سلام خدمت همهی دوستان شیکپوش و خوش بو
من سال پیش دیور هوم اینتنس رو خریدم و واقعا بوش رو دوست دارم، عاشقشم. اگرچه پخش بوش افتضاحه (تو تابستون که حتی بوش به بینی خودمم نمیرسید و الان که هوا سرده کمی پخشش بهتر شده، فقط کمی البته) درنتیجه تقریبا هیچوقت پیش نیومد که از کسی فیدبک بگیرم. اون موقع من این عطر رو ۹۶۰۰ خریدن اما الان چیزی حدود ۱۷ میلیون قیمتشه. راستش دارم فکر میکنم اگه بخوام اینقدر پول هزینه کنم، چیزی بگیرم که علاوه بر رایحه مشابه و ایریسی، پخش بوی بهتری داشته باشه و لااقل اطرافیانم مثل خانواده یا همکاران (افراد رندوم و غریبه رو فاکتور میگیرم) واکنش نشون بدن.ممنون میشم با این توضیحاتی که دادم و تجاربتون، من رو راهنمایی کنید
درود
عطر کیان الوطنیه
سلام
به نظر من تستر ولنتینو اومو رو میشه تا ۶ ۷ پیدا کرد.
اگر دنبال رایحه مشابه ولی متفاوت هستین ولنتینو اومو اکوا رو پیشنهاد میکنم ولی پخش و ماندگاری کم ولی ۴ فصل هست
سلام
برعکس شما و اکثریت مردم، بنده هرگز نتونستم با این رایحه کنار بیام. به زور چکش و تبر هم سعی خودم رو کردم فایده نداشت! :)
پخش بوی ضعیف، همون داستان ریفرموله شدن عطرها در سالهای اخیره که گریبان همه رو گرفته و کاریش نمیشه کرد
اما جایی دیدم که یکی از دوستان عطرافشانی(اگر اشتباه نکنم جناب اسماعیلی بودن) نسخه «کامارو هوم اینتنس» از شرکت پندورا رو معرفی کرده بودن و جالبتر اینکه چندجایی (بجز عطرافشان) دیدم که رایحه ش شبیه رایحه دیورهوم اصلی و قدیمی(نسخه 2007) هست و مصرف کننده ها راضی بودن ازش و به همین موضوع (شباهت به بوی نسخه قدیمی) اشاره داشتن. قیمتش هم حوالی یک تومن و اینهاست.
درود
جیونچی جنتلمن ریزرو پرایو نه تنها فقط مشابه خوبی برای دیورهوم اینتنس نیست..بلکه بسیار بهتر هست...هم از نظر پرفورمنس و هم از نظر رایحه...شیرینی وانیل رو نداره و به جاش رایحه ای زنبقی..مشر..بی داره که به مراتب از دیورهوم اینتنس خاص تر هست...
سلام لهوم اینتنس عالیه
درود
جیونچی جنتلمن ریزرو پرایو نه تنها فقط مشابه خوبی برای دیورهوم اینتنس نیست..بلکه بسیار بهتر هست...هم از نظر پرفورمنس و هم از نظر رایحه...شیرینی وانیل رو نداره و به جاش رایحه ای زنبقی..مشر..بی داره که به مراتب از دیورهوم اینتنس خاص تر هست...
دکانتش رو همین امروز خریدم البته فعلا فقط از روی درش بو کردم و هنوز رو تن و لباسم نزدم. به نظرم خیلی مشابهت ندارن. دیور هوم اینتنس نرمتر و شیرین تر لطیفتره به نظرم، ژیوانشی جنتلمن تند و تیز تر بود به نظرم. حالا ی چند روزی بزنمش ببینم چجوریه