با سلام و عرض ارادت و وقت بخیر خدمت عطر پیشگان و عطر شناسان و عطر دوستان محترم و نازنین سایت عطرافشان ، امیددارم که ایام وفق میل و سلامت و برقرار باشید انشاالله ، از بینی های فوق متخصص سایت یه سوالی داشتم اگر ممکنه منت گذاشته و جواب بدهند من یک عطری داشتم از شرکت سپیل به نام Promise زنانه که شیشه مخروطی شکل داشت و در بلندی داشت چندین سال پیش در دانشگاه اون رو استفاده میکردم به حدی ناز و دوست داشتنی بود که عطر امضام شده بود و خیلی ملوس و گلی و ترش و شیرین طور بود . ازتون میخوام نسخه عطر لصلی که شرکت سپیل این عطر رو از روی اون کپی زده رو بهم با دقت ( ۱۰۰ درصد ) !!! 😊 معرفی کنید چون دیگه خود عطر شرکت سپیل رو گیر نمیارم و میخوام بدونم رایحه مرجع چیه تا بلکه از این طریق به گمشده خاطره انگیز زیبایم برسم. از حضور ارزشمندتون و راهنمایی ها و معرفی عطر گمشده ام قبلا سپاسگزارم و از خداوند بهترین هارو براتون طلب میکنم... ممنونم 🤗😍
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند شرکت سپیل عطر پرامیس زنانه را از روی عطر سرینگا فلوریس کپی کرده است. رایحه ای گلی گیاهی خوشبو و عام پسند و ملیح با ماندگاری خوب و پراکنش متوسط. این عطر هنوز هم موجود است و در سایت معتبر ا.ر.ش.ا.ک.و با قیمت 3 میلیونو 700 هزار تومان موجود است و با نمایش در خود سایت متوجه شدم که تولید جدید است ولی قیمتش برای برند اماراتی به نظرم گران است.
با آرزوی شادکامی و موفقیت برای شما...
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند شرکت سپیل عطر پرامیس زنانه را از روی عطر سرینگا فلوریس کپی کرده است. رایحه ای گلی گیاهی خوشبو و عام پسند و ملیح با ماندگاری خوب و پراکنش متوسط. این عطر هنوز هم موجود است و در سایت معتبر ا.ر.ش.ا.ک.و با قیمت 3 میلیونو 700 هزار تومان موجود است و با نمایش در خود سایت متوجه شدم که تولید جدید است ولی قیمتش برای برند اماراتی به نظرم گران است.
با آرزوی شادکامی و موفقیت برای شما...
سلام. شما بی نظیرید دکتر. خیلی ممنونم از لطف و توجه شما. در سایه لطف و حمایت خداوند همواره برقرار باشید💐
سلام. شما بی نظیرید دکتر. خیلی ممنونم از لطف و توجه شما. در سایه لطف و حمایت خداوند همواره برقرار باشید💐
سلام و سپاس از همراهی شما بانوی فرهیخته.
با آرزوی بهترین ها برای شما...