اشکیانی اشکیانی
14
1404/07/21

عطر برای خودرو

سلام و عرض احترام خدمت دوستان عطرافشانی عزیز🌻

عزیزانی که همانقدر که به روایح علاقه دارن به خودرو هم کم و بیش

علاقه مندند و خودرو رو یک شی بی جان تصور نمیکنن میشه بفرمایید برای داخل خوردروی اینجانب که دوست دارم بوی چرم و نویی یا حتی کمی بوی اتوشویی و همزمان تمیزی و گرانمایگی رو تداعی کنه ، چه عطری پیشنهاد میدید البته با ماندگار بالا ولی خیلی غلظت روایح زیاد نباشن هم به خاطر عدم ماشین زدگی و ایجاد سردرد و هم طوریکه احساس بشه این رایحه مربوط به خود داخل خودرو و جزئی  از اوست .

پ.ن شخصیت این خودرو در نظر من بیمکسی هست که تاکسیدو پوشیده باشه 

با تشکر از شما عزیزان🌻

در پاسخ به دانیال :

خوشبو کننده ماشین در انواع و اقسام مجو است! استفاده کنید.... عطر زدن به ماشین مثل شخم زدن زمین زراعی با ماشین سواری هستش... 

سلام جناب دانیال

ممنون از شما

در پاسخ به سـهیـل متیـن‌راد :

سلام

بوی محیطی داخل خودرو معمولاً مخلوطی از بوی خاص داشبورد و روکش چرم صندلیهاست. شاید اگر بنده بودم با تعویض روکش چرم با نوع مرغوب(اگر خودرو چندسال کارکرده باشه) بوی محیطی چرم جدید رو به خودرو هدیه میدادم و اگر خودرو دارای روکش چرم نو هست، بجای خوشبوکننده، از مواد تمیزکننده چرم با کیفیت بالا استفاده میکردم. همون چیزی میشه که مدنظر هست. 

در مورد خوشبوکننده خودرو، یکی از بهترین مارکها، آرئون هست که شخصاً چند مدلش رو قبلا امتحان کردم و چندان به دلم ننشسته. نوعی بوی مصنوعی ایجاد میکنه و خوشم نمیاد.

یکی دیگر از کارهایی که میکنم اسانس عطر موردنظر رو تهیه و با مقدار کمی فیکساتور ترکیب میکنم (هرچقدر فیکساتور کمتر باشه ماندگاری بالاتره) و کفپوش خودرو رو بالا میدم و میریزم کف خودرو. از اینکار خوب جواب گرفتم. نگران مضرات اسانس هم نباشین. گازهای سمی متصاعدشده از داشبورد خودرو (حتی باکیفیتترین خودروهای خارجی) اونقدر سمی هست که جایی برای ضرر و زیان اسانس باقی نمیذاره!

و درنهایت، با پاشیدن مقداری وانیل اصل بر روی فیلتر کابین(دقت شود فقط فیلتر کابین) بازخوردهای عجیبی گرفتم. طوری که موقع پارک خودرو، مغازه دار میومد بیرون و میگفت محله رو معطر کردی با ماشینت! چون بوی وانیل تا شعاع چندمتری بیرون از خودرو هم قابل استشمامه، چه برسه به داخل خودرو.

یادآوری میکنم همونطور که در ابتدا عرض شد با عبارت «اگر من بودم» شروع کردم و هیچکدوم به معنای «پیشنهاد» نبود

همچنین موارد یاد شده در مورد خودروی سمند با روکش چرم بود و صد البته هیچوقت هم تمام موارد فوق رو با هم انجام ندادم! در زمانهای مختلف انجام شده. 

در پناه حضرت حق باشید

سلام و عرض احترام جناب متین راد 

ممنون از لطفتون و اشتراک گذاری تجارب ارزندتون ،بله با نظر شما در مورد تمیز بودن روکش چرم ماشین موافق هستم من هم از فوم تمیز کننده ی چرم کلونیل استفاده میکنم اما علاوه بر چرم چند نت دیگه هم مد نظر بود که دوست داشتم فضای خودرو حاوی این روایح باشه و اینکه با قضیه سمی بودن گازهای متصاعد شده از داشبورد چندان موافق نیستم ، چون شیشه های خودرو محافظ اشعه یو وی دارن و متریال داخل خودرو هم چرم هست اما باز نظر شما محترم و جای تفکر بیشتر داره حتما پیگیر این مطلب خواهم بود 

در پناه حق و در آرامش و آسایش باشید انشاالله

در پاسخ به اشکیانی :

سلام و عرض احترام جناب متین راد 

ممنون از لطفتون و اشتراک گذاری تجارب ارزندتون ،بله با نظر شما در مورد تمیز بودن روکش چرم ماشین موافق هستم من هم از فوم تمیز کننده ی چرم کلونیل استفاده میکنم اما علاوه بر چرم چند نت دیگه هم مد نظر بود که دوست داشتم فضای خودرو حاوی این روایح باشه و اینکه با قضیه سمی بودن گازهای متصاعد شده از داشبورد چندان موافق نیستم ، چون شیشه های خودرو محافظ اشعه یو وی دارن و متریال داخل خودرو هم چرم هست اما باز نظر شما محترم و جای تفکر بیشتر داره حتما پیگیر این مطلب خواهم بود 

در پناه حق و در آرامش و آسایش باشید انشاالله

سلام مجدد. بله. کلونیل از تولیدات خوب این کار هست که به دست هموطنانمون هم انجام میشه و کیفیت خوبی داره. 

متاسفانه علیرغم اینکه در عطرافشان زیاد حضور دارم(مثل اون بچه پررویی که همه جا هست!) اما احتمالا میدونین که از دنیای روایح و تفکیک نت عطرها عاجز و ناتوان بوده، بر همین اساس امیدوارم نتهای مدنظرتون با راهنمایی ارزشمند دوستان به نتیجه خوبی برسه.

اطلاعات بنده در مورد مواد سمّی داشبورد مربوط به قدیم بود (حوالی 10-15 سال قبل یا بیشتر) و اگر اشتباه نکنم سروصدایی که به پا کرد مربوط به خودروسازی فولکس واگن یا آئودی یا شرکتهای مشابهش بود. اونقدر اطلاعات ندارم که بتونم در موردش با قطعیت صحبت کنم. فقط خلاصه شنیده‌هام رو عرض کردم. ولی خب قطعاً امروز وضعیت بهتر شده، ضمن اینکه اگر داشبورد هم چرمی هست که نسبت به داشبوردهای عادی، حداقل ضرر و زیان رو برای سرنشین به همراه داره. 

درمورد جایی که از کثیف کردن خودرو توسط فرزندان(خدا حفظشون کنه و همیشه سالم باشن) صحبت کردین، خب طبیعیه که بچه ها مثلا بستنی میخورن و کمی داخل کابین خودرو کثیف میشه. در این مورد، چند شرکت دانش بنیان وطنی داریم که مواد نانو و اعجاب انگیزی تولید و تهیه کردن که براحتی در دیجی. کالا پیدا میشه (صفرشویی خودرو کلید واژه گشتنش هست) با پاشیدن اون ماده و یک دستمال میکروفایبر، همه چی مثل روز اول میشه و نیازی به دستمال کثیف کارواش نیست! (خودم خیلی به اون دستمال کارواش حساس هستم)

:)

موفق باشید

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟