راهنمایی

سلام بهم ی مشورت میدید
سلام ممنون میشم ک:
بازخورد عالی بهم بده عطرم و خصوصا دختر چون کارم باهاشون مربوطه و باید حس خوب بتونم بدم و باحال باشه عطرم و دنبال ی امضا هستم در حقیقت 
امیدوارم بتونید کمکم کنید
X حاجیوات )
دیور اینتس
یا کرید وایکینک 
یا گریس شارنل EX
بی بی کت 
یا لمه الکسیر ژان گوته
MDCI باربر 

و کلی گزینه دیگ ...
بگید 
مبلغ مطرح نیست 
بیشتر میخوام واقعا ی بار هزینه کنم درست هزینه کنم 

Hedonistic #کلایو کریستین هدونیستیک Hedonistic 

Matin Matin
1404/06/14

درود

دیور هوم اینتنس یا جیونچی جنتلمن ریزرو پرایو

در پاسخ به Matin :

درود

مرسی متین جان اسمشو شنیدم ولی الان حتما دکانت میگیرم  و تست میکنم ممنونم از راهنماییتون♥️🔥 

در پاسخ به Matin :

درود

شنیدم دیور پارفوم ۲۰۱۴ از همه باز بهتره نظرتون !؟

Matin Matin
1404/06/14
در پاسخ به عباس شیری :

شنیدم دیور پارفوم ۲۰۱۴ از همه باز بهتره نظرتون !؟

جفتشون خوبن و هر کدوم مناسب یه کاری...

مثلا دیور هوم پارفوم سنگین تر ، رسمی تر و جا افتاده تره...

اما دیور هوم اینتنس خودمونی تر ، دلنشین تر و راحت پسند تره...

به نظرم خانوما جفتشو میپسندن چون دی ان ای مشترکی دارن و رو تن آقایون بسیار جذاب و شیکه...

اگه استایلتون بیشتر رسمی ، سنگین و کت شلواری تور یا پالتو و... هست، دیور هوم پارفوم بزنید...

اگه استایلتون کژوال ، نیمه رسمی و معمولی ، پافر و هودی و کاپشن و... هست دیور هوم اینتنس بزنید...

البته برای پاییز و زمستان رو‌ گفتم خدمتتون ، تابستون و فصل گرم اصلا قضیه فرق میکنه ...

Matin Matin
1404/06/14

البته که ناگفته نماند من کلا جنتلمن ریزرو‌ پرایو که عطر مورد علاقه خودمم هست رو پیشنهاد میدم چون بسیار جذاب تر با پرفرومنس قوی تری هستش...اگرم خواستین مشابه های خوب و خوش قیمتی بگیرین من هیز کانفیشن لطافه ، انعکاس زیمایا ، کایان یا کیان الوتنیه ، تایگر عود چیکن گلم رو پیشنهاد میدم با قیمتای فوق عالی و کیفیت بسیار عالی نسبت به قیمت...

سلام، بازخورد گرفتن یا نگرفتن ارتباط مستقیم با جذابیت فیزیکی خود آدم داره و عطر بهانست، پیشنهاد میکنم چند روز حضوری برید کارارو تست کنید یا کلی دکانت بخرید و در نهایت چیزی که خودتون دوست داشتیدو بخرید.

در پاسخ به Matin :

البته که ناگفته نماند من کلا جنتلمن ریزرو‌ پرایو که عطر مورد علاقه خودمم هست رو پیشنهاد میدم چون بسیار جذاب تر با پرفرومنس قوی تری هستش...اگرم خواستین مشابه های خوب و خوش قیمتی بگیرین من هیز کانفیشن لطافه ، انعکاس زیمایا ، کایان یا کیان الوتنیه ، تایگر عود چیکن گلم رو پیشنهاد میدم با قیمتای فوق عالی و کیفیت بسیار عالی نسبت به قیمت...

ممنون از توضیحات کاملت دوست عزیزم ،خاطره خوبی از عطر های ارزون ندارم!!!ب نظرم یا خوب یا هیچی !!! حتما جیوانجی رو تست خواهم کرد 

اره برای پاییز میخوام 

برای زمستون ساواچ الکسیر.رو خریدم 

پس بین دیور اینتسن و پارفوم بازم جیوانجی بازخورد بهتری خواهد داد اینطور ک میفرمایید ممنون

در پاسخ به مهدی الهی :

سلام، بازخورد گرفتن یا نگرفتن ارتباط مستقیم با جذابیت فیزیکی خود آدم داره و عطر بهانست، پیشنهاد میکنم چند روز حضوری برید کارارو تست کنید یا کلی دکانت بخرید و در نهایت چیزی که خودتون دوست داشتیدو بخرید.

حق باشماست من میلیون ها تومن و در کنارش عمری ک موی سپید برام آورده  هزینه کردم تا استایلی شیک داشته باشم 

بازم میدونم عطر پایان کننده میتونه باشه 

و حتی در همون لحظه اول نظر طرف مقابل رو تغییر بده در کنار پوشش خوب و بیان و استایل

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟