با سلام عزیزای دل
احساس میکنم داخل بعضی عطرها از ماده مخدر استفاده شده ؛
چون برای خودم پیش اومده که عطری و که اصلا خوشبو نیس ولی آدم میخواد بوش کنه و قدرت جاذبه داره !! تو برند های نیش بیشتر هست .
دوس دارم نظر شما رو هم بدونم اگر همچین عطری میشناسین لطفا معرفی کنین 🙏 قربون همه تون برم 💐
حس «جاذبه» یا «اعتیاد» به بعضی عطرها معمولاً ناشی از ترکیب مواد معطر خاص و نحوهٔ واکنش آنها با شیمی بدن انسان است، نه لزوماً استفاده از مادهٔ مخدر واقعی. در دنیای عطر، برخی نتها مثل وانیل، عنبر، مشک، تونکا، یا کاکائو باعث ایجاد این حس «اعتیادآور» یا جذب شدید میشوند. به این عطرها معمولا میگویند “Addictive” یا «عطرهایی با اثر جذاب و وسوسهانگیز». رسالت برندهای Designer اینه که عطرهای خوشبو و عامه پسند به بازار عرضه کنند و کمتر به دنبال تولید روایح خاص می باشند، چیزی که در برندهای Niche دقیقا برعکس است. اگر این طور که شما می گویید باشد، بله در حال حاضر بنده و بسیاری از دوستان این محفل متاسفانه دچار اعتیاد مزمن شده ایم :))
به طور کلی برندهای Niche بیشتر در این زمینه تجربه دارند، چون از مواد خالص و پیچیدهتر استفاده میکنند.
این عطرها ممکن است ابتدا خوشبو به نظر نرسند، اما مغز را تحریک میکنند و باعث میشوند آدم بخواهد مدام بویشان را حس کند.
چند مثال مشهور از عطرهای «اعتیادآور» یا جذاب در برندهای نیش:
Amouage – Interlude Man
MFK – Baccarat Rouge 540
Tom Ford – Tobacco Vanille
By Kilian – Black Phantom
Parfums de Marly – Herod
Serge Lutens – Chergui
Initio – Oud for Greatness
Etat Libre d’Orange – Fat Electrician
Roja Parfums – Enigma Pour Homme
Mancera – Red Tobacco
Clive Christian – X for Men
Diptyque – Oud Palao
Montale – Black Aoud
Amouage – Memoir Man
دو جنس منحصر به فرد هم وجود دارد که بنده همیشه از موتوری پارک محله مون تهیه می کنم و به شدت حلال خور است، پیشنهاد میکنم شما هم رویال توباکو و سرچ از برند آمواژ رو امتحان کنید تا به مفهوم جنس موتوری برسید😉
این پاراگراف آخر مخص شوخی و حق مطلب را رساندن بودن و امیدوارم آزرده خاطر نشوید و مدیریت محترم سایت متن بنده رو تایید کنند.