دوستان سلام امیدوارم روز خوبی رو سپری کرده باشید.
نمیدونم دقت کردید یا نه
بارها شده یه عزیزی از کنارم رد شده و یه بوی خنک ازش حس کردم
و وقتی پرسیدم اسم یه اسپری یا بادی اسپلش رو گفته
امکانش هست اگه براتون مقدوره خوب های این بازار(بادی اسپلش ها و اسپری ها) رو بهم بگید
صرفا خنک ها مد نظرمه چون هرچی عطر خنک قیمت مناسب برای استفاده روزمره تست کردم ماندگاری خیلی کمی داشتن ولی اینا خوب میمونن و پخش بوی بالایی دارن انگار.
اگرم عطر خنک جوندار از اماراتیا سراغ دارید خوشحال میشم معرفی کنید
سلام
بادی اسپلش ها رو خیلی استفاده نکردم در حد ویکتور از برند ژک ساف.
در مورد عطر خنک جون دار آکوا عود از برند احمد المغربی،
نوتیکا وویج (عطر اصلی هست اما قیمت بسیار مناسب)،
کمی گرانتر مشابه های تایگر از برند فنک (نوید فنک)
به لحاظ منطق اقتصادی شاید بهتر باشه با بادی اسپلش ها شروع کنید چون قیمت بسیار مناسبتری دارند. برای تست هم به فروشگاههای بزرگ مثل هایپر(استار، می و...) کنید اونجا بادی اسپلش ها روی قفسه ها هست و امکان تست هم دارید.
درود
آرماف اینفینیتی بلک
برند «آلفا مونته» هرچقدر در زمینه ساخت عطرهاش از کیفیت کم کرد و به نظر میرسه راه عقبگرد رو پیش گرفته، اما در زمینه بادی اسپلش هنوز هم حرفهایی برای گفتن داره. اگه دوست داشتین سری به سایتش بزنین و مدلها رو ببینین. اما اگر قصد خرید دارین با قیمتهای خیلی کمتر از سایت خودش، در با.سلام میتونین با قیمتهای خوبی پیدا کنین. به تازگی دو مدل بادی اسپلش «ایوسن لورن وای» و «ساواچ الگزیر» از این برند گرفتم که کیفیت و موندگاریش نسبت به بقیه محصولات مشابه بازار که قبلا استفاده میکردم (مثل مای و سی گل و ...) یک سروگردن بالاتره.
البته ناگفته نماند که بادی اسپلش اصلی بنده، معجون دستسازی هست که خودم درست کردم! که البته اونهم برمیگرده به مرض درونیای که درمان نداره!
با ترکیب 2 مدل افترشیو DENIM و آب مقطر تزریق و روغن بچه و گلیسیرین خوراکی و الکل و ... بادی اسپلس خودم رو درست کردم. ترکیباتش هم طوریست که برای پوست خشک بنده خیلی خوب جواب داده. ضمن اینکه متریال استفاده شده در اون رو بخواهیم حساب کنیم بیشتر از 2 برابر قیمت محصول در بازار درمیاد که طبیعتاً کار عاقلانهای محسوب نمیشه. ولی خب علاقه[مرض!] هست دیگه کاریش نمیشه کرد.
نمیگم بهتر از محصولات بازاره، اما نمیدونم چرا اهل منزل، بادی اسپلشهای خودشون رو کنار گذاشتن و فقط از همین استفاده میکنن :)