دوستان گلم سلام من یه سوالی برام پیش اومده سالها پیش شرکت سپیل اماراتی یه عطری زده بود به اسم adam forever. از حرفه ای های عزیزمون خواهش دارم اگر اون رو تست داشتن میتونن به من بگن که کپی بسیار شبیه کدوم عطریه ؟ من خودم دربدر گشتم یه شباهتایی به یکی از عطرهای loewe پیداکردم اما اما دلم میخواد بینی های بزرگ و محترم اینجا نظرشونو بهم بگن که دیگه خیالم راحت راحت باشه که عطر مورد نظرم رو پیدا کردم... !!! تورو خدا کمک کنید خیلی مهمه... مرسی قبلا ازتون. دوستتون دارم.... خدا حفظتون کنه انشاالله. :) 😍🙂😚🤗
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند فکر میکنم این عطر رو خیلی سال پیش داشتم که اگر اشتباه نکنم رایحهای خنک و شیرین چوبی گلی مرکباتی داشت. فکر میکنم از روی عطر CK ONE کپی شده بود. فردا پیگیر میشم ببینم چندتا مغازه ی عطر فروشی قدیمی هستن که شاید اینو داشته باشند.
بهترین ها برای شما....
بسیار ممنونم از شما آقای دکتر بله یک حالت چوبی وبخوری اینسنسی من ازش میگیرم خیلی کم یاد لالیک انکر نویر میفتم ولی انکرنویر بسیار تلخه در مقابلش. اگر تلخیش و فضای دارکش فاکتور گرفته بشه و کمی مرکبات اضافه بشه و همینطور چوب، نزدیکتر میشه. منت گذاشتید از شما بسیار ممنونم😊
بسیار ممنونم از شما آقای دکتر بله یک حالت چوبی وبخوری اینسنسی من ازش میگیرم خیلی کم یاد لالیک انکر نویر میفتم ولی انکرنویر بسیار تلخه در مقابلش. اگر تلخیش و فضای دارکش فاکتور گرفته بشه و کمی مرکبات اضافه بشه و همینطور چوب، نزدیکتر میشه. منت گذاشتید از شما بسیار ممنونم😊
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند از یکی از مغازههای قدیمی پیدا کردم گفت یدونه واسه خودش توو خونه داره که فردا میاره فقط واسه تست. فردا پیگیر میشم ببینم چه بویی داره حتما اطلاع میدم. یکی دیگه از مغازههای قدیمی گفت شبیه بوی دانهیل ادیشن سبز هست که نمیدونم درست گفته یا نه چون تا جایی که من خاطرم هست بوی این عطر شما باید خنک و شیرین باشه، در حالیکه دانهیل ادیشن سبز بوی گرم و تلخ وتیوری مثل مالزیا اومو داره. اما با استناد به فرمودی شما هم ظاهراً عطر شما بایستی رایحه ی تلخ و گرم یا شاید تلخ و خنک چوبی ادویهای یا چوبی وتیوری داشته باشه.
فردا حتما تست میکنم اطلاع میدم.
بهترین ها برای شما...
با احترام و عرض ادب بانوی فرهیخته و ارجمند امروز در آرشیوم عطر سپیل آدام فور اور را پیدا کردم که آکبند بود. رایحه همان دانهیل مشکی یا دانهیل ادیشن سبز یا مالزیا اومو سبز هست. بسیار قدرتمند با یک پاف کل فضا رو رایحه برداشته و خیلی خوشحال شدم که این عطر رو آکبند در آرشیوم داشتم. عکس رو امشب در عطرگرام قرار میدهم.
بهترین ها برای شما....
با سلام و عرض ادب و ارادت و سپاس فراوان بابت پاسخ جامعی که ارائه دادین خداروشکر که پیداش کردم اصل رایحه رو ، بسیار زیباست این ترکیب رایحه و مدتها پیگیرش بودم چقدر خوبه حس پیدا شدن یک گمشده بعد از مدتها جستجو... لحظاتتون آکنده از عشق و امید و سلامتی و بهترین ها رو براتون از خداوند آرزو دارم زنده باشید💐😊
با سلام و عرض ادب و ارادت و سپاس فراوان بابت پاسخ جامعی که ارائه دادین خداروشکر که پیداش کردم اصل رایحه رو ، بسیار زیباست این ترکیب رایحه و مدتها پیگیرش بودم چقدر خوبه حس پیدا شدن یک گمشده بعد از مدتها جستجو... لحظاتتون آکنده از عشق و امید و سلامتی و بهترین ها رو براتون از خداوند آرزو دارم زنده باشید💐😊
با احترام و عرض ادب
از همراهی و همدلی شما سپاسگزارم. در قسمت عطرگرام هم ذیل عکس عطر سپیل آدام فور اور ازتون قدردانی کردم. همان مالیزیا اومو سبز رنگ را خرید کنید رایحه دقیقا همین سپیل است.
بهترین ها برای شما بانوی محترم...