سلام، وقت بخیر؛
در صورت امکان عطر/ادکلنی با رایحه مشابه "صابون نخل و زیتون"، علاوه بر
#پاکورابان پور هوم سبز Paco Rabanne Pour Homme
و
#کارون پوران هوم (پورانوم) Pour Un Homme
پیشنهاد نمائید.
متشکرم.
درود
نیشانه b-612 همون رایحه ای هست که دنبالش هستید...البته لوکس تر و اشرافی تر و همچنین طبیعی تر...
وان من شو از جاکس بوگارت...
جناب کاووس لطفاً فعالیت خودتون رو همچون قبل بیشتر کنید...بنده به شخصه از رویو هایی که شما درمورد عطرهای قدیمی میگذارید بسیار لذت میبرم...
لطفاً ادامه بدید...
من تست نکردم، اما بعضیها از Imagination معروف، حس صابون گلنار میگیرن، به خصوص وقتی کمی بعد از اسپری، ناحیهای که اسپری شده رو خیس کنید! فقط شنیدم (از چند نفر)
یه دوستی هم توی نظرات عطر TOM FORD - Neroli Portofino، اشاره کردن که درای داون این کار بوی صابون نخل میده، اینم تست نکردم، فقط نقل کردم.
سلام همان طور که دوستم اشاره کرد نیشانه بی ۶۱۲ برای شما مناسبه
درود
نیشانه b-612 همون رایحه ای هست که دنبالش هستید...البته لوکس تر و اشرافی تر و همچنین طبیعی تر...
وان من شو از جاکس بوگارت...
جناب کاووس لطفاً فعالیت خودتون رو همچون قبل بیشتر کنید...بنده به شخصه از رویو هایی که شما درمورد عطرهای قدیمی میگذارید بسیار لذت میبرم...
لطفاً ادامه بدید...
سلام
بابت پیشنهاداتَت متشکرم، "وان من شو" در برابر سلیقهام آنچنان صابونی محسوب نمیشه.
بابت بررسیها هم، نظر لطف شما را میرساند، متقابلاً من هم از سلیقه شما لذت میبرم.
من تست نکردم، اما بعضیها از Imagination معروف، حس صابون گلنار میگیرن، به خصوص وقتی کمی بعد از اسپری، ناحیهای که اسپری شده رو خیس کنید! فقط شنیدم (از چند نفر)
یه دوستی هم توی نظرات عطر TOM FORD - Neroli Portofino، اشاره کردن که درای داون این کار بوی صابون نخل میده، اینم تست نکردم، فقط نقل کردم.
سلام
از پیشنهادات شما متشکرم، خصوصاً بابت "تام فورد نرولی پورتوفینو"، "بهارنارنج" نت بسیار زیبائیست.
سلام
متشکرم.
سلام
از پیشنهادات ایتالیائی شما بسیار سپاسگزارم.
سلام همان طور که دوستم اشاره کرد نیشانه بی ۶۱۲ برای شما مناسبه
سلام
از شما و دوستمان "جناب تلکستر" متشکرم.