دوستان عزیز سلام بک موضوع که دهنمو درگیر کرده
عطر امضا باید به چه شکلی باشد ؟
یعنی حتما باید ۴ فصل باشد ؟
یا...؟
و چندتا از عطر های امضا خودتون بگید ممنون میشم🙏🌺
درود بر شما
نظر شخصی بنده که میتونه از پایه و اساس هم اشتباه باشه :
عطر امضاء اسمش روی خودشه: امضاء
ما چندتا امضا داریم؟!
طبیعتاً یکی!
پس عطر امضا هم میتونه (و نه الزاماً باید) یکی باشه
حالا خیلیها هستن(مثل خودم) که یک امضا برای محل کار دارن و یک امضای دیگه برای مثلا کارهای بانکی و چک
پس عطر امضا میتونه دوتا هم باشه. یکیش برای نیمه اول سال و دومی برای نیمه دوم سال
به عبارت دیگه میشه گفت یک نفرفقط یک عطر معتدل انتخاب میکنه و همون عطر امضاشه برای 4 فصل
و نفر دیگه یک عطر گرم داره برای فصول سرد و یک عطر خنک داره برای امضای فصول گرم.
حالا چه کسانی امضاهای زیادی دارن؟ مثلا 25 مدل امضا؟
بله درسته. کلاهبرداران!!!!
خب خداروشکر چون در بین اهل دل و عطرباز، کلاهبرداری وجود نداره، پس این مثال مصداق خوبی برای عطر امضا نمیشه! :)))
[شوخی بود]
تصور بفرمایید در محل کار، سندی رو بهتون نشون میدن که زیرش امضای یکی از همکارانتون هست(بدون درج نام) و شما با دیدن و شناختن شکل امضاء، چهره اون همکار در ذهنتون تداعی میشه. رایحه امضا هم همینطوره. شخص در محل حضور داشته و رفته اما بر اساس رایحه(بدون اینکه شخص رو ببینین) تشخیص میدین که فلانی اینجا بوده و رفته
عطر امضای خودم از 30 سال قبل تا امروز آرامیس دوین بوده. هرچند دهها رایحه مختلف رو امتحان و حتی مدتی استفاده کردم (نسخه اصلی) روایحی که در دنیای امروز بسیار معروف و پرسروصداست.
اما هرچقدر بیشتر امتحان کردم، بیشتر قدر امضای قدیمی و رنگ و رو رفته خودم رو دونستم و چسبیدم بهش!
موفق باشید
سلام وقت بخیر
به نظرم مهم ترین ویژگی که عطر امضا باید داشته باشه اینه که همه پسند باشه حالا با وجود این ویژگی، 4 فصل باشه یا نباشه هم چندان اهمیت زیادی نداره.
عطری که شما رو با اون رایحه میشناسن. قاعدتا عطر امضا عطریه که خیلی جاها استفاده میشه، پس اگر از بین روایحی انتخاب بشه که باعث آزار دیگران نشه بهتره. مثلا بعضی عطرها با اینکه کیفیت فوقالعادهای دارن اما واقعا مناسب استفاده در خیلی مکانها نیستن؛ مثل بعضی عطرهای چرمی، وانیلی یا تنباکویی سنگین.
درود برشما...
۲حالت هستش...یا یک عطر امضای چهارفصل و یا برای هر فصل یک عطر...شما خودتون صاحب اختیار هستید...
سلام و عرض احترام
به نظر اینجانب عطری که واقعا دلتونو ببره و شما رو برای بودن در بهترین حالت خودتون یاری کنه و اینکه با شخصیتتون هماهنگ باشه
سلام و عرض احترام
به نظر اینجانب عطری که واقعا دلتونو ببره و شما رو برای بودن در بهترین حالت خودتون یاری کنه و اینکه با شخصیتتون هماهنگ باشه