درود خدمت عزیزان
من مدتیه اسپری ضد تعریق سورملینا استفاده میکنم و تقریبا رضایت دارم اما رضایت کامل رو بازم ندارم
دوس دارم شما اگه استفاده کردید چیزی بهتر لطفا معرفی کنید که واقعا باعث تعریق کمتر و دوام بالا و موندگاری بالا باشه...
(داخل پرانتز بگم باعث لک لباس ، حساسیت ، تعریق بیشتر ولی بدون بو ، چسبندگی یا از این قبایل مشکلات نباشه اگه دئودورانته)
پیشاپیش از همراهیتون سپاسگزارم
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای جعفری بزرگوار من همواره از دئودورانت جامد ایورشه استفاده میکنم که ماندگاری یک روز کامل دارد، سریع روی پوست زیر بغل خشک میشه و بوی گیاهی بسیار نرم و دلنشینی داره و اصلا لک ایجاد نمیکنه، با عطرهای شما اصلا تداخل پیدا نمیکند. همچنین دو مدل دیگر هم دارم باز از همین ایورشه که یکی سبز و یکی بابونه. اینا هم ماندگاری تا یک روز کامل دارند بدون حساسیت و لک و عدم تداخل با عطرها. پیشنهاد میکنم فقط از محصولات ایورشه استفاده کنید، که فاقد آلومینیوم و الکل و پارابن هستند.
بهترین ها برای شما...
من خودم کلیون استفاده میکردم که بد نبود ولی الان دوساله که به پیشنهاد مامانبزرگم از زاج سفید استفاده میکنم که هم بدون مشکل هست واسم و به شدت راضی کننده.با چندین تا متخصص پوست هم مشورت کردم که متاسفانه هیچکدوم اطلاع خاصی از زاج نداشتن و صرفا دئودرانت های شرکتی رو پیشنهاد میدادن.
اولد اسپایس
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای جعفری بزرگوار من همواره از دئودورانت جامد ایورشه استفاده میکنم که ماندگاری یک روز کامل دارد، سریع روی پوست زیر بغل خشک میشه و بوی گیاهی بسیار نرم و دلنشینی داره و اصلا لک ایجاد نمیکنه، با عطرهای شما اصلا تداخل پیدا نمیکند. همچنین دو مدل دیگر هم دارم باز از همین ایورشه که یکی سبز و یکی بابونه. اینا هم ماندگاری تا یک روز کامل دارند بدون حساسیت و لک و عدم تداخل با عطرها. پیشنهاد میکنم فقط از محصولات ایورشه استفاده کنید، که فاقد آلومینیوم و الکل و پارابن هستند.
بهترین ها برای شما...
درود خدمت شما استاد بزرگم ، ارادت
ممنون از معرفی جذابتون حتما آینده تهیه و استفاده میکنم البته که گویا کم یابه و محصول خارجی اگه جایی رو میشناسید برای خرید معتبر باشه بهم معرفی کنید ، فقط یک سوال هم داشتم هم از شما هم از بقیه دوستان اگه تجربه دارید نظرتون راجب محصولات برند اولد اسپایس چیه ؟ و اگه مثبت و خوبن کدوم مدلش هم از همه بهتره ؟
من خودم کلیون استفاده میکردم که بد نبود ولی الان دوساله که به پیشنهاد مامانبزرگم از زاج سفید استفاده میکنم که هم بدون مشکل هست واسم و به شدت راضی کننده.با چندین تا متخصص پوست هم مشورت کردم که متاسفانه هیچکدوم اطلاع خاصی از زاج نداشتن و صرفا دئودرانت های شرکتی رو پیشنهاد میدادن.
درود خدمت شما سپاس از معرفیتون
بنده خودمم محصولی به نام پودر نقره یا همچین اسم هایی استفاده میکردم که گویا مورد تایید نیستن و پیشنهاد نمیشدن... حتی موقعی هم که استفاده میکردم تعریقم بیشتر میشد اما هیچ بویی احساس نمیشد مثل اینکه خیس شده با آب ...
ولی از وقتی سورملینا میزنم کمی بهتر شده حالا باید فصل گرما تستش کرد به همین خاطر دنبال محصولی قوی و بهتر هستم با مجوز های بهداشتی و اصولی...
اولد اسپایس
درود دانیال جان ممنون از پبشنهادت
کدوم مدلش بهتره ؟
ممنون از معرفی جذابتون حتما آینده تهیه و استفاده میکنم البته که گویا کم یابه و محصول خارجی اگه جایی رو میشناسید برای خرید معتبر باشه بهم معرفی کنید ، فقط یک سوال هم داشتم هم از شما هم از بقیه دوستان اگه تجربه دارید نظرتون راجب محصولات برند اولد اسپایس چیه ؟ و اگه مثبت و خوبن کدوم مدلش هم از همه بهتره ؟
سلام جناب جعفری
اول از همه کلا پیشنهاد میکنم از دیودورانت استفاده نکنید که اسیب زا هست یک شاور ژل خوب بگیرید تا یک روز دوام داره من خودم فقط در مواقع خاص مثل جلسه ای مهمونی چیزی دیودورانت میزنم که همونم باعث میشه دچار درد بشم در همون ناحیه اما نیوا استفاده میکردم راضی بودم این اواخر هم اولد اسپایس گرفتم مدل کاپیتان چون المینیوم نداره حتما مدلی بخرید که المینیوم نداشته باشه
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته جناب آقای جعفری عزیز من فقط از همون ایورشه استفاده کردم. سایت ها هم فقط یدونه سایت لیلیوم لیدی موجود داره اما نمیدونم معتبر است یا نه. خودم همیشه حضوری میخرم. در خصوص سایر مواردهای عطاری مثل زاج سفید که همان پتاسیم آلوم است عارضم شاید در طول زمان و مصرف مداوم، سمیت بافتی ایجاد کند چراکه به هر حال حاوی آلومینیوم و پتاسیم است و این ترکیب، بیشتر به عنوان قابض یا بافر برای سایر ترکیبات دارویی استفاده میشود نه بصورت مستقیم و بدون فرآوری زیستی بر روی پوست. فلذا دقت فرمایید شاید برایتان در طول زمان التهاب آور یا حساسیت ایجاد کند. محصولات ایورشه لااقل فاقد آلومینیوم و پارابن هستند و تابحال هم هیچ حساسیتی واسم ایجاد نکردند. شایان ذکر است که سایر دئودرانت ها بصورت مایع یا جامد اگر درصد کمی هم حاوی آلومینیوم یا پارابن باشند میتوانند در طول زمان، باعث برهم زدن تعادل فلور نرمال (باکتریهای مفید) غدد تعریق شوند که همین امر باعث اختلال سیستم گوارشی میشود که ممکن است اسهال آبکی مداوم را ایجاد کند، حتی اگر رژیم غذایی سرشار از پروتئین هم باشد اما باز هم دفع مدفوع بصورت اسهال آبکی یا مدفوع نرم آبکی خواهد شد و این فرآیند باعث عدم جذب پروتئین و آب و الکترولیت های بدن خواهد شد که در صورت مزمن، اختلالات گوارشی سخت درمان را در پی خواهد داشت. فلذا برای این امر، بیشتر دقت فرمایید تا خدای نکرده حتی با جزئی ترین عوامل دچار آسیب جدی نشوید.
با آرزوی بهروزی و شادکامی برای شما دوست گرامی....
درود دانیال جان ممنون از پبشنهادت
کدوم مدلش بهتره ؟
اولد اسپایس از نوع صابونی( سفید) نباشه مدل هاش همه خوبن مثلا Capitan هم خوبه
بهترین ضدتعریق درایسول مدل اکسترا هست. فقط ابتدا باعث سوزش میشه ولی عالیه