مدیریت محترم عطرافشان
با سلام ، احترام و آرزوی توفیق
دیشب منزل یکی از دوستان میهمان بودم که اشراف به علاقه ی حقیر به عطر وان من شو ( نسخه ی قدیم که یک شیشه موجود دارم ) دارند .
عطری از اروپا آورده ( کریزیا یومو ) و تست کردم و نزدیکترین به عطر فوق الذکر است .
در عطرافشان سرچ کردم و برند کریزیا را حاضر دیدم هرچند ممکن است هرگز موجود نبوده باشد
لیک در صورت امکان با توجه به قیمت مناسب و کیفیت مطلوب پیشنهاد میشود عطرافشان نسبت به تهیه و توزیع این عطر اقدام ، که اسباب شادی بسیاری از دوستان متقاضی فراهم شود انشاله
با آرزوی بهروزی روزافزون . سخی
با سلام و احترام
ضمن تشکر از مطالب و قلم زیبای شما (ساعتهاست که در حال مطالعه نوشتههای شما هستم و خسته نشدهام از این عشقبازیتان با قلم!)
یک سوال داشتم: در مورد کریزیا یومو، آیا منظورتان کریزیا پور هوم هست؟
جناب علی فتح زاده عزیز
سلام و احترام
خدای را سپاس بابت این افتخار . امید که مطالب این حقیر اسباب فرح ، رضایتمندی و سرگرمی ی دوستان ریزبینی چون شما فراهم کند .
و اما پاسخ : خیر . نسخه ی پور اوم ازین برند متفاوت است با یومو . چه از لحاظ رایحه و چه شکل ظاهری
یومو شیشه ای بلند و سبز رنگ ( سبز تیره ) دارد و از لحاظ رایحه ، آنطور که من بوئیدم و تست کردم بسیار شبیه بود به نسخ قدیمی ی وان من شاو که به سلیقه ی من ، از بهترین ها بود . متاسفانه نسخ جدید تیز است . تند است . سردرد زاست برای خیلی . مرا به یاد عطر هاواک قدیمی می اندازد به نوعی !! در حالیکه نسخه ی قدیم ، سراسر لطافت بود با رایحه ای متفاوت و بسیار باشخصیت و با کلاس .
نسخه ی جدید هیچ تناسب ندارد با آن از هر لحاظ .
نمیدانم چرا یومو نیست یا کمیاب است . من ندیده ام . در قیمت نیز بسیار به صرفه است . قبلا پیشنهاد حضور در عطرافشان داده ام لیک احتمالا میسر نبوده است .
امید که شما بیابید :) با ارادت