اسانس یا ادکلن برند؟

سلام و عرض ادب. من یک میل اسانس بلو شنل رو خریدم ۶۰,۰۰۰ تومان و در حالی که سمپل یک میل برند اصلی چندین برابر این قیمت هست. سوالم اینه که آیا خرید اسانس بهتر از خرید دکانت و سمپل نیست؟

اسانس تغییر نت نداره

شباهت رایحه نهایتا ۷۰ درصد

ضرر هم داره

عارف عارف
1404/06/30

سلام

خیر! اسانس کجا و عطر اصل (حالا چه فول باتل باشه، چه دکانت و چه سمپل) کجا، ممکنه اسانس پرفرمنس بیشتری داشته باشه، اما به هیچ وجه نمی‌تونی انتظار شفافیت رایحه و باز شدن نت ها رو ازش داشته باشی.

مشکلات بهداشتی و سلامتیش هم که بماند، به شدت حساسیت‌زا هستند.

قبلا که از اسانس استفاده می‌کردم، با گذشت زمان، رایحه روی لباسم یه حالت بد بو پیدا می‌کرد، اما از وقتی از عطر اصل استفاده می‌کنم، هر چی که بیشتر می‌مونه و به بیس نوت نزدیک میشه، جذاب‌تر میشه.

اتفاقا همین امروز یه باتل اسانس که از قبل مونده بود و ۲ - ۳ سالی اصلا ازش استفاده نشده بود رو انداختم دور! شاید باورت نشه، خانمم اومد گفت این عطره رو دیدی؟ گفتم نه، چطور؟

وقتی دیدمش چشمام چهار تا شد! رنگش شده بود عین قیر! بدون هیچ اغراقی، مستقیم راهی سطل زباله شد.

سلام، من سال پیش اسانس همین عطر با شیش تا عطر دیگرو از تس.تر م.ن خریدم تا با اصلشون مقایسه کنم و البته خیلی ارزوتر از چیزی ک شما نوشتی، و اتفاقا تنها عطری که بین اصل و اسانسش شباهت کامل داشت همین بلو د شنل بود،‌ حتی قدرتشم از اصلش بیشتر بود. من علاقه ای به این عطر ندارم اما اگه میخواستم بپوشمش قطعا اسانسشو میخریدم.

Telecaster Telecaster
1404/06/30

درود

قاعدتاً عطربازها و دوستداران روایح تهیه سمپل رو ترجیح میدن...اما برای استفاده روزانه و به اصطلاح خوشبو شدن ۱۰۰٪ خرید اسانس به صرفه تر هست...

البته که لذت استفاده از سمپل اورجینال بحثش متفاوته...

هیچوقت کیفیت رو فدای کمیت نکن دوست عزیز...

وقتی در رابطه با سلامتیته دیگه بیشتر....💐

Matin Matin
1404/06/30

اسانس = سم مضر و خطرناک

رضا رضا
1404/06/30

راهکار بهتر به نظر من، استفاده از کپی های اماراتی مشهور هست. لااقل سالم هستند. دیگه به اندازه اسانس هم شباهت به اصلش دارند.

La Rosée La Rosée
1404/06/30

درود بر شما.

من هرگز تجربه خرید اسانس نداشتم و همیشه عطر ارجینال خریدم. چون حتی رد شدن از کنار مغازه‌ها یا استندهایی که اسانس و عطر میفروشن باعث سردردم میشه.  

چند وقت پیش همسرم اتفاقی و یک جورهایی از روی اجبار از مغازه‌ای که عطرهای دست‌ساز داشت یه شیشه کوچیک عطر خریده بود و حتی دقت نکرده بود چیه. کمی جعبه رو گشتم و دیدم پسیفیک چیل از لویی ویتانه. خلاصه امتحانش کردم. رایحه و پخش بوی خیلی خوبی  داشت اما بعد یک ساعتی به شدت چشمم شروع کرد به سوزش و حالت اشک داشت. یکی دو روزی گذشت و حتی اگر کس دیگه‌ای تو خونه ازش استفاده می‌کرد من باز هم دچار همون حالت می‌شدم.

خلاصه که این یه مورد از عوارض جانبی بود. مطمئن باشید ارزون بودن همراه با اون پخش بو ترکیب مشکوکیه که ارزش ریسک کردن نداره‌ 

در پاسخ به رضا :

راهکار بهتر به نظر من، استفاده از کپی های اماراتی مشهور هست. لااقل سالم هستند. دیگه به اندازه اسانس هم شباهت به اصلش دارند.

اون ها هم همون اسانس ها هستند که در باتل شکیل بسته بندی میشن

مثلا شرکت لطافه اسانس اویل رو از جیودان سوئیس میگیره

هیچ فرقی بین اسانس و اماراتی نیست

Matin Matin
1404/06/31
در پاسخ به عباس روح‌الامین :

اون ها هم همون اسانس ها هستند که در باتل شکیل بسته بندی میشن

مثلا شرکت لطافه اسانس اویل رو از جیودان سوئیس میگیره

هیچ فرقی بین اسانس و اماراتی نیست

دوست عزیز مطمئنی شما ؟ شرکت لطافه یا امارات آشنایی چیزی دارید ؟ 

بعد گیریم حرف شما درست...

به نظر جنابعالی اسانس هایی که اینا میفروشن ۸۰ میل ۹۰ میل اسانس پر میکنن بعد یه ذره فیکساتورشونو میریزن فرقی نداره با شرکت و کارخونه ای که پروسه تولید اصولی داره ؟ مقدار مشخصی اسانس با دستگاه های پیشرفته و مسیریشن کافی هیچ فرقی با اسانس فروشا نداره؟

شما جبهه داری نسبت بهشون وگرنه هیچ مشکلی ندارن برند های اماراتی همه جای دنیا هم الان استفاده و توزیع میشن و خارجی ها هم حتی استقبال خوبی کردن ، بهترین همایش ها و فروشگاه های دنیا دارن به فروش میرسن...

حالا شما میای میگی هیچ فرقی نیست 😂 احتمالا شرکت های بزرگ مثل دیور و لویی ویتون میارن پرتغال آبگیری میکنن میریزن تو عطراشون که از نظر شما طبیعیه؟ همشمون اسانس هستن از شرکتای مختلف ، یه سریا اسانس هاشونو خودشون تولید میکنن مثل کرید...ولی اونا هم اسانسه و به پروسه آماده سازیش بستگی داره نه اسانسش... بهتره اطلاعاتتون بالاتر ببرید بعد نظر بدین که یه بنده خدایی که توان مالی نداره نخوره تو ذوقش...

موفق باشید

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟