درود و عرض ادب خدمت تمام دوستان و اساتید محترم و نازنینم،
یه سوال داشتم: من به تازگی یه خوشبوکننده اتاق گرفتم که رایحه ش بسیاااار آشناست و البته قدیمی. خواستم اگر دوستان عزیزم این خوشبوکننده رو تست داشتند لطفا منو کمک کنند که حدس بزنم کپی از کدام رایحه هست. خودم خیلی تشابه زیادی به شنل N5 ، و همینطور یکی از مدلهای Raulph و کمی هم Scada in to the blue حس میکنم اما از اونجاییکه به سمپل هام دسترسی ندارم و از طرفی به بویایی تک تک شما ایمان راسخ دارم خواستم بدونم دقیقا چه رایحه ای هستش و یا اصلا شاید ترکیبی از دویا سه رایحه شده. اگر دکتر اسعدی عزیز پیامم رو میخونند استدعا دارم راهنماییم کنن چون که واقعا به تشخیص ایشون ایمان کامل دارم. اسم خوشبو کننده این هست : La Terrasse مدل timeless sweetness. با رنگ بطری آبی کمرنگ. ☺️
در پناه لطف خداوند باشید دکتر اسعدی عزیز و تمامی دوستان گلم🌹🪻🫶
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند از همراهی و عنایت شما کمال سپاس دارم. این مورد را بصورت فیزیکی بررسی میکنم و نتیجه را براتون به اشتراک خواهم گذاشت.
بهترین ها برای شما...
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند از همراهی و عنایت شما کمال سپاس دارم. این مورد را بصورت فیزیکی بررسی میکنم و نتیجه را براتون به اشتراک خواهم گذاشت.
بهترین ها برای شما...
ممنونم دکتر💐
سلام وقت بخیر
طبق تحقیقات تونستم فقط نوع رایحه پیدا کنم
گلی و پودری نشاط آور با گل سفید و چوب صندل سفید
سلام وقت بخیر
طبق تحقیقات تونستم فقط نوع رایحه پیدا کنم
گلی و پودری نشاط آور با گل سفید و چوب صندل سفید
ممنونم جناب هاشم پور بله از نظر منم کمی آلدهیدی و پودریه. کاش رایحه دقیق یا اگر ترکیب هست ترکیب دقیقش هم پیدابشه. 🙏☺️