تجربه برای دوستانی که از ماندگاری ی عطر دوستداشتنی ی خود گله مندند

دوستان عزیز و معطر ام سلام دو تجربه ی خوب و مهم در عطربازی را که طی سالها آزمون و خطا بدست آورده ام جهت استفاده و حصول نتیجه ی بهتر از معطریت خدمتتان عرض میکنم هرچند ممکن است شنیده باشید اما حصول اطمینان نکرده باشید . انشاله که مقبول باشد دسته ای از دوستان عطری از دسته ی پرفیوم ها دارند اما از پخش کم و نیز لک شدن لباس هایشان گله مندند شیشه ای ۳۰ میل جهت دستریز و همراه داشتن تهیه کنید ۲۵ میل آن را پرفیوم ، دستریز و پنج میل انتها را فیکساتور بریزید این کار هر دو مشکل را درمان میکند و اما راجع به فیکساتور : مدتها پیش یک لیتر فیکساتور ساخت آلمان دریافت کردم و کیفیت اش با چیزی که در ایران میبینم بسیار متفاوت است ! مقوله ی فیکساتور در ایران مشکلی شده است و با اصل ماجرا فاصله دارد بعد از داستان کرونا فیکساتور به وفور فراهم شده است ! زیرا متوجه شده اند که با رقیق کردن الکل همراه با آب مقطر به جهت ضدعفونی کردن دست ها ، از محصول حاصل میشود بجای فیکساتور نیز استفاده کرد ! حال اینکه در فیکساتور علاوه بر الکل و آب ، عناصر و مواد دیگری نیز موجودند که حضورشان اهمیت دارد خصوصا در زدودن بوی الکل و عدم تولید رسوب پس از ادغام با عطر و نیز تغییر ندادن بوی عطر . اما از آنجا که عمده ی مواد متشکل فیکساتور ، الکل و آب است ، به الکل ۷۰ درصد رقیق شده با آب کفایت کرده اند . تجربه ی مهمی که طی سالها و بطور اتفاقی بدست آورده ام این است : الکل در طی زمان بی بو میشود ! اگر : شیشه ای خالی و تمیز تهیه کنید ( پلاستیک نباشد ) یا رنگی باشد یا اگر شفاف است دور از نور نگه دارید الکل بی رنگ ۷۰ درصد را درون آن بریزید ( نیاز به آب ندارد چون قبلا رقیق شده است ) چند قطره ی کوچک از هر عطر ملایمی ( افتر شیو کلون یا ادوکلون های ملایم بهتر است ) را اضافه کنید و در کمد دور از نور و حرارت نگه داری کنید هر ماه یکبار دربش را باز کنید ، کمی تکان دهید بعد از یکسال متوجه میشوید هر باره که میبوئید ، بوی الکل کم و کمتر شده است . تا جائیکه مهو میشود اگر فیکساتور اصل مهیا شود که فبه المراد در غیر اینصورت الکل شما بسیار بهتر است از فیکساتورهای تقلبی ی بازار چندین شیشه تهیه و استفاده کرده ام این محصول ، آزمایش شده است رسوب هم نمیدهد زیرا موادی که برای بی بو یا کم بو کردن الکل مضاف میکنند ، در نهایت و پس از ادغام با عطر ، رسوب زا میشود . یا بوی عطر را به مرور زمان تغییر میدهد من حتی با الکل صنعتی ی قرمز رنگ ، الکل بی بو ساخته ام که هر دو را هم اکنون موجود دارم . چند قطره مکسی در یک شیشه الکل صنعتی اضافه کردم و چند قطره آب مقطر و بعد از دو سال الکلی دارم که ته بوی مکسی میدهد ! واما تجربه ی دوم دوستانی که از ماندگاری ی عطر دوستداشتنی ی خود گله مندند شیشه ای ۳۰ میل ( یا بزرگتر ) تهیه کنید بگردید و اسانس پرفیوم خالص ( روغنی ) با کیفیت عالی را تهیه کنید . در اینکار خساست به خرج ندهید و ضمنا از محل مطمئن تهیه کنید تا از سلامت اش حصول اطمینان کنید . ۲۵ میل عطر خود و ۵ میل اسانس همان عطر را ادغام کنید با اینکار اسانس معطر ِ عطر شما مضاف و قدرت ماندگاری به مراتب بالاتر میرود درصد ادغام ، در اختیار و به سلیقه ی شما قابل تغییر است اما برای مورد اول عرایض ام که ادغام فیکساتور جهت افزایش پخش بود باید در نظر داشته باشید که نهایت درصد ادغام فیکساتور ، ۲۰ درصد است بیشتر اش تغییری ایجاد نمیکند و حتی مضر است برای محصول نهایی دوستان عزیزم این دو تجربه را آزمایش کنید مطمئن ام از نتیجه اش رضایت خواهید داشت و به مرور چنان با تجربه میشوید که دیگر اهمیت به ماندگاری یا پخش عطرها نمیدهید ! چون خود آنها را کسب میکنید و فقط رایحه ی خوب است که به آن فکر خواهید کرد امید که مفید بوده باشد معطر و مهر پخش و ماندگار باشید انشاله

سامی سامی
1401/01/03

سلام جناب سخی نازنین

انتقال عطر از شیشه اصلی به شیشه دستریز تاثیری روی کیفیت آن نخواهد گذاشت؟ اگر پلاستیکی باشد چطور؟

من رایحه تق هرمس پرفیوم را واقعا می پسندم ولی هر بار بعد از تست از خرید آن بدلیل پخش بسیار پایین منصرف میشوم. 

در پاسخ به سامی :

سلام جناب سخی نازنین

انتقال عطر از شیشه اصلی به شیشه دستریز تاثیری روی کیفیت آن نخواهد گذاشت؟ اگر پلاستیکی باشد چطور؟

من رایحه تق هرمس پرفیوم را واقعا می پسندم ولی هر بار بعد از تست از خرید آن بدلیل پخش بسیار پایین منصرف میشوم. 

جناب سامی عزیز سلام و تبریک نوروز

چرا . البته قابل اغماض است . خیلی تاثیر ندارد . اما بی شک پله ی اول کمی ضعیف میشود خصوص اگر از روایح سیتروسی باشد .

چرا . ظروف پلاستیکی خوب نیست برای نگهداری ی عطرها چون هم خودش بو دارد و هم گرما را خیلی راحت جذب و به مایع داخلش منتقل میکند .

چرا ظروف پلاستیکی دوست عزیزم ؟ این همه شیشه های کوچک و زیبا موجود هست در بازار عطر . از شیشه استفاده کنید . 

بله . تق و هر عطر دیگر ، ادوتویلت اش پخش قویتر دارد و هر چه غلیظ تر شوند از پخش کاسته و به ماندگاری افزوده میشود .

برای دل خودت عطر بزن و برای دیگران از عطری خوشبو و پرپخش استفاده کن .

موفق باشی انشاله دوست عزیز من

سامی سامی
1401/01/04
در پاسخ به کامبیز سخی :

جناب سامی عزیز سلام و تبریک نوروز

چرا . البته قابل اغماض است . خیلی تاثیر ندارد . اما بی شک پله ی اول کمی ضعیف میشود خصوص اگر از روایح سیتروسی باشد .

چرا . ظروف پلاستیکی خوب نیست برای نگهداری ی عطرها چون هم خودش بو دارد و هم گرما را خیلی راحت جذب و به مایع داخلش منتقل میکند .

چرا ظروف پلاستیکی دوست عزیزم ؟ این همه شیشه های کوچک و زیبا موجود هست در بازار عطر . از شیشه استفاده کنید . 

بله . تق و هر عطر دیگر ، ادوتویلت اش پخش قویتر دارد و هر چه غلیظ تر شوند از پخش کاسته و به ماندگاری افزوده میشود .

برای دل خودت عطر بزن و برای دیگران از عطری خوشبو و پرپخش استفاده کن .

موفق باشی انشاله دوست عزیز من

ممنون از لطف و محبتت و به امید بهترینها در سال نو

🌹🌹🌹

سامی سامی
1401/01/04
در پاسخ به سامی :

ممنون از لطف و محبتت و به امید بهترینها در سال نو

🌹🌹🌹

ممنون از لطف و محبتت و به امید بهترینها در سال نو.

البته۲ روزه دارم فروشگاهها و اینترنت را میگردم ولی اینجا شیشه و فیکساتورگیر نمیاد و شاید من کلا تو پیدا کردن این موارد مشکل دارم!.😊

ضمنا نظرتون راجب مارلی لیتون چیه؟

🌹🌹🌹🌹

در پاسخ به سامی :

ممنون از لطف و محبتت و به امید بهترینها در سال نو.

البته۲ روزه دارم فروشگاهها و اینترنت را میگردم ولی اینجا شیشه و فیکساتورگیر نمیاد و شاید من کلا تو پیدا کردن این موارد مشکل دارم!.😊

ضمنا نظرتون راجب مارلی لیتون چیه؟

🌹🌹🌹🌹

سامی عزیز

فیکساتور برای چی ؟

مگر قراره از اسانس استفاده کنی ؟

شیشه رو که تمام عطرفروشان سطح شهر ( اسانس فروشان ) دارند و سپس از بطری اصلی ی عطر درون شیشه دستریز میکنی .

و اما لیتون عالی ست و از آن بهتر لیتون اکسکلوسیف هست

باسلام الان یه عطر فروش بالاخره باید به عطر فیکساتور اضافه کنه یانه؟خب اگه به عطر فیکساتور زده نشه مگه اسپری میشه؟یه عطر معمولی همینطوری غلظت بالایی داره تاچه برسه به عطری مثل آمواج یا بلک افغان

در پاسخ به میلاد هاشمی منفرد :

باسلام الان یه عطر فروش بالاخره باید به عطر فیکساتور اضافه کنه یانه؟خب اگه به عطر فیکساتور زده نشه مگه اسپری میشه؟یه عطر معمولی همینطوری غلظت بالایی داره تاچه برسه به عطری مثل آمواج یا بلک افغان

سلام

بله . عطرهای روغنی ی سالم ( اسانس خالص ) حتما نیاز به فیکساتور دارد برای پخش بهتر .

میتوان بجای فیکساتور ادوتویلت یا ادوپرفیوم مشابه همان عطر را استفاده کرد .

این بهتر است به تجربه ی من

امامی امامی
1401/04/16

جناب کامبیز سخی بزرگوار
 با عرض سلام و تحیت محضر مبارک شما استاد بزرگوار و محترم و فرهیخته
فرمایشات شما در این سایت اخیرا مورد توجه بنده قرار گرفته تا حدودی که به صفحه ی شخصی شما مراجعه و بسیاری از نظرات شما را مطالعه نمودم. با توجه به فرمایشات شما ، معمولا عطری به شخصی معرفی نمیفرمایید ، اما خواهشمندم  بنده رو مفتخر بفرمایید و مورد لطف خورد قرار دهید ، و یک عطر برای بنده متناسب با شخصیتم پیشنهاد بفرمایید. هرچند می دانم شاید به دور از ادب باشد که چنین درخواستی از شما استاد گرامی داشته باشم ، پس در صورتی که برای شما مقدور نیست ، این پیام را نادیده بگیرید.
بنده سمت قضایی در محاکم کیفری دارم و همانطور که مطلع می باشید فضای محاکم کیفری کمی سرد و بی روح می باشد به مانند سردخانه جو سنگینی دارد ، متهم هایی که دست و پا به زنجیر بسته شده و ....

در نهایت قدردان و سپاسگزار نظرات شما در این سایت هستم و انشاالله با کمک شما نه تنها مطالبی در خصوص عطر ، بلکه راه و روش و رسوم زندگی را نیز بیاموزیم.

در پاسخ به امامی :

جناب کامبیز سخی بزرگوار
فرمایشات شما در این سایت اخیرا مورد توجه بنده قرار گرفته تا حدودی که به صفحه ی شخصی شما مراجعه و بسیاری از نظرات شما را مطالعه نمودم. با توجه به فرمایشات شما ، معمولا عطری به شخصی معرفی نمیفرمایید ، اما خواهشمندم  بنده رو مفتخر بفرمایید و مورد لطف خورد قرار دهید ، و یک عطر برای بنده متناسب با شخصیتم پیشنهاد بفرمایید. هرچند می دانم شاید به دور از ادب باشد که چنین درخواستی از شما استاد گرامی داشته باشم ، پس در صورتی که برای شما مقدور نیست ، این پیام را نادیده بگیرید.
بنده سمت قضایی در محاکم کیفری دارم و همانطور که مطلع می باشید فضای محاکم کیفری کمی سرد و بی روح می باشد به مانند سردخانه جو سنگینی دارد ، متهم هایی که دست و پا به زنجیر بسته شده و ....

در نهایت قدردان و سپاسگزار نظرات شما در این سایت هستم و انشاالله با کمک شما نه تنها مطالبی در خصوص عطر ، بلکه راه و روش و رسوم زندگی را نیز بیاموزیم.

عزیز من هستید جناب آقای امامی

البته که در خدمت شما هستم . با کمال میل . وظیفه است .

باید چند سوال بپرسم که این گفت و شنود اسباب زحمت میشود برای مدیریت عزیز عطرافشان ما . مدام باید مطالعه و تایید و درج کنند !

صفحه ی حقیر را در اینستا پیدا کنید . راحت است ! کامبیز سخی فقط یکی هست در ایران آنهم بنده ی حقیرم . عکس ام هم همان است که اینجا هست .

یک پیام با همین نام بفرمایید تا بفهمم شما هستید .

با کمال میل راهنمایی خواهم کرد .

و ضمنا ، من که باشم قربان به تدریس زندگی ! من کوچکترینی هستم که خود هنوز نیاموخته ام ! بزرگان بسیاری داریم که به بزرگی ایشان مفتخریم .

در خدمتم . تشریف بیاورید .

در پاسخ به امامی :

جناب کامبیز سخی بزرگوار

فراموش شد عرض شود صفحه را اخوی ی بنده درست کرده با حروف انگلیسی . من خودم فقط خاموش و روشن کردن بلدم :)

کامبیز سخی کرمانشاهی را به حروف انگلیسی سرچ کنید پیدا میکنید .

هر چند قبلا خودم به فارسی وارد کرده ام اما آن صفحه ام را سر نمیزنم .

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟