دوستان گلم سلام من یه سوالی برام پیش اومده سالها پیش شرکت سپیل اماراتی یه عطری زده بود به اسم adam forever. از حرفه ای های عزیزمون خواهش دارم اگر اون رو تست داشتن میتونن به من بگن که کپی بسیار شبیه کدوم عطریه ؟ من خودم دربدر گشتم یه شباهتایی به یکی از عطرهای loewe پیداکردم اما اما دلم میخواد بینی های بزرگ و محترم اینجا نظرشونو بهم بگن که دیگه خیالم راحت راحت باشه که عطر مورد نظرم رو پیدا کردم... !!! تورو خدا کمک کنید خیلی مهمه... مرسی قبلا ازتون. دوستتون دارم.... خدا حفظتون کنه انشاالله. :) 😍🙂😚🤗
با احترام و عرض ادب
ضمن قدردانی از همراهی شما بانوی محترم، در خصوص فرموده ی شما عارضم که چندین عطر از الحمبرا و لطافه هستند که برای شما مناسب میباشند:
الحمبرا فلور نارکوتیک (باکس سفید) مناسب فصول گرم، ماندگاری و پراکنش خوب
الحمبرا پینک شیمر سکرت، مناسب فصول گرم، ماندگاری و پراکنش متوسط
الحمبرا پینک شیمر سکرت اینتنس، مناسب فصول گرم، ماندگاری و پراکنش متوسط
الحمبرا فیلوس مسنجر، مناسب فصول گرم، ماندگاری و پراکنش خوب
الحمبرا جین لاو آزور، مناسب فصول گرم، ماندگاری و پراکنش متوسط
الحمبرا یاح، مناسب فصول گرم، ماندگاری و پراکنش متوسط
الحمبرا کیسمت زنانه، مناسب فصول سرد، ماندگاری و پراکنش خوب
الحمبرا سپتر مالاکایت، مناسب فصول سرد، ماندگاری و پراکنش خوب
پیشنهاد من برای عطر امضای شما در بهار و تابستان، عطر الحمبرا فیلوس مسنجر و الحمبرا فلور نارکوتیک (باکس سفید)
و عطر امضای شما برای پاییز و زمستان، عطر الحمبرا کیسمت زنانه و الحمبرا سپتر مالاکایت.
بهترین ها برای شما...
بینهایت از شما سپاسگزارم بابت محبت و راهنمایی کامل و جامع و دقیقی که انجام دادین، امیدوارم همواره سلامت و شاد باشید.
درمورد عطر پارفورمز د مارلی والایا هم ممنون میشه لطف کنید و نظرتون بگید و اینکه کدوم برند و شرکت خوب این کار رو تولید کرده؟ بازم از نظرات راهگشاتون ممنونم🙏🌹
با احترام و عرض ادب
ضمن قدردانی از همراهی شما بانوی محترم، در خصوص فرموده ی شما عارضم که چندین عطر از الحمبرا و لطافه هستند که برای شما مناسب میباشند:
الحمبرا فلور نارکوتیک (باکس سفید) مناسب فصول گرم، ماندگاری و پراکنش خوب
الحمبرا پینک شیمر سکرت، مناسب فصول گرم، ماندگاری و پراکنش متوسط
الحمبرا پینک شیمر سکرت اینتنس، مناسب فصول گرم، ماندگاری و پراکنش متوسط
الحمبرا فیلوس مسنجر، مناسب فصول گرم، ماندگاری و پراکنش خوب
الحمبرا جین لاو آزور، مناسب فصول گرم، ماندگاری و پراکنش متوسط
الحمبرا یاح، مناسب فصول گرم، ماندگاری و پراکنش متوسط
الحمبرا کیسمت زنانه، مناسب فصول سرد، ماندگاری و پراکنش خوب
الحمبرا سپتر مالاکایت، مناسب فصول سرد، ماندگاری و پراکنش خوب
پیشنهاد من برای عطر امضای شما در بهار و تابستان، عطر الحمبرا فیلوس مسنجر و الحمبرا فلور نارکوتیک (باکس سفید)
و عطر امضای شما برای پاییز و زمستان، عطر الحمبرا کیسمت زنانه و الحمبرا سپتر مالاکایت.
بهترین ها برای شما...
از لطف و محبتتون بی نهایت ممنونم. میشه لطف کنید و اگر فروشگاه معتبری رو برای خرید اینترنتی میشناسید معرفی کنید🙏
از لطف و محبتتون بی نهایت ممنونم. میشه لطف کنید و اگر فروشگاه معتبری رو برای خرید اینترنتی میشناسید معرفی کنید🙏
با احترام و عرض ادب
متاسفانه عطری که مطرح فرمودید را تست نکردم. در خصوص فروشگاه هم سایتهای ک.ا.ل.ا.ب.ی.ک.ا.ل.ا، ق.ش.م.ا.ی.ن.و.ر.ا، و.ن.ت.ی.ن.و، ر.و.ی.ا.ل.پ.ر.ف.ی.و.م سایتهای معتبری هستند.
بهترین ها برای شما...
با احترام و عرض ادب
متاسفانه عطری که مطرح فرمودید را تست نکردم. در خصوص فروشگاه هم سایتهای ک.ا.ل.ا.ب.ی.ک.ا.ل.ا، ق.ش.م.ا.ی.ن.و.ر.ا، و.ن.ت.ی.ن.و، ر.و.ی.ا.ل.پ.ر.ف.ی.و.م سایتهای معتبری هستند.
بهترین ها برای شما...
از نظرات ارزشمند و ارزندهتون بسیار سپاسگذارم. امیدوارم سلامت باشید و حضورتون در عطر افشان مستدام باشه تا عطردوستان عزیز از نظرات گرانبهای شما استفاده کنند🙏 عطری زنانه که مناسب مهمانی و مجالس مهم باشه رو هم می شناسید که محبت کنید و معرفی کنید
از نظرات ارزشمند و ارزندهتون بسیار سپاسگذارم. امیدوارم سلامت باشید و حضورتون در عطر افشان مستدام باشه تا عطردوستان عزیز از نظرات گرانبهای شما استفاده کنند🙏 عطری زنانه که مناسب مهمانی و مجالس مهم باشه رو هم می شناسید که محبت کنید و معرفی کنید
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند از مهر و همدلی شما سپاسگزارم. در خصوص فرموده ی شما من چندین عطر را پیشنهاد میکنم که هم برچسب قیمتی مناسبی دارند هم باکیفیت و ماندگاری و پراکنش خوبی دارند و هم پکیج زیبایی دارند و عبارتند از:
الحمبرا کیسمت زنانه
الحمبرا سپتر مالاکایت
لطافه غرام
لطافه تریاق و تریاق اینتنس
انشالله برایتان مفید باشند.
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند از مهر و همدلی شما سپاسگزارم. در خصوص فرموده ی شما من چندین عطر را پیشنهاد میکنم که هم برچسب قیمتی مناسبی دارند هم باکیفیت و ماندگاری و پراکنش خوبی دارند و هم پکیج زیبایی دارند و عبارتند از:
الحمبرا کیسمت زنانه
الحمبرا سپتر مالاکایت
لطافه غرام
لطافه تریاق و تریاق اینتنس
انشالله برایتان مفید باشند.
بسیار سپاسگزارم از لطف و صبوری و راهنمایی کامل و جامعتون. امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید.