روزبه روزبه
10
1403/12/23

بولگاری های الحمبرا یا لطافه خمره و اسد؟

درود بر همگی

بنده بین انتخاب یک الی دو مورد از این موارد برای خرید گیر کردم. 

توی سایت fragrantica این 4 عطرو که بررسی کردم امتیازی که کاربران دادن به ترتیب زیر هست: 

- الحمبرا سپتر مالاکیت  4.66 از 5 

- الحمبرا سپتر برونزایت 4.58 از 5 

- لطافه خمره 4.34 از 5 

- لطافه اسد 4.21 از 5  

آیا واقعا بولگاری های الحمبرا از لطافه خمره و اسد از نظر پرفورمنس بهتر هستند؟ 

پ.ن: عطرباز نیستم و استفاده معمولی دارم و اولین خریدم از این دو برند خواهد بود.

درود

به نظرم برای شروع اگر رایحه جذاب و بازخورد براتون مهمه

همون الحمبرا سپتر برونزیت مشابه تایگار رو خریداری کنید

اگرم میخواید عطر مهمونی و گرم بگیرید که دیگه به درد فصل بهار و تابستون نمیخوره خمره قهوه بگیرید...

سلام کیفیت همشون قابل قبول هست من به جز اولی سه تای دیگه رو دارم این امتیازات به خیلی چیزها بستگی داره از جمله به تعداد نفراتی که امتیاز دادن ولی به شخصه فکر میکنم پخش و ماندگاری خمره از اون یکیها بیشتر هست

دانیال دانیال
1403/12/24

به نمره فرگرانتیکا دقت کنید ولی یک نکته داره عطرهای مشابه اماراتی بدلیل ارزان بودنشون نسبت به نسخه های اصلی امتیاز بیشتر از اندازه بعضا براشون ثبت شده در مورد اونها سایر فاکتورها هم در نظر بگیرید

TIMELESS TIMELESS
1403/12/24

با احترام 

عطرهای الحمبرا سپتر مالاکایت و الحمبرا سپتر آمازونایت دارای ماندگاری و پراکنش خوب و خیلی خوب هستند و عطرهای سپتر برونزایت و سپتر اوشن دارای ماندگاری و پراکنش متوسط و خوب هستند. لطافه اسد دارای ماندگاری و پراکنش متوسطی است و لطافه خمره دارای ماندگاری خیلی خوب و پراکنش متوسط تا خوبی است. 

rezadl7 rezadl7
1403/12/25

با سلام دوست عزیز بنده خودم بسیار در مورد سپتر برونزایت الحمبرا تحقیق کردم واقعا رایحهٔ جذابی داره اما اینطور میگن که ماندگاری اون خیلی پایینه.مطمعنا باید یه چیزی کم داشته باشه وگرنه که میشد خود عطر اورجینال.موفق باشید.

روزبه روزبه
1403/12/25
در پاسخ به متین جعفری :

درود

به نظرم برای شروع اگر رایحه جذاب و بازخورد براتون مهمه

همون الحمبرا سپتر برونزیت مشابه تایگار رو خریداری کنید

اگرم میخواید عطر مهمونی و گرم بگیرید که دیگه به درد فصل بهار و تابستون نمیخوره خمره قهوه بگیرید...

درود جناب جعفری

بله درسته برای بهار و تابستان میخوام

سپاس از راهنماییتون 

روزبه روزبه
1403/12/25
در پاسخ به مهدی کنعانی :

سلام کیفیت همشون قابل قبول هست من به جز اولی سه تای دیگه رو دارم این امتیازات به خیلی چیزها بستگی داره از جمله به تعداد نفراتی که امتیاز دادن ولی به شخصه فکر میکنم پخش و ماندگاری خمره از اون یکیها بیشتر هست

درود جناب کنعانی 

سپاس از راهنماییتون 

روزبه روزبه
1403/12/25
در پاسخ به دانیال :

به نمره فرگرانتیکا دقت کنید ولی یک نکته داره عطرهای مشابه اماراتی بدلیل ارزان بودنشون نسبت به نسخه های اصلی امتیاز بیشتر از اندازه بعضا براشون ثبت شده در مورد اونها سایر فاکتورها هم در نظر بگیرید

درود جناب دانیال

بله درست میفرمائید البته من فقط امتیاز نسخه های اماراتیشونو با هم مقایسه کردم و همونجور که فرمودید قطعا به دلیل ارزان بودن از نسخه های اصلی امتیاز بالاتری دارند. 

روزبه روزبه
1403/12/25
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام 

عطرهای الحمبرا سپتر مالاکایت و الحمبرا سپتر آمازونایت دارای ماندگاری و پراکنش خوب و خیلی خوب هستند و عطرهای سپتر برونزایت و سپتر اوشن دارای ماندگاری و پراکنش متوسط و خوب هستند. لطافه اسد دارای ماندگاری و پراکنش متوسطی است و لطافه خمره دارای ماندگاری خیلی خوب و پراکنش متوسط تا خوبی است. 

درود جناب اسعدی عزیز

سپاس از راهنمایی و اشتراک گذاری تجربیاتتون. 

روزبه روزبه
1403/12/25
در پاسخ به rezadl7 :

با سلام دوست عزیز بنده خودم بسیار در مورد سپتر برونزایت الحمبرا تحقیق کردم واقعا رایحهٔ جذابی داره اما اینطور میگن که ماندگاری اون خیلی پایینه.مطمعنا باید یه چیزی کم داشته باشه وگرنه که میشد خود عطر اورجینال.موفق باشید.

درود بر شما دوست عزیز

بله درسته. مقایسه با نسخه اورجینال و انتظار پرفورمنس مشابه که از پایه اشتباه هست.

-------

با توجه به نظرات دوستان، انشااله هر دو مورد مالاکیت و برونزایت را تهیه میکنم چون به نظر هر دو این عطر ها از ارزنده ترین های الحمبرا هستند. و بعدا برای فصل پاییز احتمالا سراغ خمره قهوه برم. 

تشکر از تمامی دوستان

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟