رایحه مورد علاقه و رایحه منفور شما کدامند ؟

سلام اساتید عطرافشانی

اولا لطفا همه دوستان جوابی برای سوال قبلی بدهند که عطر زندگی شما کدام است . سوال مهمی است . عطرهای فاخر را هویدا میکند علاوه بر سلیقه شما و از دوستانی که مشارکت کردند سپاس فراوان عرض کنم . و این سوال فقط سلیقه شما را هدف دارد و دوستان میتوانند بر اساس آن عطرهایی را بهم معرفی کنند .

واما هر جسمی اعم از مایع و جامد وگاز و... رایحه ای دارد .تلویزیون روشن یک رایحه دارد خاموش اش یک رایحه !

اما منظور سوال من فقط روایح مورد استفاده در عطرهاست. هر کدام شما عزیزان حتما یک رایحه را در عطرها دوست تر دارید و از یکی تنفر .این دو را بفرمائید .

به ترتیب عشق و تنفر 

خودم تنباکو و آنغوزه

سلام و عرض ادب خدمت جناب سخی عزیز

چند روز پیش داخل اینستاگرام پیام دادم خدمتتون و ظاهرا امکان دسترسی بهش رو نداشتید چون بدون پاسخ موندش

امکانش هست داخل یه پیامرسان دیگه گفتگو داشته باشیم

محبوب ترین: ۱. تنباکو    ۲.روایح ادویه ای علی الخصوص دارچین و هل

منفورترین: ۱.رام (که اتفاقا بیشتر از هر رایحه ای روی پوستم باز میشه، "مار از پونه بدش میاد در لونه اش سبز میشه" ) ۲.پچولی در حجم زیاد

در پاسخ به ملک الشعرای باحال :

سلام و عرض ادب خدمت جناب سخی عزیز

چند روز پیش داخل اینستاگرام پیام دادم خدمتتون و ظاهرا امکان دسترسی بهش رو نداشتید چون بدون پاسخ موندش

امکانش هست داخل یه پیامرسان دیگه گفتگو داشته باشیم

باعث افتخار است دوست عزیز من

متاسفانه در پیامرسان دیگری عضویت ندارم . اما بزودی انشاله صفحه ی اینستاگرام ام فعال خواهد شد و در خدمت خواهم بود با افتخار .

با ارادت

در پاسخ به کامبیز سخی :

باعث افتخار است دوست عزیز من

متاسفانه در پیامرسان دیگری عضویت ندارم . اما بزودی انشاله صفحه ی اینستاگرام ام فعال خواهد شد و در خدمت خواهم بود با افتخار .

با ارادت

بنده نوازی میفرمایید ممنون از لطف جنابعالی ❤️

ف الف ف الف
1401/11/02

جناب سخی مهربان، درود 

سلیقه بویایی من در حال تغییر مداوم است. در حال حاضر:

گلهای سفید 

زنبق

در پاسخ به ف الف :

جناب سخی مهربان، درود 

سلیقه بویایی من در حال تغییر مداوم است. در حال حاضر:

گلهای سفید 

زنبق

درودها بر شما سرکار خانم ف الف گرامی

چه نقاشی ی زیبایی ست عکس پروفایل شما :)

چه دختر ناز و زیبا و خوش اندامی ! و آن گربه ی ملوس !

بی شک نزدیک است بر واقعیت زندگی ی شما !

و اما اتفاقا من هم اینگونه ام در روایح !

زمانی که کنجکاوی ، تحقیق ، علاقه به تحلیل معماهای روایح و ادغام آنها و از همه مهمتر عشق ، از سلیقه پیشی گیرد آنوقت اینگونه میشود ، سلیقه تغییر نمیکند بلکه این عشق است که قلیان میکند و هر بار به نحوی میرقصد که شما میگویید : این رقص زیباترین بود :)  اما باز هم ته دل میدانید که معلوم نیست این آخرین بار باشد در تغییر !

شاید گل های سفید جدیدا در دل شما جای کرده باشند و بر سکوی سلیقه ی شما ایستاده باشند لیک قول میدهم هرگز از سکوی علاقه ی شما پایین نیایند .

زنانی که لطیف تر از دیگران اند در طبع ، جسم و جان اینگونه اند . زنانی لطیف در طبع که معمولا گرمایی اند و نمیتوانند لباس های ضخیم و پشمی و خیلی گرم بپوشند یقه اسکی را دوست ندارند حس اسارت و خفگی میگیرند طبعی آزاد و رها دارند   به رقص باد لابلای موهایشان علاقمندند . بیش از هر چیز دیگر ( رنگ یا شکل یا حتی رایحه ) به لطافت گل ها می اندیشند . خود نیز اینگونه اند . پوست های نازک ، لطیف و روشن دارند و اگر سبزه اند حتما با لباس های روشن نازک و لطیف توازن را برقرار میکنند . حتی زمستانها لباس های بافت بسیار ظریف و نازک و طور مانند میپوشند . انتخاب لباس یکی از راه های شناخت زنان است ! نفوذپذیری ، لطافت ، شخصیت و دیگر شاخصه ها سیرت ایشان را هویدا میکند حتی اگر فقیر باشند و مخیر به انتخاب نباشند !

پوشاک زنان قاعده ی خود دارد !

و اما زنبق و پودری ها

زنان زنی که مستقل اند از مرد ! جذاب های جاذب اند لیک مطلقا محتاج مرد نیستند در شخصیت . اگر مشغول به کار باشند و دست در کیف خود داشته باشند هیچ مردی را به رسمیت نمیشناسند . دسته ی دیگری از روایح نیز همین معنی میدهند در مورد زنان و ضمنا هر رایحه ی پودری نیز این معنی ندارد ! کشف یا توضیح این دسته روایح کمی سخت است و گسترده ! در کل زنانی اند که مطلقا نمیخواهند مرد باشند اما از طرفی نمیخواهند وابسته به مرد باشند ! اگر سرنوشت یاری کند هیچ مردی را به رسمیت نمیشناسند اما این به آن معنی نیست که مردی در زندگی ایشان راه و حضور ندارد . مردهای خاصی را میپسندند . همانطور که گفتم سخت و گسترده است !

ارادت ها سرکار خانم ف الف

ف الف ف الف
1401/11/05
در پاسخ به کامبیز سخی :

درودها بر شما سرکار خانم ف الف گرامی

چه نقاشی ی زیبایی ست عکس پروفایل شما :)

چه دختر ناز و زیبا و خوش اندامی ! و آن گربه ی ملوس !

بی شک نزدیک است بر واقعیت زندگی ی شما !

و اما اتفاقا من هم اینگونه ام در روایح !

زمانی که کنجکاوی ، تحقیق ، علاقه به تحلیل معماهای روایح و ادغام آنها و از همه مهمتر عشق ، از سلیقه پیشی گیرد آنوقت اینگونه میشود ، سلیقه تغییر نمیکند بلکه این عشق است که قلیان میکند و هر بار به نحوی میرقصد که شما میگویید : این رقص زیباترین بود :)  اما باز هم ته دل میدانید که معلوم نیست این آخرین بار باشد در تغییر !

شاید گل های سفید جدیدا در دل شما جای کرده باشند و بر سکوی سلیقه ی شما ایستاده باشند لیک قول میدهم هرگز از سکوی علاقه ی شما پایین نیایند .

زنانی که لطیف تر از دیگران اند در طبع ، جسم و جان اینگونه اند . زنانی لطیف در طبع که معمولا گرمایی اند و نمیتوانند لباس های ضخیم و پشمی و خیلی گرم بپوشند یقه اسکی را دوست ندارند حس اسارت و خفگی میگیرند طبعی آزاد و رها دارند   به رقص باد لابلای موهایشان علاقمندند . بیش از هر چیز دیگر ( رنگ یا شکل یا حتی رایحه ) به لطافت گل ها می اندیشند . خود نیز اینگونه اند . پوست های نازک ، لطیف و روشن دارند و اگر سبزه اند حتما با لباس های روشن نازک و لطیف توازن را برقرار میکنند . حتی زمستانها لباس های بافت بسیار ظریف و نازک و طور مانند میپوشند . انتخاب لباس یکی از راه های شناخت زنان است ! نفوذپذیری ، لطافت ، شخصیت و دیگر شاخصه ها سیرت ایشان را هویدا میکند حتی اگر فقیر باشند و مخیر به انتخاب نباشند !

پوشاک زنان قاعده ی خود دارد !

و اما زنبق و پودری ها

زنان زنی که مستقل اند از مرد ! جذاب های جاذب اند لیک مطلقا محتاج مرد نیستند در شخصیت . اگر مشغول به کار باشند و دست در کیف خود داشته باشند هیچ مردی را به رسمیت نمیشناسند . دسته ی دیگری از روایح نیز همین معنی میدهند در مورد زنان و ضمنا هر رایحه ی پودری نیز این معنی ندارد ! کشف یا توضیح این دسته روایح کمی سخت است و گسترده ! در کل زنانی اند که مطلقا نمیخواهند مرد باشند اما از طرفی نمیخواهند وابسته به مرد باشند ! اگر سرنوشت یاری کند هیچ مردی را به رسمیت نمیشناسند اما این به آن معنی نیست که مردی در زندگی ایشان راه و حضور ندارد . مردهای خاصی را میپسندند . همانطور که گفتم سخت و گسترده است !

ارادت ها سرکار خانم ف الف

جناب سخی،

چقدر سخاوتمند هستید در محبت به دیگران. این خصیصه ایست بسیار کمیاب و بسیار ارزشمند.

بله آن دخترک و گربه اش شبیه من هستند هرچند نه به سال، که برف زندگی سالهاست بر سرم باریدن گرفته، هرچند با رنگهای شاد مخفی میکنمش و در آرزوی روزی هستم که دیگر نیازی به رنگها نباشد که سپیدی خالص را بسیار دوست می دارم.

و چه درست گفتید، یقه اسکی واقعا خفه ام میکند 😁

پودری ها را دوست دارم ولی حالت پودری زنبق سرد و‌غمگین است برایم.

و آنچه که در مورد مردها گفتید کاملا در موردم صدق میکند. انسان شناسید شما. تعظیم میکنم

در پاسخ به ف الف :

جناب سخی،

چقدر سخاوتمند هستید در محبت به دیگران. این خصیصه ایست بسیار کمیاب و بسیار ارزشمند.

بله آن دخترک و گربه اش شبیه من هستند هرچند نه به سال، که برف زندگی سالهاست بر سرم باریدن گرفته، هرچند با رنگهای شاد مخفی میکنمش و در آرزوی روزی هستم که دیگر نیازی به رنگها نباشد که سپیدی خالص را بسیار دوست می دارم.

و آنچه که در مورد مردها گفتید کاملا در موردم صدق میکند. انسان شناسید شما. تعظیم میکنم

عزیز اید سرکار خانم 

من همه ی زنان این خانه را میشناسم . ایضا مردان را .

این هنر من نیست که نادان ترین ام بلکه هنر خدای من است .

انگشت شمار زنانی داریم در این خانه که من افتخار دارم بر تعظیم بر ایشان . تک تک ایشان را میشناسم به عمق . احساس و زندگی شان را دقیق میبینم از این سوی گوشی همچون تصاویر فیلم . من رویاها را عمیق میبینم .

ایشان فرشته اند ، ورای زن اند . در دسته ی مردان نیز داریم لیک کمتر اند در تعدد . راه مردان سخت تر است بر فرشته بودن و این تقصیر ایشان نیست .

و اما موی سپید ! عاشق آن ام . و خدا به من داده است . از بیست سالگی شروع شد . و در چهل و پنج کامل شد ! مثل برف :) اما چون دوست دارم و چون دارم و باز چون زندگی بر توازن است خانواده ام نمیگزارند و من این را از چند بُعد درک میکنم ! من نیز همچون بیماری که زیر دست پزشکان جراح است مینشینم به تسلیم و به این فکر میکنم که جبر بر همه چیز تسلط دارد . میگویند موی برفی به صورت سی ساله نمی آید ! یکی میگوید پیامبر این گفته یکی میگوید پیامبر آن گفته ! و من به این می اندیشم که کاری که آقایان میکنند به اسم دین تا درون منزل ها نیز نفوذ کرده ! 

شما منتظر آنید ؟ من دارمش ، اما ندارمش ! میبینید ! معنی اش این است بر حسب تجربه : ما متعلق به خود نیستیم ، ما اختیاری از خود نداریم ! و این را به تمامی ی موارد زندگی مرتبط کنید .

ارادت ها سرکار خانم ف الف گرامی

در پاسخ به ف الف :

جناب سخی،

دو مورد فراموش شد :

اول : آن برف زندگی که فرمودید ، برف دانش است . از همین است که سرکار و دیگرانی چون شما که اشاره کردم ، متفاوت اید . دانش اگر بر قلب های پاک ببارد نتیجه اش فرشته خویی میشود !

دوم : زنده باد ! کاملا درست گفتید در مورد زنبق . به رنگ اش توجه کنید ، میبینید که با تمامی ی دیگر گلهایی که روایح پودری دارند متفاوت است ! این تفاوت عمیق را خدای خالق با رنگ کبود به وضوح و زیبایی تعریف و تشریح کرده است . 

زنده باد انشاله

در پاسخ به ف الف :

جناب سخی،

سرکار خانم ف الف عزیز

سلام دوباره

زنانی که روایح پودری را نمیپسندند همانطور که اشاره کردم آن بُعد از زنییت زنان را دوست ندارند . معتقد اند زنان عروسک خوش آب و رنگ مردان نیستند به بازی !

زن را چیزی فراتر از معشوقه و اسباب تنسل و زایش میدانند . این زنان بسیااار نزدیک اند به مفهوم صحیح و عمیق زن . زنان عمیق تر اند از مردان و این از باب مسئولیت خطیری است که بر عهده ی ایشان است .

ایشان هیچ نیاز به مسابقه نمیبینند با مردان و هیچ احتیاج نمیبینند به اثبات فلسفه ی عمیق وجودی ی زنان . معتقد اند هر کس مشرف نشد ، خود باخته است این مسابقه را و نیاز نیست این باختن بر وی اعلام شود !

بیشترین دسته ی زنان شاغل در این دسته اند و اغلب مسئول یا مدیر گروهی هستند که آقایان نیز در زیرمجموعه ی آنان حضور دارند . به هیچ عنوان اهل فخر فروشی نیستند ازین باب و اصلا خود را درگیر این کودکانه ها نمیکنند و وقت عزیز بر این موضوع اثبات شده خرج نمیکنند !

مهمترین دلیل چرخش سلیقه در ایشان این است : بر حسب شخصیت ( که هم زنی یت در آن است و هم مردییت ، این دو در هم مخلوط اند اما هرگز حل نمیشوند و هر زمان لازم باشد براحتی قابل تفکیک اند ! ) که هم زن در آن است و هم مرد ، این تضاد بزرگ در وجود ایشان ، مدام هم نوع سلیقه را تغییر میدهد و هم سطح آن را !

این زنان همان زنان اند که در کل فامیل محترم اند و از رئوس هرم اند . حرف ایشان شنیده و انجام میشود . حتی اگر قطع ارتباط کرده باشند هماره در سطر اول توجهات و صحبت های دیگران اند . خود درک نمیکنند چرا و این را اغلب به حسادت تعبیر میکنند حال آنکه قسمت کوچکی از آن ، حسادت است و قسمت بزرگی ، قابل و جالب به توجه بودن است .

عطرهای یونی را به عطرهای مطلقا زنانه ترجیح میدهند زیرا هر دو وجه شخصیت ایشان را تغذیه میکند .

رنگ های قهوه ای ، سبز تیره ، زرشکی و سورمه ای را میپسندند . رنگ اگر میخواهد مورد توجه ایشان باشد باید دو خصیصه داشته باشد : غلیظ و عمیق باشد و دیگر ، متفاوت باشد . یعنی باید قهوه ای یا سبزی باشد که علاوه بر غلیظ و عمیق بودن ، تا کنون دیده نشده باشد . جدید باشد . که معمولا از تلفیق چند رنگ حاصل میشود . مثل مثلا آبی ی تیره ای که با طوسی مخلوط شده باشد !

چنین زنانی بهترین مادربزرگ ها خواهند شد . فرزندان خود ، ایشان را سختگیر معرفی میکنند که فرزند عزیز است لیک تربیت اش عزیزتر ! لیک نوه ها چون در کنار سختگیری ، عشق و لبخند نیز دریافت میکنند که با افزایش سن کمی به لطافت افزوده و از سختگیری کاسته شده ، ایشان را کامل ترین میبینند . او مهمترین جایگاه را در افکار ایشان خواهد داشت تا انتهای عمر !

ارادت ها

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟