با سلام خدمت دوستان سایت عطر افشان ببخشید سوال مهمی داشتم بنده اگر از فرد خاصی مثلا اقای سخی یا اسدی یا..سوال داشته باشم کجا باید پرسشم را مطرح کنم که شخص مورد نظر بنده جواب ان را بدهد فرضا اگر از اقای اسدی پرسشی داشته باشم چگونه میتوانم پرسشم را از خود ایشان بپرسم ایا در پروفایل مخصوص خودشان گزینهٔ خاصی وجود دارد؟ مشکل دیگر اینست وقتی کسی سوالمان را ناقص جواب میدهد و مجدد در پاسخ به ایشان سوال میکنیم دیگر جوابی دریافت نمیکنیم.ممنون میشم خصوصا در مورد سوال اول راهنمایی بفرمایید پیشاپیش سال نو بر شما مبارک با تشکر از تمام زحمات شما.
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند برای اینکه پرسش شما بصورت نوتیفیکیشن ایجاد بشه برای شخص مورد نظر، بایستی در عطرگرام همان شخص در یکی از عکس های عطرگرامش سوال خودتان را مطرح کنید. در اینجا میشه سوال را مطرح کرد اما واسه شخص مورد نظر شما این پرسش، آلارم داده نمیشه، و فقط در عطرگرام آلارم داده میشه تا بشه بهش پاسخ داد. اینجا اگر بصورت شانسی به پرسش پاسخ مراجعه کند میتواند سوال شما را ببیند.
بهترین ها برای شما دوست گرامی...
با تشکر فراوان از شما🙏
با سلام جناب اسدی من از شما مجدد سوال کردم که متاسفانه جوابی دریافت نکردم جناب اسدی در مورد عطرهای زمستانی بهاری از شما سوال داشتم عطرهایی که زمستانی هستن و در بهار هم بشه از اون استفاده کرد اول اینکه به نظرتون از بین عطرهای چوبی وانیلی امبروکسان مخصوصا مارلی ها مارلی پگاسوس.هالتان.التیر.و بقیه عطرها و مارلی هایی که بوی چوبی و وانیلی دارند کدوم برای بهار مناسب تره و بازخورد بالایی داره؟دوم اینکه نظر شخصی شما درباره عطر چنل پلاتینیوم چیه و یه کپی اقتصادی با رایحهٔ مشابه چنل پلاتینیوم خواستم معرفی کنید پلاتینیوم بلند الحمبرا رو دیدم که هیچ سایتی نداره و فراگرنس رو هم نمیدونم رایحش نزدیکه یا نه؟اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون از شما و سال نو هم بر شما بزرگوار خجسته باد.
با سلام جناب اسدی من از شما مجدد سوال کردم که متاسفانه جوابی دریافت نکردم جناب اسدی در مورد عطرهای زمستانی بهاری از شما سوال داشتم عطرهایی که زمستانی هستن و در بهار هم بشه از اون استفاده کرد اول اینکه به نظرتون از بین عطرهای چوبی وانیلی امبروکسان مخصوصا مارلی ها مارلی پگاسوس.هالتان.التیر.و بقیه عطرها و مارلی هایی که بوی چوبی و وانیلی دارند کدوم برای بهار مناسب تره و بازخورد بالایی داره؟دوم اینکه نظر شخصی شما درباره عطر چنل پلاتینیوم چیه و یه کپی اقتصادی با رایحهٔ مشابه چنل پلاتینیوم خواستم معرفی کنید پلاتینیوم بلند الحمبرا رو دیدم که هیچ سایتی نداره و فراگرنس رو هم نمیدونم رایحش نزدیکه یا نه؟اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید خیلی ممنون از شما و سال نو هم بر شما بزرگوار خجسته باد.
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند در خصوص عطرهای مارلی مناسب بهار پیشنهاد من عطر پگاسوس است که البته من عطرهای مارلی زیاد مورد پسندم نیستند. برای چنل پلاتینیوم هم فکر نکنم نسخه ی الحمبرا برای این عطر باشد چراکه اون عطر الحمبرا کپی شده از عطر مارکوسروسی است. بهترین ها برای شما و تبریک سال جدید...
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند در خصوص عطرهای مارلی مناسب بهار پیشنهاد من عطر پگاسوس است که البته من عطرهای مارلی زیاد مورد پسندم نیستند. برای چنل پلاتینیوم هم فکر نکنم نسخه ی الحمبرا برای این عطر باشد چراکه اون عطر الحمبرا کپی شده از عطر مارکوسروسی است. بهترین ها برای شما و تبریک سال جدید...
جناب اسدی بزرگوار به دلیل باوری که از شما در شناخت روایح دارم بنده نیز همانند شما خیلی با مارلی ها موافق نبودم فقط چون به روایح تلخ و چوبی ادویه ای علاقه دارم و اکثر این عطرها مخصوص زمستانند خواستم از جنابعالی تقاضا کنم چند عطر در این فضا که میتوانند پوشش بهاری و بازخورد بالا نیز داشته باشند را از شرکتهای اماراتی الحمبرا و لطافه و...را معرفی نمایید با سپاس و امتنان از الطاف شما دوست بزرگوار.🙏
جناب اسدی بزرگوار به دلیل باوری که از شما در شناخت روایح دارم بنده نیز همانند شما خیلی با مارلی ها موافق نبودم فقط چون به روایح تلخ و چوبی ادویه ای علاقه دارم و اکثر این عطرها مخصوص زمستانند خواستم از جنابعالی تقاضا کنم چند عطر در این فضا که میتوانند پوشش بهاری و بازخورد بالا نیز داشته باشند را از شرکتهای اماراتی الحمبرا و لطافه و...را معرفی نمایید با سپاس و امتنان از الطاف شما دوست بزرگوار.🙏
با احترام و عرض ادب
عطرهای چوبی ادویهای معمولا در طبع گرم هستند و شاید اوایل بهار بهتون لذتبخش باشند که عبارتند از:
الحمبرا سپتر اوشن
الحمبرا ترا
الحمبرا اوپیوس ۷
الحمبرا سپتر آمازونایت
لطافه ماهر مشکی
لطافه اسد
لطافه اسد بونبورن
ولی پیشنهاد میکنم برای این فصل و تابستان از عطرهای خنک استفاده کنید که عبارتند از:
الحمبرا فیلوس مسنجر
الحمبرا آزور
الحمبرا یاح
الحمبرا مگارا
لطافه پیزا
لطافه القیم نقرهای
لطافه تأویل
لطافه اطلس