اینجا می نویسم این مطلب را

خب دوستان جان ام

درودهای گرم درین سردی دیده ها و نظرها

دیشب و امشب دوری زدم در خانه ی عطرافشانمان .

تعجب کردم ؟

از اوضاع عطر و آنچه قرار بوده و هست مطلع بودم ، قریب به ۱۰ سال پیش حدس زدم با توجه به نشانه ها ( که معمولا همیشه معکوس مینماید ! ) و ۵ سال پیش در عطرافشان نوشتم که بناست چه اتفاقاتی بیفتد !

خروج از سبد خانوار ، عدم تخصیص ارز و سوبسید ، طمع در مالیات خفته ، تحریم های رو به ازدیاد ، ماجراهای گمر‌ک ، تغییر قوانین بازرگانی و واردات و صادرات ، مسافرت ها ، ارز و بسیار دلائل ریز و درشت دیگر باعث شد یکی از بهشت های عطربازهای جهان ( خصوص از باب قیمت و عدم درج مالیات خرده فروشی ) به بیابانی داغ بدل شود !

روزگاری عطور فرانسوی ، در ایران ارزانتر از خود فرانسه خریده میشد !

ازین بدتر هم هست ؟

بله ! قبلا عرض کرده بودم ، شرایط برای رشد قارچ گون عطور شرکتی در بازار و باز بدتر از آن : رشد سرطانی ی ساخت مایعاتی بنام عطر در داخله ، طوفان عطور فیک و تقلبی به انحاء مختلف باعث شد درین بیابان بی آب و علف ، بر سرمان باران فضولات نیز ببارد !

ازین بدتر هم میشود ؟

آری با تاسف ! در اشاره ی قبلی ام عرض کرده بودم این بادکنک تا حد انفجار بزرگ میشود اما پس از انفجار ، شرایط ( منهای قیمت ) از قبل هم بهتر میشود و این خبر خوبی ست لیک نیاز به صبوری دارد .

اما :

اما دیشب و امشب دل ام خیلی برای عطرافشان ، خصوص مدیر و پرسنل نازنین اش سوخت !

صفحه ی اول عطرافشانمان خود گویاست !

موجودی عطرها !

میدانم چرا اینگونه شده ، عطرافشان به اصالت عطور تا حد نابودی خویش پایبند است !

خبر از هیچ سایت دیگری ندارم ، من از زمانی که اطاقی درین معطرخانه گرفتم هیچ کجای دیگر نرفته ام ، اما حدس زدنش کار سختی نیست .

میدانم روزگار بدی را می گذراند عطرافشان .

اما ، این عطرافشان است که باید این بها را بدهد !

همیشه کسی که در صدر است بها میدهد !

همیشه کسی که بر پیمان استوار می ایستد بها میپردازد 

حال آنکه میتوانست در صدر جدول سود آورندگان شرایط موجود باشد

و مهمتر : همو ، در عبور از تاریکی انشاله ، نور میگیرد و دریافت خواهد کرد !

مابقی نظر بر احزاب بادها دارند ، همان بادی که معطر گشته از عطرافشان است !

عطرافشان باید صبوری کند تا گاه باران .

و اجالتا بسازد با رایحه ی خاک نمور .

کاش من تهران بودم و حضورا سری به دفتر می زدم به تقدیم عرایضی از باب تجربه و عرض مهر ، به یاری .

و اما این سرما نباید باعث شود دوستان درب اطاقهایشان را ببندند و دست در جیب کنند بجای یاری رساندن به هم و از این مهمتر : به خانه مان عطرافشان 

من فکرهایی در سر دارم لیک ابتدا باید تماسی با مدیریت عزیزمان برقرار کنم برای نخستین بار ، تا آگاه تر شوم از شرایط حادث .

گفتن جمله ی اینجا خانه ی ماست تنها به لفظ نشاید و در عمل باید !

اما کاری که همه ی ما و تک تک ما در عمل به آسااانی و سهولت میتوانیم انجام دهیم یاری رساندن به یکدیگر است تا هرکس وارد این خانه میشود بتواند آسوده تر از شرایط حاضر عبور کند با مشاوره اساتید خانه .

روزگار سخت است که دوستان و دوستی را مینماید !

من خود درین خانه مرهون الطاف بسیاری بوده ام چنان که اصل حضور من اکنون بواسطه ی لطف دو نفر درین خانه بود که اگر این دو شخص نبودند من الان اینجا حاضر نبودم به خدمت !

سرکار خانم فاطمه فیضی و سرکار خانم دکتر هانیه سالاری

میبینید ؟ اگر حضور من درین خانه مثبت بوده ست دلیل اش ایشان اند و دیگر دوستان نازنین ام به مهر ، تو گویی ایشان صدور مهر به گیرندگان مشاوره ی حقیر کرده اند !

مهر چون زنجیری دلخواسته است که همه را بهم متصل میکند به شادی و شعف !

دوستان عزیزم با هم مهربان باشید ، روزگار سخت و سرد میگذرد و یادتان باشد تنها همین سرماست که میتواند حرارت مهر را تعادل بخشد پس این روزگار را غنیمت بشمارید به مهر ! 

ارادت ها

استاد خیلی خوشحالم از حظور دوباره شما حالم خوب نبود  بهتر شدم

درود جناب سخی

خوشحال شدم وقتی اسم شمارو دوباره در صفحه اول سایت دیدم.

با متنتون به فکر فرو رفتم و خیالات مختلف. اما این رو خواستم بگم که حس زندگی و زنده بودن در این محفل، به واسطه حضور شما و دیگر بزرگان و البته مدیر یا مدیران عطرافشان بوده و امید هست که باز هم اون خانواده و صمیمیت برگرده به این محفلِ کمی سرد و ساکت شده.

آرزوی سلامتی و به امید بهبود شرایط.

جناب سخی عزیز سلام 

نمی‌دونم حق گلایه کردن دارم که ندارم ، اما حس می‌کنم باید از چیزی گلایه کنم حتی به نا حق ، آدم دوست داره به بزرگتر غر بزنه ، یاد و روزهایی افتادم که نشونه ها یکی یکی ظاهر می‌شد و تلاش برای نادیدن و خوش‌خیالی سخت و سخت تر می‌شد . یادمه به یکی میگفتم بیشترین حسی که یک ایرانی تجربه میکنه هراس از دست دادن ، اینکه سطح دلخوشی تا حد یک عطر چند ده دلاری بیاد پایین و نشدنی باشه ! کجای دنیا عطر کالای لوکس ( لوکس ! ) محسوب میشه . ای کاش فرصت باشه بیشتر باشید ، حضورتون مرهمیِ تو این دوره دردآور .

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟