درود، دوستان دنبال یه عطر خنک میوه ای برای بهار و تابستان میگردم که رایحه ی غالبش تمشک باشه، بوی میدنایت رز رو خیلی دوس دارم اما زیادی خانومانهست، دنبال عطری ام که مناسب استایل یونیسکس باشه.
اسکادا مون اسپارکل هم برام جذابه اما خودش گیر نمیاد، تو فضای همین عطر باشه اما با بوی غالب تر تمشک، خیلی خوب میشه.
اگه قیمش هم تا پنج تومن باشه عالی میشه!
ممنون میشم راهنماییم کنین و عطرهای پیشنهادیتون رو بفرمائید.
درود بر شما، 🌹
پیشنهاد میکنم نام black fume به فارسی گوگل کنید جایی که دکانت در اختیار شما میزاره ده میل تهیه کنید،
یک هفته ای برسی بفرمایید،
رایحه میوه ای، چوبی، داره
آبمیوه ای، جوهری، دودی،
کاملا یونیشگشه، شاید این طور بنظر بیاد کمی یا خیلی بیشتر مردونه باشه ولی روایح بازیگوش و شیطونی در این عطر وجود داره که اگر خانوم ها استفاده کنن بیشتر به چشم میاد،
متعادل کمی رو به گرمه، تا 17 درجه میشه استفاده کرد،
کلی بخوام در مورد روایح ای که داره بگم، آب میوه زغال اخته غلیظ و شفاف و بشاش و خیلی کم شیرین (ترکیب تمشک قزمز با نیشکر قهوای) بهمراه گزشی از رزماری و کمی دوی در بستر ملایم و خفیف چوب سوخته،
به هیچ عنوان رایحه ترشی نداره،
این عطر بر پایه چوب هستش آمبروکسان از حالت خشکی درش آورده و بشاش و فرشش کرده و عود غیر حیوانی و صاف اینجا به عطر عمق داده،
باز هم پیش از خرید برسی بفرمایید شاید این اون روایح ای که میخواید نیستش،
اگر هم نت ها مورد پسندتونه خواهشن پیش از تهیه باتل کامل حتما دکانت تهیه کنید،
پاینده پیروز باشید 🙏
درود بانوی گرامی... عطر دیزل فول فورلایف که مردونه اس ولی به عقیده من یونیسکس هم میتونه استفاده بشه وبوی تمشک به خوبی حس میشه در اون و کاملا عطر باکیفیت ورایحه دوست داشتنی هم داره
با احترام
عطر لطافه بدیع العود عود فور سابلایم رایحهای تمشکی دارد با ماندگاری و پراکنش متوسط تا خوب در باتل زیبا و خوشرنگ حجم ۱۰۰ میل و قیمت مناسب.