و یا فروشگاه هایی مثل س...ر...ا...د که عطرهای این مدلی داره کیفیت این کارها به چه صورت؟
در درجه ی اول برای بنده سلامتی مهمترین چیز هستش و نمیخوام ضرر داشته باشه و در آینده پشیمون بشم
شرکت ها اماراتی به چه صورت؟ آیا استاندارد مورد نظر رو داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سپاس بی کران😍
با احترام
تمام عطرهای شرکت های شناخته شده ی اماراتی اعم از لطافه و الحمبرا و زیر مجموعه های آنها استاندارد CE دارند و پشت باکس هایشان درج شده است. اگر این استاندارد را نداشتند اصلا برای اروپا و آمریکا بصورت قانونی و تجاری وارد نمی شدند و اصلا همین شرکتهای بزرگ اماراتی که ده ها میلیون دلار صرف سرمایه گذاری برای شرکت های خودشان کردند، دیگه رعایت نکردن استانداردهای جهانی، یه کار چیپ بود. چراکه عدم رعایت استانداردهای جهانی، مختص شرکت های زیر زمینی است که کارهای فیک یا های کپی تولید میکنند.
فلذا در خصوص خرید شرکت های معتبر اماراتی مثل لطافه یا الحمبرا یا امثال آنها، نسبت به استاندارد سلامتی، تردید نداشته باشید. اما عطرهای گرمی یا همان اسانس های گرمی به مرور زمان باعث آسیب به سیستم تنفسی و پوستی خواهند شد.
سلیقه شمارو نمیدونم اما چند تا نمونه خدمتتون معرفی میکنم
لالیک انکر نواغ اسپرت ، لالیک وایت ، لالیک انکر نواغ اکستریم ، لالیک وایت این بلک
ناتیکا وویاژ ، ناتیکا بلو
بنتلی سیلور لک ، بنتلی بلک ادیشن ، بنتلی ابسولوت ، بنتلی مومنتوم اینتنس
(اقتصادی: جگوار کلاسیک کرومایت ، جگوار کلاسیک و کلاسیک بلک)
لانوین لهوم اسپرت و لانوین لهوم
مون بلان ایندیویجوال (ایندیویژوال) ، مون بلان ایندیویژال تونیک ، مون بلان لجند اسپریت ، مون بلان استارواکر ، مون بلان لجند نایت ، مون بلان لجند ادو تویلت و ادوپرفیوم
دانهیل دیزایر بلو ، دیزایر بلو اوشن ، دانهیل آیکون و آیکون ریسینگ
ایسی میاکه لئو د ایسه پور هوم اسپرت ، ایسی میاکه بلو
آزارو کروم ، آزارو کروم آکوا ، آزارو کروم اکستریم ، آزارو وانتد تونیک
عطر های زارا هم که تو همین رنج خیلی داره و مشابه هستن و با کیفیت
تمامی عطر های بالا هم که گفتم به ذهنم رسید قطعا بیشتر از اینا هم هست فقط نکته ای که هست هر سایت این عطرارو یه قیمت زده و بالا پایین زیاد داره
پیشنهاد میکنم سایت های زیرو بررسی کنی که قیمت هاشون از همه جا مناسب تر و منصفانه تر هستش...
ع..ط..ر..ا..م..ی..ن
ع..ط..ر..ب..ا..ن
ا..ل..ی..س..ا..پ..ر..ف..ی..و..م
موفق باشی عزیز ، امیدوارم عطر مورد علاقه تو تهیه کنی و لذت ببری
ممنونم دوست عزیز
با احترام
تمام عطرهای شرکت های شناخته شده ی اماراتی اعم از لطافه و الحمبرا و زیر مجموعه های آنها استاندارد CE دارند و پشت باکس هایشان درج شده است. اگر این استاندارد را نداشتند اصلا برای اروپا و آمریکا بصورت قانونی و تجاری وارد نمی شدند و اصلا همین شرکتهای بزرگ اماراتی که ده ها میلیون دلار صرف سرمایه گذاری برای شرکت های خودشان کردند، دیگه رعایت نکردن استانداردهای جهانی، یه کار چیپ بود. چراکه عدم رعایت استانداردهای جهانی، مختص شرکت های زیر زمینی است که کارهای فیک یا های کپی تولید میکنند.
فلذا در خصوص خرید شرکت های معتبر اماراتی مثل لطافه یا الحمبرا یا امثال آنها، نسبت به استاندارد سلامتی، تردید نداشته باشید. اما عطرهای گرمی یا همان اسانس های گرمی به مرور زمان باعث آسیب به سیستم تنفسی و پوستی خواهند شد.
زنده باد
بله دقیقا چند وقت پیش روی پوست عطرو زدم حساسیت ایجاد کرد و سریع انداختمش دور !