اشکیانی اشکیانی
12
1404/07/21

عطر برای خودرو

سلام و عرض احترام خدمت دوستان عطرافشانی عزیز🌻

عزیزانی که همانقدر که به روایح علاقه دارن به خودرو هم کم و بیش

علاقه مندند و خودرو رو یک شی بی جان تصور نمیکنن میشه بفرمایید برای داخل خوردروی اینجانب که دوست دارم بوی چرم و نویی یا حتی کمی بوی اتوشویی و همزمان تمیزی و گرانمایگی رو تداعی کنه ، چه عطری پیشنهاد میدید البته با ماندگار بالا ولی خیلی غلظت روایح زیاد نباشن هم به خاطر عدم ماشین زدگی و ایجاد سردرد و هم طوریکه احساس بشه این رایحه مربوط به خود داخل خودرو و جزئی  از اوست .

پ.ن شخصیت این خودرو در نظر من بیمکسی هست که تاکسیدو پوشیده باشه 

با تشکر از شما عزیزان🌻

Matin Matin
1404/07/22

درود

من همچین چیزی رو پیشنهاد نمیدم ، بهتره از خوشبو کننده مخصوص خودرو استفاده کنید نه عطر...

چون رایحه عطر خودتون داخل خودرو میپیچه و با اون قاطی میشه و یه حس بد منتقل میکنه...

در پاسخ به Matin :

درود

من همچین چیزی رو پیشنهاد نمیدم ، بهتره از خوشبو کننده مخصوص خودرو استفاده کنید نه عطر...

چون رایحه عطر خودتون داخل خودرو میپیچه و با اون قاطی میشه و یه حس بد منتقل میکنه...

سلام و عرض ادب  خدمت شما جناب متین 

ممنون از نظری که بیان کردید

اما من در پایان مسیر و یا بعد از هر کارواش از عطر داخل خودرو استفاده میکنم چون ماشین بعضا بوی خوبی نداره یا به خاطر خوراکی خوردن فرزندانم یا بوی نا یا نم دستمال کارواش 

Matin Matin
1404/07/22
در پاسخ به اشکیانی :

سلام و عرض ادب  خدمت شما جناب متین 

ممنون از نظری که بیان کردید

اما من در پایان مسیر و یا بعد از هر کارواش از عطر داخل خودرو استفاده میکنم چون ماشین بعضا بوی خوبی نداره یا به خاطر خوراکی خوردن فرزندانم یا بوی نا یا نم دستمال کارواش 

خب همین خوشبو کننده های ماشین کافیه ، اسپری هاشم حتی هست ،  مخصوص همین کاره....

در پاسخ به Matin :

خب همین خوشبو کننده های ماشین کافیه ، اسپری هاشم حتی هست ،  مخصوص همین کاره....

سلام مجدد خدمت شما

جناب متین جوابهای شما مثل این هست که شما بگید من یک عطر معتدل برای فصل تابستان میخوام و من بگم بهتره از عطر خنک استفاده کنید و مدام روی عطر مورد نظر خودم تاکید داشته باشم 

لطفا اگه از نتهایی که گفتم عطری به ذهنتون میرسه راهنمایی بفرمایید در غیر اینصورت اینقدربه لطف خداوند  ،شخصا  به مسائل موشکافانه و عاقلانه نگاه میکنم که نیاز به راهنمایی نداشته باشم و این موضوع رو اگه از نزدیک اینجانب رو میشناختید معترف میشدید و اینکه من از بوی خوشبو کننده های ماشین بیزارم و دوم اینکه ترجیحم اینه که درون خودرو معطر به نتهای فوق باشه نه چیز دیگری

سلام خانم اشکیانی عزیز.امیدوارم حالتون خوب باشه💐

یادمه یه جایی آقای سخی گفته بودند برای خوشبو کردن ماشینشون، عطر دلخواهشون رو به روزنامه های  نمدار ،اسپری میکنن و همیشه مقداری روزنامه باطله پشت صندلی های ماشینشون ،موجود دارند.

فکر میکنم ایده ی جالبی باشه و عطر 

Ombre Leather Parfum #تام فورد امبر لدر پارفوم Ombre Leather Parfum 

​​Encre Noire #لالیک انکر نویر (لالیک مشکی) Encre Noire 

مناسب باشند.  امتحان کنید💐

دانیال دانیال
1404/07/23

خوشبو کننده ماشین در انواع و اقسام مجو است! استفاده کنید.... عطر زدن به ماشین مثل شخم زدن زمین زراعی با ماشین سواری هستش... 

دانیال دانیال
1404/07/23

اوه ببخشید من تصور کردم عطر برای استفاده برای ماشین😊

سلام

بوی محیطی داخل خودرو معمولاً مخلوطی از بوی خاص داشبورد و روکش چرم صندلیهاست. شاید اگر بنده بودم با تعویض روکش چرم با نوع مرغوب(اگر خودرو چندسال کارکرده باشه) بوی محیطی چرم جدید رو به خودرو هدیه میدادم و اگر خودرو دارای روکش چرم نو هست، بجای خوشبوکننده، از مواد تمیزکننده چرم با کیفیت بالا استفاده میکردم. همون چیزی میشه که مدنظر هست. 

در مورد خوشبوکننده خودرو، یکی از بهترین مارکها، آرئون هست که شخصاً چند مدلش رو قبلا امتحان کردم و چندان به دلم ننشسته. نوعی بوی مصنوعی ایجاد میکنه و خوشم نمیاد.

یکی دیگر از کارهایی که میکنم اسانس عطر موردنظر رو تهیه و با مقدار کمی فیکساتور ترکیب میکنم (هرچقدر فیکساتور کمتر باشه ماندگاری بالاتره) و کفپوش خودرو رو بالا میدم و میریزم کف خودرو. از اینکار خوب جواب گرفتم. نگران مضرات اسانس هم نباشین. گازهای سمی متصاعدشده از داشبورد خودرو (حتی باکیفیتترین خودروهای خارجی) اونقدر سمی هست که جایی برای ضرر و زیان اسانس باقی نمیذاره!

و درنهایت، با پاشیدن مقداری وانیل اصل بر روی فیلتر کابین(دقت شود فقط فیلتر کابین) بازخوردهای عجیبی گرفتم. طوری که موقع پارک خودرو، مغازه دار میومد بیرون و میگفت محله رو معطر کردی با ماشینت! چون بوی وانیل تا شعاع چندمتری بیرون از خودرو هم قابل استشمامه، چه برسه به داخل خودرو.

یادآوری میکنم همونطور که در ابتدا عرض شد با عبارت «اگر من بودم» شروع کردم و هیچکدوم به معنای «پیشنهاد» نبود

همچنین موارد یاد شده در مورد خودروی سمند با روکش چرم بود و صد البته هیچوقت هم تمام موارد فوق رو با هم انجام ندادم! در زمانهای مختلف انجام شده. 

در پناه حضرت حق باشید

در پاسخ به 🄼🄾🄽🄰 :

سلام خانم اشکیانی عزیز.امیدوارم حالتون خوب باشه💐

یادمه یه جایی آقای سخی گفته بودند برای خوشبو کردن ماشینشون، عطر دلخواهشون رو به روزنامه های  نمدار ،اسپری میکنن و همیشه مقداری روزنامه باطله پشت صندلی های ماشینشون ،موجود دارند.

فکر میکنم ایده ی جالبی باشه و عطر 

Ombre Leather Parfum #تام فورد امبر لدر پارفوم Ombre Leather Parfum 

​​Encre Noire #لالیک انکر نویر (لالیک مشکی) Encre Noire 

مناسب باشند.  امتحان کنید💐

سلام و عرض ادب مونای عزیز

به لطف خداوند مهربانم خوب هستم امیدوارم حال شما هم خوب و خوش باشه،🌻ممنون بابت نظر ارزشمندتون 🌻

من سالیان سال هست که برای داخل خودرو از عطراستفاده میکنم وچون ماشین اغلب در جای خنک و به دور از آفتاب پارک میشه و عطرهم در محفظه خنک نگهدارنده نگهداری  میشه نگرانی بابت خراب شدن عطر در خودرو ندارم و برای همین مستقیما میتونم به دریچه های AC اسپری کنم 

بازم ممنون از معرفی عطرها و راهکار جناب سخی بزرگوار🌻

در پناه حق باشید🌻

در پاسخ به دانیال :

خوشبو کننده ماشین در انواع و اقسام مجو است! استفاده کنید.... عطر زدن به ماشین مثل شخم زدن زمین زراعی با ماشین سواری هستش... 

سلام جناب دانیال

ممنون از شما

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟