سلام و احترام خدمت مدیریت محترم عطرافشان:
آیا بخش کامنت ها و نظرات برای همیشه حذف شده است؟
سلام و احترام خدمتت تمام دوستان عطرافشان و مدیریت محترم عطرافشان
من هم همین سوال رو داشتم و وقتی به لینک مذکور که مدیر محترم مرقوم فرمودند مراجعه کردم دیدم که چندروزی هست که دیگر دوستان نظراتشون رو بارگزاری کرده اند ونکته جالبش این بود که در نظرات حتی به یک عطر اماراتی هم اشاره نشده بود و این بسی جای شکرگزاری داره. به قول جناب سخی عزیز در هر اتفاق به ظاهر بدی یک خیر نهفته است. امیدوارم که صفحه نظرات از گزند ارتش سایبری اماراتیون در امان بماند.
سلام خدمت شما و مدیریت محترم
علاوه بر حذف قسمت نظرات، برندهای خارجی هم حذف شده، حتی تو قسمت سرچ
چرا؟
جناب شوشتری
از بخش منو سایت هم بخش نظرات در دسترس هست .
نمیدونم سیاست مدیریت سایت عطر افشان چی هست!
من چند ماه هست که با این سایت آشنا شدم اما این روندی که چند هفته اخیر پیش گرفتن مطمئن لطمه زیادی به بازدید و نهایتاً فروششون میزنه.
همون طور که این محدودیت باعث شد ۲ تا عطر رو من از سایت دیگه ای تهیه کنم.
نمیدونم سیاست مدیریت سایت عطر افشان چی هست!
من چند ماه هست که با این سایت آشنا شدم اما این روندی که چند هفته اخیر پیش گرفتن مطمئن لطمه زیادی به بازدید و نهایتاً فروششون میزنه.
همون طور که این محدودیت باعث شد ۲ تا عطر رو من از سایت دیگه ای تهیه کنم.
سلام بنیامین عزیز
این مطلب الزاماً خطاب شما نیست. خدای نکرده باعث سوءتفاهم نشه. هدف اصلی این متن، عزیزانی هستن که ممکنه کامنت شما رو بخونن و چه بسا دچار سوگیری ذهنی بشن.
اولاً امروز پستچی محترم، یک باتل عطر که «از جای دیگه» سفارش داده بودم رو آورد. پس تا حدی همدردیم :)
البته قبل از این اتفاقات هم مجبور بودم سفارشاتم رو جای دیگه بدم. چون به نظر میرسید سیاست عطرافشان از مدتها قبل حذف عطرهای کلاسیک برای ما ازیادرفتهها و پیران کلاسیکباز بوده! :)))
ثانیاً اجازه میخوام خاطرهای بگم از گذشتههای نه چندان دور. حوالی 84-85 شمسی. اون زمان مدیر کارخونه بودم و همهچی داشت خوب پیش میرفت تا بخاطر بحث انتخابات و تغییر مدیر اجرایی جدید برای کشورمون طبیعتاً دچار همون «دگرگونی ناگهانی ایزانیزه» شدیم که هرچند مثل همیشه تب تندی بود و فروکش کرد! ولی خب معمولاً در اینجور مواقع اولین ضربات به بخش تولید وارد میشه.
وارد جزئیات نمیشم که موضوع اینجا نیست. اما در عرض یکی دو ماه اتفاقاتی افتاد که یک مدیرِ [به گفته دیگران] خوب و مهربون تبدیل شد به بدترین آدم روی کره زمین! (خودم رو عرض میکنم)
تمام راهها رو رفتیم، هرچی بلد بودیم بکار گرفتیم. از مشاوران مجرب استفاده کردیم، با مدیران دیگر در شهرکهای صنعتی جلسهها گذاشتیم. هنوز صحنه دردناکی یادمه که بنده به همراه چند تولیدکننده قطعات خودرو دور یک میز نشسته بودیم و سرمون رو تو دستمون گرفته بودیم بابت هدررفتن زحمات چندساله و اینکه چه گِلی به سرمون بگیریم.
خلاصه به هر ریسمان پوسیده و غیرپوسیدهای چنگ انداختیم تا از این منجلاب بیرون بیایم.
نشد که نشد!
تنها یک روش باقی موند: سیاست منحوس «تعدیل» نیروها !
قطعاً نه بنده و نه هیچکدوم از دیگر مدیران در کارخانجات مختلف، از ته قلب راضی به این تصمیم نبودیم. چرا که بجز کارگر، ضربه اصلی به خود کارخونه و تولید وارد میشد.
اما از اونطرف:
چیزی که از زمزمه بین کارگران و مدیران میانی به گوشم رسید:
متینراد معلوم نیست با خودش چندچنده؟!!!
بالاخره ذات کثیف خودشو رو کرد!!!
همینقدر نمیفهمه که با این کار زحمات چندساله میره رو هوا؟!!!
فقط زورش به کارگرها رسیده؟!!!
و ....
درصورتیکه اگر فقط یک نفر در اون کارخونه از تمام اینها اطلاع کامل داشت بنده حقیر (متینراد) بود و دیگر هیچ
خواستم عرض کنم شاید بهتر باشه همه پارامترها رو از جنس عوامل داخلی (تصمیمهای خود شخص) نبینیم و با تعویض عینک (کمی تغییر در نگرش) نقش پارامترها و فشارهای خارجی رو هم درنظر بگیریم.
مطمئنم هیچکس در این سایت چندینهزار نفره، به اندازه خود مدیریت محترم از آسیبهای این تغییرات جدید آگاه نیست. هیچکس به اندازه ایشون «درد» این تغییرات رو تحمل نمیکنه. بهرحال سالها زحمات پشت عطرافشان بوده تا به اینجا رسیده.
اما آیا این تغییرات، تصمیمهای شخصی خودشون بوده یا جبر محیطی و فشار از بیرون؟!