روشن روشن
14
1404/07/06

عطر شرقی گلی برای هدیه به مادر

آقایون خانوما لطفا بهم چندتا قدیمی پسند معرفی کنید

سلام، قدیمی پسند رو نمیدونم اما این دوتا از عطرای گلی متمایل به زنانه بودن که بنظرم جالب بودن.

اقتصادی: باراکات ساتین عود از فرگرنس ورلد رو تست کنید یا بروک ستین عود الحمبرا، کپی عود ستین مودن. یه رایحه گلی، شیرین و با کمی حس تازه، برا من جزو جذاب ترین و شیک ترین و با کلاس ترین رایحه گلی متمایل به زنانه بود که تا حالا امتحان کردم.
گرون قیمت: دیور ادیکت edp رایحه گل های سفید به همراه شیرینی جالبی داشت که هم حس با کلاسی داشت و هم دوستش داشتم اما بنظرم زیادی گرونه، حس مدرنش هم از عطر قبلی کمتره اما در کل عطر با کیفیتیه.

Guerlain – Shalimar

سلام رفیق

یک شاهکار کلاسیک شرقی، گرم، وانیلی و گلی محبوب نسل‌های قبل. قبل از خرید تست کنید

روشن روشن
1404/07/07
در پاسخ به مهدی الهی :

سلام، قدیمی پسند رو نمیدونم اما این دوتا از عطرای گلی متمایل به زنانه بودن که بنظرم جالب بودن.

اقتصادی: باراکات ساتین عود از فرگرنس ورلد رو تست کنید یا بروک ستین عود الحمبرا، کپی عود ستین مودن. یه رایحه گلی، شیرین و با کمی حس تازه، برا من جزو جذاب ترین و شیک ترین و با کلاس ترین رایحه گلی متمایل به زنانه بود که تا حالا امتحان کردم.
گرون قیمت: دیور ادیکت edp رایحه گل های سفید به همراه شیرینی جالبی داشت که هم حس با کلاسی داشت و هم دوستش داشتم اما بنظرم زیادی گرونه، حس مدرنش هم از عطر قبلی کمتره اما در کل عطر با کیفیتیه.

درود آقا مهدی عزیز

خیلی ممنونم از راهنماییتون 

روشن روشن
1404/07/07
در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

Guerlain – Shalimar

سلام رفیق

یک شاهکار کلاسیک شرقی، گرم، وانیلی و گلی محبوب نسل‌های قبل. قبل از خرید تست کنید

سلام مخلصم

ممنونم از لطفت 

برقرار باشی 

مهسا مهسا
1404/07/07

سلام‌

Alien EDP #تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP 

فکر میکنم مامان های قدیم عطرهایی با محوریت یاس بیشتر میپسندن

روشن روشن
1404/07/08

خیلی متشکرم

روشن روشن
1404/07/08
در پاسخ به مهسا :

سلام‌

Alien EDP #تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP 

فکر میکنم مامان های قدیم عطرهایی با محوریت یاس بیشتر میپسندن

سپاسگزارم

آرامیس آرامیس
1404/07/08

سلام وقتتون بخیر به نظر من لندن عطر خوبیه چون هم چهار فصله تقریبا هم برای مامانها مناسبه البته در اصل برا همه خانمها در هر شرایط و سنی مناسبه ولی برای من همیشه یک حس مادرانه مهربون و امن داره این عطر 

Burberry London for Women #باربری لندن زنانه Burberry London for Women 

دانیال دانیال
1404/07/08

سبک خیلی قشنگی رو انتخاب کردید عطرهای خوبی هم داخل این رده هستند... من از ارزان به گران براتون چیزهایی که تو ذهنم هست رو مینویسم انتخاب با شما!

- افنان 9pm Pour femme

- احمد مغربی کاملیا گاردن

- Her Secret Temptation #آنتونیو باندراس هر سکرت تمپتشن Her Secret Temptation ​​​​​​

- Splendida Jasmin Noir #بولگاری اسپلندیا جاسمین نویر Splendida Jasmin Noir ​​​​​​

- L'Instant de Guerlain Eau de Parfum #گرلن له اینستنت د گرلن ادوپرفیوم L'Instant de Guerlain Eau de Parfum ​​​​​​

- Coco EDP #شنل کوکو ادو پرفیوم Coco EDP ​​​​​​

- Honour for Women #آمواج هانر زنانه (آمواژ آنر) Honour for Women ​​​​​​

- Epic for Women #آمواج اپیک زنانه (آمواژ ایپیک) Epic for Women ​​​​​​

- Love Mimosa #آمواج لاو میموسا Love Mimosa 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟