آقایون خانوما لطفا بهم چندتا قدیمی پسند معرفی کنید
سلام، قدیمی پسند رو نمیدونم اما این دوتا از عطرای گلی متمایل به زنانه بودن که بنظرم جالب بودن.
اقتصادی: باراکات ساتین عود از فرگرنس ورلد رو تست کنید یا بروک ستین عود الحمبرا، کپی عود ستین مودن. یه رایحه گلی، شیرین و با کمی حس تازه، برا من جزو جذاب ترین و شیک ترین و با کلاس ترین رایحه گلی متمایل به زنانه بود که تا حالا امتحان کردم.
گرون قیمت: دیور ادیکت edp رایحه گل های سفید به همراه شیرینی جالبی داشت که هم حس با کلاسی داشت و هم دوستش داشتم اما بنظرم زیادی گرونه، حس مدرنش هم از عطر قبلی کمتره اما در کل عطر با کیفیتیه.
Guerlain – Shalimar
سلام رفیق
یک شاهکار کلاسیک شرقی، گرم، وانیلی و گلی محبوب نسلهای قبل. قبل از خرید تست کنید
سلام، قدیمی پسند رو نمیدونم اما این دوتا از عطرای گلی متمایل به زنانه بودن که بنظرم جالب بودن.
اقتصادی: باراکات ساتین عود از فرگرنس ورلد رو تست کنید یا بروک ستین عود الحمبرا، کپی عود ستین مودن. یه رایحه گلی، شیرین و با کمی حس تازه، برا من جزو جذاب ترین و شیک ترین و با کلاس ترین رایحه گلی متمایل به زنانه بود که تا حالا امتحان کردم.
گرون قیمت: دیور ادیکت edp رایحه گل های سفید به همراه شیرینی جالبی داشت که هم حس با کلاسی داشت و هم دوستش داشتم اما بنظرم زیادی گرونه، حس مدرنش هم از عطر قبلی کمتره اما در کل عطر با کیفیتیه.
درود آقا مهدی عزیز
خیلی ممنونم از راهنماییتون
Guerlain – Shalimar
سلام رفیق
یک شاهکار کلاسیک شرقی، گرم، وانیلی و گلی محبوب نسلهای قبل. قبل از خرید تست کنید
سلام مخلصم
ممنونم از لطفت
برقرار باشی
سلام
#تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP
فکر میکنم مامان های قدیم عطرهایی با محوریت یاس بیشتر میپسندن
خیلی متشکرم
سلام
#تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP
فکر میکنم مامان های قدیم عطرهایی با محوریت یاس بیشتر میپسندن
سپاسگزارم
سلام وقتتون بخیر به نظر من لندن عطر خوبیه چون هم چهار فصله تقریبا هم برای مامانها مناسبه البته در اصل برا همه خانمها در هر شرایط و سنی مناسبه ولی برای من همیشه یک حس مادرانه مهربون و امن داره این عطر
#باربری لندن زنانه Burberry London for Women
سبک خیلی قشنگی رو انتخاب کردید عطرهای خوبی هم داخل این رده هستند... من از ارزان به گران براتون چیزهایی که تو ذهنم هست رو مینویسم انتخاب با شما!
- افنان 9pm Pour femme
- احمد مغربی کاملیا گاردن
-
#آنتونیو باندراس هر سکرت تمپتشن Her Secret Temptation
-
#بولگاری اسپلندیا جاسمین نویر Splendida Jasmin Noir
-
#گرلن له اینستنت د گرلن ادوپرفیوم L'Instant de Guerlain Eau de Parfum
-
#شنل کوکو ادو پرفیوم Coco EDP
-
#آمواج هانر زنانه (آمواژ آنر) Honour for Women