سلام اساتید عطرافشانی
اولا لطفا همه دوستان جوابی برای سوال قبلی بدهند که عطر زندگی شما کدام است . سوال مهمی است . عطرهای فاخر را هویدا میکند علاوه بر سلیقه شما و از دوستانی که مشارکت کردند سپاس فراوان عرض کنم . و این سوال فقط سلیقه شما را هدف دارد و دوستان میتوانند بر اساس آن عطرهایی را بهم معرفی کنند .
واما هر جسمی اعم از مایع و جامد وگاز و... رایحه ای دارد .تلویزیون روشن یک رایحه دارد خاموش اش یک رایحه !
اما منظور سوال من فقط روایح مورد استفاده در عطرهاست. هر کدام شما عزیزان حتما یک رایحه را در عطرها دوست تر دارید و از یکی تنفر .این دو را بفرمائید .
به ترتیب عشق و تنفر
خودم تنباکو و آنغوزه
متشکرم سرکار خانم صبای نازنین و زیبا
علائق شما در روایح نشان از خصوصیاتی زیباست در شخصیت . انشاله اگر فرصتی بود شرح خواهم داد که کدام اشخاص با کدام شخصیت از چه گروه از روایحی لذت میبرند و ایضا معکوس اش .
موفق باشید انشاله
راستی عمو سخی برای همه یه شرحی نوشتی بر روایح موردعلاقه اشون و یا انتخاب عکس پروفایلشون به جز من 😄 تا فرصتش نرفته از دست چند قلمی بنویس که ازت به یادگار داشته باشیم.
راستی اینم بگم عموجان که برای تحلیل روانشناسی چهره ام هم خیلی دوست دارم ازتون بشنوم
(به خصوص بعد از اینکه از انگشتام نوشتید و گفتین بخونم .. )
سلام خدمت تمامی اساتید ودوستان سایت مجموعه عطرافشان🙌
دوستان عزیز بنده عاشق ادکلنم و همیشه دوست دارم یک ادکلن لاکچری با رایحه فوق العاده خوشبو که بوش دیگران وآزار نده با موندگاری بالا وپخش بوی عالی داشته باشم فرقی همنداره رایحش تلخ یا شیرین یا گرم وخنکباشه فقط خیلی خیلی خوش رایحه باشه جوری که با اسپریش آدم کیف کنه وحالش خوب شه رنج قیمتشم از ۳تا۵تومن باشه،اگه در این زمینه بتونید کمکمکنید که بشه انتخاب درست وعالی داشته باشم از همتون سپاس گزار وممنونم🙏💚
درود فراوان بر شما جناب سخی محترم
رایحه مورد علاقه بنده فلورال وگلی بیشتر گلهای قرمز محمدی وگل صورتی محمدی وگل سرخ وگل سرخ بلغاری که رایحه بهشتی دارن قربان
واز عطرهایی که رایحه نبات وقند وشکر وعسل بدن متنفرم بیشتر رایحه هایی که از شدت شیرینی آدمو دلزده میکنن
درود فراوان بر شما جناب سخی محترم
رایحه مورد علاقه بنده فلورال وگلی بیشتر گلهای قرمز محمدی وگل صورتی محمدی وگل سرخ وگل سرخ بلغاری که رایحه بهشتی دارن قربان
واز عطرهایی که رایحه نبات وقند وشکر وعسل بدن متنفرم بیشتر رایحه هایی که از شدت شیرینی آدمو دلزده میکنن
شما که هزارماشاله خود استادید ☺
مرا بگو که اینطور اندیشیدم که سرکار تازه کارید ! این مشتبه به این دلیل بود که تازه وارد بودید و پرسشگر !
حال آنکه این شمایید که باید به ما عطر معرفی کنید 😊
از باب این تعداد عطری که تجربه کرده اید !
انشاله موفق به ثبت پرسش شوید تا به اتفاق دوستان مشارکت کنیم به یافتن عطری شایسته بر شما . 😊
سلام آقای سخی وقتتون بخیر
گفتم یه مشورتی هم با شما داشته باشم
از عطرهای چوبی و جنگلی خنک و معتدل مثل Angel Schlesser Homme و Solo Loewe Cedro و L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme به شدت خوشم میاد و از عطرهای چرمی و عودی که چند مورد تست داشتم مثل ۱۷۴۰ و AMOUAGE - Enclave و Aoud Leather خوشم نیومد.
به نظر شما سراغ چه دسته از عطرهایی باید برم و بهترین پیشنهادهای شما چه هست؟
تشکر 🙏
سلام آقای سخی وقتتون بخیر
گفتم یه مشورتی هم با شما داشته باشم
از عطرهای چوبی و جنگلی خنک و معتدل مثل Angel Schlesser Homme و Solo Loewe Cedro و L'Eau Bleue d'Issey Pour Homme به شدت خوشم میاد و از عطرهای چرمی و عودی که چند مورد تست داشتم مثل ۱۷۴۰ و AMOUAGE - Enclave و Aoud Leather خوشم نیومد.
به نظر شما سراغ چه دسته از عطرهایی باید برم و بهترین پیشنهادهای شما چه هست؟
تشکر 🙏
سلام جناب مهدی
شما دنبال دو دسته عطر باشید :
عطرهای سبز که اتفاقا خودتون هم بهش اشاره کردید ( جنگلی ) . عطرهای چوبی ی سبز مثل خانواده ی برند وود دیسکوارد ۲ خصوص راکی مونتاین . و عطرهایی که نت های بارز ایشان سرو و کاج باشند .
دوم عطرهای آکواتیک اما میدانم دسته ی قبل را احتمالا دوست تر خواهید داشت .
موفق باشید