سلام دوستان عطرافشانی عزیز ادکلن مردانه واسه قرار عاشقانه با بویی خاص و قدرت مند با پخش و ماندگاری بسیار بالا تقریبا همه پسند و شیک و واقعا با کلاس باشه (قیمت مهم نیست)!! دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنین و تجربه خودتون رو در اختیارمون بزارید🌹
اساتید عزیز امیدوارم جسارت بنده رو ببخشایند، بنده به نوبه خودم آن چیزی که خودم دوست دارم را خدمتتان عرض میکنم.
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
لحظات عاشقی تون مستدام 😍
اساتید عزیز امیدوارم جسارت بنده رو ببخشایند، بنده به نوبه خودم آن چیزی که خودم دوست دارم را خدمتتان عرض میکنم.
#کرید سیلور مانتین واتر Silver Mountain Water
لحظات عاشقی تون مستدام 😍
ممنون حمید جان عزیز
دوست عزیز سلام
عطرهای زیادی در این دسته موجودند
لیک دو عطر تا کنون در صدر این جدول حضور دارند که درین بازده طرفداران بیشماری دارند و خود را اثبات کرده اند :
ایو سن لورن لانویت د لهوم ادوتویلت
دولچه اند گابانا د وان ادوپرفیوم
موفق باشی
دوست عزیز واسه قرار عاشقانه عطر با پخش قدرتمند زننده هست. دنبال یه رایحه اسکین سنت، دونفره و با کیفیت باش.
درود بر شما امیدوارم سلامت باشید ، الهی که زندگیتون سرشار از عشق.
این دو گروه به نظر بنده میتونه عطرهای مناسبی باشه، و مطمئناً در این زمینه همینطور که جناب سخی فرمودند بهتر هست برای آقایان مهربانوان مجموعه که تک تکشان استاد و خوش سلیقه هستند معرف باشند و برای بانوان نیز بهمین ترتیب آقایان مجموعه انتخاب کننده باشند
برای آقایان:
1 #دولچه گابانا دوان مردانه ادو پرفیوم (دولچی گبانا د وان پارفوم) The One for Men EDP
2 #پارفومز د مارلی لیتون Layton
3 #جیورجیو آرمانی امپریو آرمانی استرانگر ویت یو Emporio Armani Stronger With You
برای بانوان:
1 #تیری موگلر الین ادو تویلت Alien EDT
2 #جویسی کوتور ویوا لا جویسی گلد کوتور Viva la Juicy Gold Couture
3 #ژان پل گوتیر (گوتیه) اسکندل Scandal
معطر و مانا باشید 🥀🥀
درود بر شما امیدوارم سلامت باشید ، الهی که زندگیتون سرشار از عشق.
این دو گروه به نظر بنده میتونه عطرهای مناسبی باشه، و مطمئناً در این زمینه همینطور که جناب سخی فرمودند بهتر هست برای آقایان مهربانوان مجموعه که تک تکشان استاد و خوش سلیقه هستند معرف باشند و برای بانوان نیز بهمین ترتیب آقایان مجموعه انتخاب کننده باشند
برای آقایان:
1 #دولچه گابانا دوان مردانه ادو پرفیوم (دولچی گبانا د وان پارفوم) The One for Men EDP
2 #پارفومز د مارلی لیتون Layton
3 #جیورجیو آرمانی امپریو آرمانی استرانگر ویت یو Emporio Armani Stronger With You
برای بانوان:
1 #تیری موگلر الین ادو تویلت Alien EDT
2 #جویسی کوتور ویوا لا جویسی گلد کوتور Viva la Juicy Gold Couture
3 #ژان پل گوتیر (گوتیه) اسکندل Scandal
معطر و مانا باشید 🥀🥀
ممنون از شما ❤️