چه عطری رو برای طرف مقابلتون می پسندید؟؟؟

سلام به دوستان عزیزم: از همگی میخوام با ذکر نام ،عطری رو که برای طرف مقابلتون از جنس مخالف ترجیح میدین معرفی کنید. 

Amelie Amelie
1400/08/13

من اولین بار که همسرم رو دیدم عطر Remy for men #رمی مارکویس (مارکویز) رمی مردانه Remy for men  رو زده بود. عطر با کیفیتی شاید نباشه، اما برام خاطره انگیزه و دوست دارم ایشون اینو بزنه.

با سلام

اتکینسونز د بریتیش بوکی

در پاسخ به Amelie :

من اولین بار که همسرم رو دیدم عطر Remy for men #رمی مارکویس (مارکویز) رمی مردانه Remy for men  رو زده بود. عطر با کیفیتی شاید نباشه، اما برام خاطره انگیزه و دوست دارم ایشون اینو بزنه.

سلام و ممنونم از پاسختون آملی جان

در پاسخ به ارژنگ بوترابی :

با سلام

اتکینسونز د بریتیش بوکی

سلام و سپاس از پاسختون

سامی سامی
1400/08/19

CHANEL - Coco Mademoiselle EDP

شدیدا توصیه میشه البته رنگ عطر باید گلبهی باشد.

این پرسش درست است . قبلا هم گفته ام ، این دسته از سوالات کمک میکنند . البته جوانان باید پاسخ گویند ، از ما که گذشته است ! هر چند شخصا در جوانی هم پیر بودم :) آنها که مرا میشناسند میدانند این را .

شوشتری ی عزیزم سلام .

هرچند موقعیت ها ، مکان ها و زمانها متفاوت اند و ایشان اند که حکم میکنند ، لیک از نظر شخصی ی من :

زنان نباید بوی میوه جات دهند ، یا بوی شیرینی جات و کیک و کلوچه ، ایضا ادویه ها !

از نظر من زنان تنها باید بوی گل دهند که الحق برازنده ی ایشان است . فرقی نمیکند ، برخی گلهای پودری چون لوازمات آرایشی را برگزینند یا دیگر اقسام گلها را .

زنان مدیر باید کمی متفاوت باشند و تلفیق برخی روایح مردانه را با گلها انتخاب کنند .

نه نام از نت ها میبرم و نه از عطرها که همه ی سلائق محترم اند و ویژه .

من باید بروم فرانسه و ببینم این ناتالی لارسون و سیسیل خانم چه بویی میدهند :)

به به ! یکی شان تپل است و آن یکی استخوانی ! تلفیق رایحه ی هر دو چیز خوبی از آب در می آورد انشاله :)

شاد باشید انشاله ای همه ی دوستان عزیزم که عطر لبخند زیباترین است خصوص و خصوص بر لبهای زیبای زنان بی همتا و برازنده ی ایرانمان !

عطر لبخند از دور دست ها تقدیم همه ی شما :)

گندم گندم
1401/06/06
در پاسخ به کامبیز سخی :

این پرسش درست است . قبلا هم گفته ام ، این دسته از سوالات کمک میکنند . البته جوانان باید پاسخ گویند ، از ما که گذشته است ! هر چند شخصا در جوانی هم پیر بودم :) آنها که مرا میشناسند میدانند این را .

شوشتری ی عزیزم سلام .

هرچند موقعیت ها ، مکان ها و زمانها متفاوت اند و ایشان اند که حکم میکنند ، لیک از نظر شخصی ی من :

زنان نباید بوی میوه جات دهند ، یا بوی شیرینی جات و کیک و کلوچه ، ایضا ادویه ها !

از نظر من زنان تنها باید بوی گل دهند که الحق برازنده ی ایشان است . فرقی نمیکند ، برخی گلهای پودری چون لوازمات آرایشی را برگزینند یا دیگر اقسام گلها را .

زنان مدیر باید کمی متفاوت باشند و تلفیق برخی روایح مردانه را با گلها انتخاب کنند .

نه نام از نت ها میبرم و نه از عطرها که همه ی سلائق محترم اند و ویژه .

من باید بروم فرانسه و ببینم این ناتالی لارسون و سیسیل خانم چه بویی میدهند :)

به به ! یکی شان تپل است و آن یکی استخوانی ! تلفیق رایحه ی هر دو چیز خوبی از آب در می آورد انشاله :)

شاد باشید انشاله ای همه ی دوستان عزیزم که عطر لبخند زیباترین است خصوص و خصوص بر لبهای زیبای زنان بی همتا و برازنده ی ایرانمان !

عطر لبخند از دور دست ها تقدیم همه ی شما :)

کاملا با شما موافقم

لطفا عطری زنانه که شیرین و ادویه ای و میوه ای نباشد و همچنین برای جنس مخالف خوشایند بوده و ترجیحا رایحه شرقی و چوبی داشته باشد معرفی کنید. البته در مورد اینکه خنک، معتدل یا تلخ بودن آن چه اندازه تاثیرگذار است هم نظرتان را بنویسید. متشکرم

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟