سلام همگی خسته نباشین
میخواستم بدونم طبق تجربتون فروشگاه ع.ط.ر آ.م.ی.ن محصولاتش اصلن یا خیر؟ به خصوص اگه تجربه خرید فول باتل ازش داشتید.
تجربه خرید دکانت ازشون داشتم و در بعضی دکانت ها یه مقدار کمتر از چیزی که باید عطر ریخته بودن و کم فروشی کرده بودن.
الان میخوام فول باتل ناکسوس سفارش بدم میخواستم ببینم کسی تجربه خرید فول باتل ازشون داشته یا نه چون قیمتش یه مقدار از جاهای دیگه کمتره الان روی همین ناکسوس ۲ تومن با سایت های دیگه اختلاف قیمت داره.
خیلی ممنونم
خیالتون راحته راحت. هم معتبره، هم قیمتهاش منصفانه است.
سلام
چندین نوبت خرید داشته ام
کاردرست، مشتری مدار و منصف هستند
درود
کاملاً مطمئن که بعضی از عطرهاش میشه دکانت ۱۰میل هم تهیه کرد...
کار درست و زحمتکش ولی کمی گران فروش!
خیالتون راحته راحت. هم معتبره، هم قیمتهاش منصفانه است.
درود دوست گرامی
بله بنده غیر از دکانت ، فول باتل هم از ایشون خریده ام و اوکی هستند
درود بر شما...
از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون چندین سال پیش کلا توی کار فیک بودند، و با جملاتی چون لنج بارمون به گل نشسته و عطرا توی آب غرق شدن و این صحبت ها یه مشت کار فیک با جعبه ی خیس و له شده به فروش میرسوندند، حقیقتا در حال حاضر هم هرچقدر درستکار شده باشند من به شخصه نمیتونم اعتماد کنم مجدد، به قول معروف گفتنی :
عاقبت گرگ زاده گرگ شود
گرچه با آدمی بزرگ شود
تا وبسایت های معتبری چون عطرافشان، ر.ی.ح.ا، عطر ا.ل.ی.س.ا ، پ.ر.ف.ی.و.م ش.ا.پ.ی.ن.گ فعال هستند چرا روزه شک دار بگیریم، حتی به قیمت بالاتر!
سلام، کاراشون اصله اما منم مشکل کم فروشی دکانت دارم باهاشون، دو باری که با تخفیف و آنلاین ازشون خرید کردم کم تر از میزان برام فرستادن، و بار هایی که حضوری پیششون میرفتم این مشکلو نداشتم، چند وقته که حضوری هم نمیشه دیگه ازشون چیزی خرید. اگه تخفیف باعث بشه از حجم دکانت زده بشه دیگه تخفیف معنی نداره.
A.t.r.19
O.d.k.o.l o.n
A.li. GA.l.er.y
از این فروشگاهها هم قیمت بگیرید، هم قیمتشون از همه جا پایین تره هم کم فروشی نمیکنن. نیم میل کمتر عطر ریختن باعث سود بیشتر نمیشه،بلکه باعث میشه هم من دیگه بهشون اعتماد نکنم هم باعث میشه به دیگران پیشنهاد خرید ازشون رو ندم.
سلام،
این مشکل کم فروشیِ عجیب غریبشون رو منم باهاش مواجه شدم که دیگه دست و دلم چندان به سمت دکانت خریدن ازشون نمیره مگرررر اینکه مجبور باشم🤦🏻♀️
من از یه جای دیگه دکانت عطری رو گرفته بودم و بعدا فول سایزشو از این فروشگاه تهیه کردم؛ رایحهشون تفاوتی نداشت و فکر کنم اصل بود.