marjanmohamadi marjanmohamadi
2
1404/05/18

لطفا اگر که دقیق تشخیص میدید راهنمایی بفرمایید ...🥲🥰

با درود و عرض ارادت و وقت بخیر خدمت عطرافشانی های محترم🙌

عزیزان اگر که این دوتا نمونه از عطرها رو تا بحال داشتیدشون میشه لطفاً بگید رایحه اصلی که اینها برگرفته از اونها هستند دقیقاً چی هستند ؟!! ببینید من خودم از این عطرها خوشم میومد خیلی وقته ، ولی به نظرم میاد که ترکیب باشند نه یک عطر خاص و خالص . ولی از اونجاییکه خیلی خوشم میاد ازشون، از بزرگواران خواهش دارم که راهنمایی کنن. من یه عطری داشتم از قدیم به اسم kulsoom  😁🙌🤭 از شرکت shirley may.  من یه جوری کشش دارم به این عطر نمیدونم برای چی. 😁  از یه طرف میگم یه رگه هایی از  لانکومه la nuit هست از یه طرف هم خیلی به کارهای عودی زعفرانی عربی نزدیکه مثل مثلا بدیع العود... اما در نتهای پایانش اصلا فرق داره و رُزی میشه... اما من عطر اصلیشو میخوام بدونم چیه که این از روش کپی کرده و آیا واقعا کپی از یه کار تک هست  یا نه این هم یه چیز ترکیبی و شترگاو پلنگیه،  مال شرکت خودش. توروخدا جواب بدید . یه عطر دیگه هم هست در واقع عطر نیستش ، بادی اسپلشه . اونم اگر بگید رایحه اصلیش چیه ممنون میشم بادی اسپلش کالیستا بنفش مدل کایلی ‌.از نظر من خیلی شبیه مون پاریس و گودگرله ولی شاید کپی از کار کیالی اسپارکلینگ لیچی ادن باشه که من هنوز تست نکردم. میخواستم بدونم دقیقا اونه یا چی . چون من خیلی از بوی اینا خیلی خوشم میاد و میخوام عطر اصلیشونو بگیرم. ممنون اگر راهنمایی کنید.  دکتر اسعدی عزیز اگر شما پیامم رو میخونید ممنون میشم کمکم کنید چون واقعا به راهنمایی شما نیازدارم و البته ایمان 🌹

ارادتمند،🥰 سلامت و پیروز باشید عزیزان🥰

[EDITED] 1404/05/18 20:39
TIMELESS TIMELESS
1404/05/19

با احترام و عرض ادب 

بانوی فرهیخته و ارجمند عطر کلسوم اگه منظورتان درپوش بنفش رنگ هست، یه کار منحصربفرد خود برند شرلی می است با رایحه‌ای شرقی گلی در طبع گرم و شیرین که برای شامه ی من، ترکیبی از لطافه بدیع العود عود فور گلوری با لطافه بدیع العود عود فور آمیتیس است. 

بادی اسپلش کایلی هم کپی از عطر گرلن مون پاریس هست با رایحه‌ای گلی میوه‌ای از طعم تمشک. 

بهترین ها برای شما...

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب 

بانوی فرهیخته و ارجمند عطر کلسوم اگه منظورتان درپوش بنفش رنگ هست، یه کار منحصربفرد خود برند شرلی می است با رایحه‌ای شرقی گلی در طبع گرم و شیرین که برای شامه ی من، ترکیبی از لطافه بدیع العود عود فور گلوری با لطافه بدیع العود عود فور آمیتیس است. 

بادی اسپلش کایلی هم کپی از عطر گرلن مون پاریس هست با رایحه‌ای گلی میوه‌ای از طعم تمشک. 

بهترین ها برای شما...

زنده باشید... خیلی ممنونم جناب اسعدی بزرگوار🌹💐💐

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟