یک عطر اجبارا برای کل زندگی

امیرمحمد نازنین پرسید کدوم سه عطر رو برای ادامه زندگی انتخاب میکنید؟ 

رضا شوشتری عزیز گفت سه عطر کمه . درست میگه .اما :

سختی و چالش اش در همینه . سه تا زیاده .

بدون در نظر گرفتن فصل یا موقعیت اگر مجبور بودید برای همه عمر تنها یک عطر انتخاب کنید از این دریا کدوم قطره رو انتخاب میکردید ؟؟ تنها یک عطر ! برای همه لحظات زندگی

زن شیسیدو 

در پاسخ به کامبیز سخی :

عرض ارادت ها سرکار خانم اکبرپور

باعث افتخار است بذل توجه شما . متشکرم

و بله . غیر ازین هم انتظار نیست از سلیقه ی شما !

هرمس برند فرشتگان پرسلیقه است . چه زن چه مرد . به شخصیت آنهایی که این برند در صدر علاقمندی ی آنهاست بین همه ی برند ، توجه کنید ! جالب است :)

آنهایی که در قله های نیکی ها و دانش ها ( در کل رشته ها ) ایستاده اند لیک بسیار آرام و بدون کوچکترین ادعایی به خدمت مشغول اند ، اغلب ایشان اگر با هرمس برخورد کرده باشند این برند را در صدر علائق خود میشمارند !

و صد البته کهربا ! جاذب های عمیق ! افرادی که عمیقا جذاب اند کهربا را دوست تر دارند .

موفق باشید انشاله

حدود ۱۵ سال پیش یکی از دوستان از عطرفروشی میامی ( واقع در گیشا در تهران ) عطر میخرید و میگفت صاحب این عطرفروشی مناسب شخصیت خریدار عطر معرفی میکنه. این مساله برام خیلی جالب بود و آرزو داشتم با چنین شخصی آشنا باشم و ازش در این زمینه یاد بگیرم و الان به لطف عطر افشان با شما آشنا شدیم که در این زمینه استاد هستید. خدا شما رو برامون حفظ کنه آقای سخی گرامی و بسیار بسیار سپاس از شما که از بذل اطلاعاتتون دریغ ندارید ... 🍀🍀🍀

سلام

Aromatics Elixir EDP #کلینیک آروماتیکس الکسیر ادو پرفیوم Aromatics Elixir EDP 

و تمام . هر چند خیلی سخته سوالتون.

nazanin nazanin
1401/11/17

سلام آقای سخی بزرگوار:)

فقط و فقط لاست چری

من همیشه بوی لاست چری میدم و 96 درصد اوقات از عطر های دیگه، تنها دکانت و یا سمپل تهیه میکنم چون اصلا عطر دیگه ای نمیپوشم.

رایحه اش برای هر شخصی متفاوته. از نظر مادرم شیرینه و آلبالویی.

از نظری بعضی های دیگه بسیار تلخ و زننده است

برای شخص من، هارمونی و رقص زیبایی بین تلخی و شیرینیه اما در آخر شیرینی و زیبایی پررنگ تر میشه:)

مثل شخصیت خودمه کاملا. شما هم حتی اشاره کرده بودید: گرم است حتی اگر سرد قضاوت شود:) 

این عطر هم دقیقا مثل من، گرم و شیرینی اش غالبه حتی اگر تلخ قضاوت بشه:)

من رو یاد کلاویه های پیانو هم می اندازه:) من عاشق این سازم:) وقتی در شکم مادرم بودم برای من پیانو پخش می کردند و من که دبستانی بودم خیلی سریع یکی از همون آهنگ ها که در دوره ی جنینی برام پخش میشد رو یاد گرفتم. به تنهایی:) بدون معلم از حفظ مینواختم:) قطعه ی dream wedding از ریچارد کلایدرمن:)

اما کلاویه های سفید، سرشار از بازی گوشی و شادی و کلاویه های سیاه انگار آوازی غمگین و تلخ رو سر میدن:) ساخت یک قطعه و ترکیب کلاویه های سیاه و سفید دقیقا مثل این عطر جریان دلنشینی رو تداعی میکنه:)

سلامت باشید:)🌹

در پاسخ به فاطمه فیضی :

سلام

Aromatics Elixir EDP #کلینیک آروماتیکس الکسیر ادو پرفیوم Aromatics Elixir EDP 

و تمام . هر چند خیلی سخته سوالتون.

عرض ارادت سرکار تانم فیضی نازنین

شما عطر بهتری دارید که تعدادی من جمله حقیر به آن عطر مشتاق و محتاجیم و الحق بر تن بانوانی چون شما برازنده است و مختص !

برخی به بوی خوش کوچکترین نیازی ندارند مگر به سرگرمی

عطرتان جهانگیر انشاله که عطر بهشت بفرموده ی پروردگار عالمیان از رد پای شما هویداست !

ارادت های بسیار

سلام خدمت جناب سخی و سایر دوستان بزرگوار

به نظر من، علاوه بر اینکه هر عطری مخصوص یک مناسبت و استایل هست، اما فارغ از این مسأله خیلی از مواقع این شخصیت انسان هست که به عطر حس رسمیت یا صمیمیت میده. به همین دلیل، پاسخ من به این سوال، یک عطر راحت پوش هست که همیشه و در هر حالتی بشه پوشیدش. از طرفی خاص باشه و هرجایی بوش رو نتونم استشمام کنم

انتخاب من، Santal 33 #له لابو سانتال 33 Santal 33  

در پاسخ به کامبیز سخی :

عرض ارادت سرکار تانم فیضی نازنین

شما عطر بهتری دارید که تعدادی من جمله حقیر به آن عطر مشتاق و محتاجیم و الحق بر تن بانوانی چون شما برازنده است و مختص !

برخی به بوی خوش کوچکترین نیازی ندارند مگر به سرگرمی

عطرتان جهانگیر انشاله که عطر بهشت بفرموده ی پروردگار عالمیان از رد پای شما هویداست !

ارادت های بسیار

همواره شرمنده ام میفرمایید . ممنونم 

در پاسخ به فاطمه فیضی :

همواره شرمنده ام میفرمایید . ممنونم 

سرکار خانم فیضی ی از عزیزترین ها

سلام

یادم نیست در کدام صفحه از علاقه ی اخیر به گرین تی فرمودید . اولا الیزابت آردن الحق از هر حیث ارزشمند است و چه لذتهایی را بر ما به کیفیت و زیبایی با قیمت منصفانه فراهم کرده است . الحق آفرین دارد .

و اما یکی از لذتبخش ترین و دوستداشتنی ترین روایح خصوص بر فرشتگان لطیف لطافت دوست ( چه زن چه مرد ) روایح چای است . همه ی انواع اش . و جالب تر اینکه هل هم چنین است !! و از همین است که پرشعوران شاعرپیشه و لطافت پرست اغلب چای را با هل دم کرده و مینوشند :)

بر شخصیت ایشان دقت کنید :) جالب است ! خصوص در تبریز و کرمانشاه زیاد دیدم !

اصلا عطرهای چای محور لذتی دیگر دارند . آرامشی خاص دارند . یک جورهایی راوی ی اصالت اند . و بشدت نوستالژیک است و تاریخی و گذشته را روایت میکند و مخاطب را بسرعت چون ماشین زمان به یک قرن پیش میبرد ! زیباست 😊

ارادت های بسیار سرکار خانم

در پاسخ به کامبیز سخی :

سرکار خانم فیضی ی از عزیزترین ها

سلام

یادم نیست در کدام صفحه از علاقه ی اخیر به گرین تی فرمودید . اولا الیزابت آردن الحق از هر حیث ارزشمند است و چه لذتهایی را بر ما به کیفیت و زیبایی با قیمت منصفانه فراهم کرده است . الحق آفرین دارد .

و اما یکی از لذتبخش ترین و دوستداشتنی ترین روایح خصوص بر فرشتگان لطیف لطافت دوست ( چه زن چه مرد ) روایح چای است . همه ی انواع اش . و جالب تر اینکه هل هم چنین است !! و از همین است که پرشعوران شاعرپیشه و لطافت پرست اغلب چای را با هل دم کرده و مینوشند :)

بر شخصیت ایشان دقت کنید :) جالب است ! خصوص در تبریز و کرمانشاه زیاد دیدم !

اصلا عطرهای چای محور لذتی دیگر دارند . آرامشی خاص دارند . یک جورهایی راوی ی اصالت اند . و بشدت نوستالژیک است و تاریخی و گذشته را روایت میکند و مخاطب را بسرعت چون ماشین زمان به یک قرن پیش میبرد ! زیباست 😊

ارادت های بسیار سرکار خانم

سلام 

در پاسخ سوال صبا که پرسیده بودن شادی آورترین عطر شما ،  من گرین تی رو نوشتم. ممنونم از توضیح عالی شما. منم رایحه چای رو خیلی خیلی دوست دارم و صد البته چای خور بسیار حرفه ای هستم 😊 که چای خور بودن از ترک بودنمه:) یکی گرین تی و یکی هم آنج دمون لسکرت که بوی چای غالب دارن رو خیلی خیلی دوست دارم‌ 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟