پسرم در یکی از کشورهای اروپایی مشغول به تحصیل و زندگیه. چند وقتیه که گیر سه پیچ داده برای تولد باباش یه کادو بخره. به نظرتون بگم از اونجا یک ادوکلن اصل بگیره؟ یا وجهش رو بفرسته و من اینجا بگیرم؟ (لازم به ذکره دعوای پدرپسری که این کار رو نکنه و هیچ پدری انتظار از فرزندش نداره و این جملات کلیشه ای چندماهی از وقت ما رو گرفته)
درنهایت به نظرتون خرید عطر از کشوری مثل سوییس یا اتریش معقول تره (چون شنیدم اونجا خیلی گرونتر از ایرانه) یا نه
پیشاپیش ممنون از پاسختون
سلام وقتتون بخیر
به نظرم وجهش رو بفرسته اینجا بخرید بهتره
چون هزینه ی پست رو هم بخواهیم حساب کنیم خیلی گرون تر از آب در میاد
سلام تولدتون مبارک
به نظر من نیازی نیس چون در ایران هم عطرهای اورجینال موجود هست ، ایشون فقط مبلغ و واریز کنن براتون شما اینجا با سلیقه خودتون خرید میکنین
تو کشورای خارجی عطرا تخفیف خیلی زیادی میخورن که مسلما همیشگی نیست بعضی از برندا چون تبلیغات ندارن با خرید 2 محصول یکی دیگه میدن محصولشون خوب فروش نمیره مثل بریکورت قیمت خیلی پایینتری به عمده فروش فروخته میشن اول باید موردی که در نظر گرفتین برسی کنید برندای معروف خریدشون از ایران یا اروپا زیاد فرقی نداره بعضا خرید از اروپا به صرفه تره متونین از امازون و... عطرایی به قیمت پایینتر از ایران پیدا کنید
درود
ایران خریداری کنید بهتره...
ممنون از راهنمایی همه سروران و عزیزان
راستش من فکر میکردم شاید بشه اونجا عطر اصلی(مثلا آرامیس قدیم) رو راحتتر و ارزونتر از اینجا گیر آورد. مخصوصاً وقتی که تو یه سایتی(که اکثراً میشناسید و نمیدونم چرا نمیتونم بهش اعتماد کنم) دیدم برای آرامیس 900 قدیم مبلغ 67 میلیون تومن زدن!!!!! خواستم بهشون پیام بدم که باباجان بخدا یه شیشه عطره، نه سند کارخونه آرامیس! که ترجیح دادم بیخیال بشم.
ولی اینطور که از نتیجه مشورت با عزیزان فهمیدم، معلوم شد که ارزشش رو نداره. هم وقت پسرم رو نمیگیرم و هم اینکه بهرحال خداروشکر اینجا عطرافشانی هست که جنس اصلی بهمون بده
بنابراین بهش میگم یه هزار یورو بفرسته!!! منم برم از دکه سر کوچه یه چند سیسی عطر تقلبی سرنگی بگیرم به 50هزار تومن بقیه رو بذارم تو جیبم و خرج کنم و بگم مرسی بابت کادوی تولد!!!!! [شوخی کردم. خواستم بگم ما باباها هم بعضی وقتا دلمون جوون میشه و رذالتهای پیریمون آشکار] :))))
بازم ممنون از همگی بابت راهنماییهای مفیدتون
پیروز باشید و سرافراز