سلام دوستان، قصد داشتم از این برند چنتا عطر بخرم اما بررسی که میکردم دیدم نسخه ۵۰ میل (شیشه های مثلثی شکل) از یک عطر همین برند با نسخه صد میل اختلاف قیمتی زیادی داشت، مثلا نسخه پنجاه میل حدود صد و پنجاه ، دویست تومان بود اما نسخه صد میل حدود یه تومن بود، هر دو هم یه عطر برند فرگرنس ورلد. هر دو هم از جنوب و "کشور های عربی" وارد میکنن. حالا تفاوت قیمت بخاطر چیه؟ من حدس میزنم چون برای نسخه های صد میل بطری و قالب جداگونه و مخصوص میسازن قیمت میره بالا و چون همه نسخه های پنجاه میل مثلثی هست و بطری های یکسان و از پیش ساخته دارن قیمت پایینه، اما خب تا حالا هیچ کدوم رو تست نداشتم. دوستانی که از یه عطر دو نسخه پنجاه و صد رو داشتن میتونن بگن فرقی بین مایع عطر وجود داشته یا خیر؟ ممنونم.
سلام
من از یک فروشنده پرسیدم گفت کیفیت پایین تری دارن.
کلا فرگرنس ضعیف هست و ارزش خرید نداره، چون باید چندین برابر اسپری کرد و عملا انگار شما دو برابر پول دادی.
پیشنهاد میکنم لطافه و الحمبرا رو تهیه کنید.
فرگرنس فقط نسخه های فرنچ اونیو ارزش خرید دارن ، معمولی هاش واقعا معمولیه و به درد افراد عطر باز نمیخوره ، اگه فقط دنبال خوش بو شدن هستین گزینه مناسبیه...
درود بر شما. برای من هم این موضوع جالب بود. اول از یکی از فروشگاههای معروف که همه میشناسن پرسیدم. ایشون نظرش بود که در کیفیت تفاوت دارند. بعد از خود شرکت فراگرنس پرسیدم و اونا گفتن تنها تفاوت در ظاهر بطری (سایز و سادگی ...) است. ولی منم دو موردش رو استفاده کردم، آنچنان با کیفیت نیست. البته خب افتضاح و بد هم نیست. در حد قیمتش.به قول جنا اسعدی با وجود لطافه و الحمبرا، خرید فراگرنس کفران نعمت هست. البته من خودم تا حالا نخریدم اما تست هایی که کردم به نظرم خوب بوده. هر چند عطر اصلی یک چیزه و کپی یک چیز دیگه. ولی خب جیبمون هم باید توجه کنیم.
سلام
من از یک فروشنده پرسیدم گفت کیفیت پایین تری دارن.
کلا فرگرنس ضعیف هست و ارزش خرید نداره، چون باید چندین برابر اسپری کرد و عملا انگار شما دو برابر پول دادی.
پیشنهاد میکنم لطافه و الحمبرا رو تهیه کنید.
سلام دوست عزیز،ممنونم بابت راهنماییتون. اگه قصد داشته باشم حجم زیاد تر بگیرم برند الحمبرا یا لطافه رو میگیرم اما اونا نسخه پنجاه میل دویست تومانی ندارن. موفق باشید.
فرگرنس فقط نسخه های فرنچ اونیو ارزش خرید دارن ، معمولی هاش واقعا معمولیه و به درد افراد عطر باز نمیخوره ، اگه فقط دنبال خوش بو شدن هستین گزینه مناسبیه...
سلام دوست عزیز، خیلی ممنوم بابت راهنماییتون.
درود بر شما. برای من هم این موضوع جالب بود. اول از یکی از فروشگاههای معروف که همه میشناسن پرسیدم. ایشون نظرش بود که در کیفیت تفاوت دارند. بعد از خود شرکت فراگرنس پرسیدم و اونا گفتن تنها تفاوت در ظاهر بطری (سایز و سادگی ...) است. ولی منم دو موردش رو استفاده کردم، آنچنان با کیفیت نیست. البته خب افتضاح و بد هم نیست. در حد قیمتش.به قول جنا اسعدی با وجود لطافه و الحمبرا، خرید فراگرنس کفران نعمت هست. البته من خودم تا حالا نخریدم اما تست هایی که کردم به نظرم خوب بوده. هر چند عطر اصلی یک چیزه و کپی یک چیز دیگه. ولی خب جیبمون هم باید توجه کنیم.
سلام دوست عزیز، بعد از خوندن نظرتون منم به فرگرنس ورلد تو اینستاگرام پیام دادم و با کمال ناباوری سریع جواب دادن که فرقی بین عطرای پنجاه و صد وجود نداره که خیلی برام جالب بود، حتما یه مورد پنجاه میلی میخرم و همینجا نطرمو رابجش مینویسم. موفق باشید.