سلام کسی از سایت عطری.نه استور دکانتی خریده قیمتاشون خیلی ارزونن میترسم فیک باشه و ادعا میکنن که 20 ساله تو کار عطر و دکانت گیری هستند
20ساله تو کاره کلاه برداری هستن
درود
خیلیا میگن فیکن...
سلام
اصل بودنش نمیدونم ولی ارزونم نیس. دکانت 10 میل سی کی وان گرونتر از عطر امی.ن هستش
اخه دوستان دقت کنید من ی خرده تحقیق کردم تو سایت هم گشتم سایت خیلی خوب طراحی شده بعدشم دات کام هستش یعنی پول زیادی خرج شده بابت ساخت فقط سایت نمیدونم یعنی سایت ساختن به این خوبی کلاه برداری کنن
درود
من خریدی نداشتم ازشون. منتها هم این فروشگاه و هم ر.و.ی.ا.ل کولون رو بررسی کردم و برام جالب بود دکانت خیلی از عطرها رو موجود داشتن؛ عطرهایی که واقعا خیلی کم گیر میاد دکانتشون و فقط بهصورت فولباتل به فروش میرسن چون خواهان زیادی ندارن. از چند نفر پرسیدم و همین قسمت سایت رو نگاهی انداختم دیدم خیلی از دوستان گفتن فیک فروش هستن که منطقی هم به نظر میرسه.
عل ی گال.ری چطور دوستان قیمتا بد جور پایینه کسی تا حالا ازشون خرید داشته
سلام. کاملا فیک. اصلا پیشنهاد نمیشه.
کاملا معتبره
اخه دوستان دقت کنید من ی خرده تحقیق کردم تو سایت هم گشتم سایت خیلی خوب طراحی شده بعدشم دات کام هستش یعنی پول زیادی خرج شده بابت ساخت فقط سایت نمیدونم یعنی سایت ساختن به این خوبی کلاه برداری کنن
با احترام و عرض ادب
متاسفانه سایت عطرینه..استو..ر کاملا سایت کلاهبرداری هست. چراکه دکانت عطرهایی مثل ویدیان را به فروش میرساند که اصلا اون دکانتها هیچ ارتباطی به عطرهای ویدیان ندارند اونم اولش ۳۰۰ هزار تومان برای هر میل گذاشته بعد روش خط زده به نصف قیمت هر میل ۱۴۷ هزار تومان میفروشد.
هرگز به این سایتها هرچند نماد اعتماد هم داشته باشند یا در گوگل جهانی ثبت شده باشند، اعتماد نکنید.
درود
عل.ی .گا.ل.ر.ی معتبره...