علیرضا ر علیرضا ر
6
1400/12/28

پوشش مخملی

سلام خدمت دوستان.

از همه ی دوستان و اساتید درخواست کمک دارم، مخصوصا آقا علیرضا و آقا کامبیز سخی.

بنده یک پالتو مخمل دارم که فکر میکنم ادکلن رو میخوره!!

ایفوریا رو روش تست کردم نابود شد!

اینوکتوس هم تقریبا همینطور.

فارن هایت یه نیم ساعتی مقاوم بود اما کم کم محو شد!

میخواستم ببینم؛

اولا علتش چیه؟

دوما چه عطری رو باهاش بپوشم؟

سلام دوست عزیزم

بعضی پالتوها خصوص اگه جدید باشن و از محصولات غیر طبیعی و مصنوعی استفاده کنن حالتی دارن شبیه نانو !

ضد نفوذ در برابر بارون مثلا ! یه جنسی هستند که چیزی روشون بند نمیشه ! عطر رو نمیخورن بلکه عطر اصلا روشون نفوذ نمیکنه !  نمیدونم متوجه شدی چی میگم ؟

عطر باید نفوذ کنه در پارچه تا موندگاریش بیشتر بشه . بخاطر همینه که عطرها روی لباسهای پشمی موندگاری ی بیشتری دارن . یا کلاه یا پالتوهای پوستی . عطر لابلای الیاف اونها نفوذ میکنه و زندانی میشه و کمتر هوا میخوره و ماندگاریش چند برابر میشه .

من یک پالتوی فوتر کوبیده ی ایتالیایی دارم ( از اونهایی که خیلی سنگین اند ) که وقتی عطر بهش میزنم حداقل دو هفته موندگاری داره ! اگه اسانس خالص اصلی ی باکیفیت بزنم حداقل یک ماه تمام ماندگاری داره .

اولا روی هیچ لباسی عطر نزن چون اگه از دور بپاشی اثر کمی از عطر جذب میشه و اگه از نزدیک بزنی لک میندازه .

بهترین جا پاشش نزدیک و غلیظ به زیر یقه است . و بعد قسمت درونی ی پالتو خصوص روی آستر .

این پالتوهایی که یقه یا آستین خز یا پوست دارن برای پخش عطر خیلی خوبن .

همیشه در نقاطی عطر بزن که بتونی از نزدیک بزنی و غلیظ .

چند پاف متمرکز یک محل بپاش . روی موهای سر خودت بهترین جاست برای پخش بو . البته با فاصله ی چند سانتیمتری بپاش .

این کارهایی رو که گفتم آزمایش کن و نتیجه اش رو اطلاع بده . درضمن رنگ پالتو و اینکه کلاسیک هست یا اسپرت بگو تا بهت بگم چه عطری براش بهتره .

موفق باشی

ممنونم

رنگ پالتو قهوه ای روشن ، جنسش شبیه مخمل (ولی مخمل نیست) و کلاسیکه.

حتما چیزایی که فرمودید رو تست میکنم

در پاسخ به کامبیز سخی :

سلام دوست عزیزم

بعضی پالتوها خصوص اگه جدید باشن و از محصولات غیر طبیعی و مصنوعی استفاده کنن حالتی دارن شبیه نانو !

ضد نفوذ در برابر بارون مثلا ! یه جنسی هستند که چیزی روشون بند نمیشه ! عطر رو نمیخورن بلکه عطر اصلا روشون نفوذ نمیکنه !  نمیدونم متوجه شدی چی میگم ؟

عطر باید نفوذ کنه در پارچه تا موندگاریش بیشتر بشه . بخاطر همینه که عطرها روی لباسهای پشمی موندگاری ی بیشتری دارن . یا کلاه یا پالتوهای پوستی . عطر لابلای الیاف اونها نفوذ میکنه و زندانی میشه و کمتر هوا میخوره و ماندگاریش چند برابر میشه .

من یک پالتوی فوتر کوبیده ی ایتالیایی دارم ( از اونهایی که خیلی سنگین اند ) که وقتی عطر بهش میزنم حداقل دو هفته موندگاری داره ! اگه اسانس خالص اصلی ی باکیفیت بزنم حداقل یک ماه تمام ماندگاری داره .

اولا روی هیچ لباسی عطر نزن چون اگه از دور بپاشی اثر کمی از عطر جذب میشه و اگه از نزدیک بزنی لک میندازه .

بهترین جا پاشش نزدیک و غلیظ به زیر یقه است . و بعد قسمت درونی ی پالتو خصوص روی آستر .

چند پاف متمرکز یک محل بپاش . روی موهای سر خودت بهترین جاست برای پخش بو . البته با فاصله ی چند سانتیمتری بپاش .

این کارهایی رو که گفتم آزمایش کن و نتیجه اش رو اطلاع بده . درضمن رنگ پالتو و اینکه کلاسیک هست یا اسپرت بگو تا بهت بگم چه عطری براش بهتره .

موفق باشی

ممنونم

رنگ پالتو قهوه ای روشن ، جنسش شبیه مخمل (ولی مخمل نیست) و کلاسیکه.

حتما چیزایی که فرمودید رو تست میکنم

alireza  xx alireza xx
1401/01/08

درود جناب رغبتی ، سال نو مبارک .

عذرخواهی میکنم مدتی به عطرافشان سرنزدم و امروز پیام شمارو دیدم .

اگه مخمل باشه که الان اکثره مخمل ها بسته به قیمتی که دارند از سی تا تا هفتاددرصد از الیاف مصنوعی ساخته شدن و اگه جنس اون الیاف مصنوعی نایلون یا ریون باشه اصلا مناسب عطر نیست و بقولی عطررو میخوره ،

امکان داره جنس پارچه ولوت باشه که نه زیاد ولی بازم خیلی مناسب این نیست که عطررو روش اسپری کنی .

مشکل اصلی الیاف مصنوعی مثل نایلون و ریون میباشد .

اگه کت و پالتوی شما همچین مشکلی داره شما میتونی زیر یقه که احتمالا جنسش تفاوت داره اسپری کنی ، روی پیرهن و پوست ، پشت گردن ، پشت لباس...

اگه عادت داری عطرروی لباس اسپری میکنی سعی کن هرلباس را مخصوص یک عطر تعیین کن ، اینطور چون همیشه یک عطر روی اون لباس اسپری میشه ، روغن معطره در تاروپود اون لباس نفوذ میکنه و همین ماندگاری اش را زیاد میکنه ، البته شما خودت به مرور شامه ات اشباع میشه ولی شک نکن دیگران عطرت را حس میکنن ، بارها برای خودم پیش اومده هیچ بویی از عطرم به مشامم نمیرسید و فکر میکردم محو شده اما یکی دوساعت بعدش بازخوزد گرفتم .

از عطرت یه دستریز پنج میل بگیر و بزار جیبت و در طول روز تمدید کن .

استفاده از بادی اسپلش های معتبر از همون عطر ،مثلا اگه اینویکتوس استفاده میکنی برو ببین کدوم مارک اسپری اینویکتوس داره و نیز اسپری اینویکتوسش با اورج شباهت نزدیک داره ( آنیکا و دیوایز برخی نمونه ها خوب بازطراحی شدن) مثلا شما عطر اینویکتوس استفاده میکنی ، میری اسپری اینویگتوس دیوایز ( درصورت شباهت نزدیک ) را میخری ، روی پوست و رکابی اسپری میزنی بعد پیراهن یا ژاکت را میپوشی و عطر را روی لباس و پوست گردن و مچ اسپری میکنی ، استفاده ی لایه ای نشر و ماندگاری را افزایش میده . 

در پاسخ به alireza xx :

درود جناب رغبتی ، سال نو مبارک .

عذرخواهی میکنم مدتی به عطرافشان سرنزدم و امروز پیام شمارو دیدم .

اگه مخمل باشه که الان اکثره مخمل ها بسته به قیمتی که دارند از سی تا تا هفتاددرصد از الیاف مصنوعی ساخته شدن و اگه جنس اون الیاف مصنوعی نایلون یا ریون باشه اصلا مناسب عطر نیست و بقولی عطررو میخوره ،

امکان داره جنس پارچه ولوت باشه که نه زیاد ولی بازم خیلی مناسب این نیست که عطررو روش اسپری کنی .

مشکل اصلی الیاف مصنوعی مثل نایلون و ریون میباشد .

اگه کت و پالتوی شما همچین مشکلی داره شما میتونی زیر یقه که احتمالا جنسش تفاوت داره اسپری کنی ، روی پیرهن و پوست ، پشت گردن ، پشت لباس...

اگه عادت داری عطرروی لباس اسپری میکنی سعی کن هرلباس را مخصوص یک عطر تعیین کن ، اینطور چون همیشه یک عطر روی اون لباس اسپری میشه ، روغن معطره در تاروپود اون لباس نفوذ میکنه و همین ماندگاری اش را زیاد میکنه ، البته شما خودت به مرور شامه ات اشباع میشه ولی شک نکن دیگران عطرت را حس میکنن ، بارها برای خودم پیش اومده هیچ بویی از عطرم به مشامم نمیرسید و فکر میکردم محو شده اما یکی دوساعت بعدش بازخوزد گرفتم .

از عطرت یه دستریز پنج میل بگیر و بزار جیبت و در طول روز تمدید کن .

استفاده از بادی اسپلش های معتبر از همون عطر ،مثلا اگه اینویکتوس استفاده میکنی برو ببین کدوم مارک اسپری اینویکتوس داره و نیز اسپری اینویکتوسش با اورج شباهت نزدیک داره ( آنیکا و دیوایز برخی نمونه ها خوب بازطراحی شدن) مثلا شما عطر اینویکتوس استفاده میکنی ، میری اسپری اینویگتوس دیوایز ( درصورت شباهت نزدیک ) را میخری ، روی پوست و رکابی اسپری میزنی بعد پیراهن یا ژاکت را میپوشی و عطر را روی لباس و پوست گردن و مچ اسپری میکنی ، استفاده ی لایه ای نشر و ماندگاری را افزایش میده . 

سلام آقا علیرضا

عید شما هم مبارک

ممنون بابت راهنمایی، علی الخصوص در مورد بادی اسپلش معتبر.

آزمایش کردم نکات شما و آقا کامبیز رو،

نتیجه رو توی پاسخ بعدی میگم🌹

در پاسخ به کامبیز سخی :

سلام دوست عزیزم

موفق باشی

سلام به آقا کامبیز عزیز

ممنونم از راهنمایی های شما و آقا علیرضای گل

دیشب همون پالتو رو پوشیدم و با توجه به اینکه هیچ قسمتی به جز مخمل نداره، به اطراف شانه، یکی به آستین و یکی هم به قسمت داخلی که به پیراهن برخورد داره زدم. (جمعا ۴ پاف)

بیشتر از این نمیتونم! بویایی قوی (نه حرفه ای) دارم که اذیتم میکنه.

اما نتیجه عالی بود!

بالاخره جواب داد!

تا ۷ ، ۸ ساعت هم راحت خط بو داشت.

اینم بگم، با خودم فکر کردم چه عطری برای این پالتو قهوه ای هست،

گفتم باید یه عطر نسبتا رسمی باشه ، و چون هنوز شب های تهران سرده و منم موتور سوار ، به اون پالتو بخوره.

اولین چیزی که به ذهنم رسید، دیور هوم پارفوم بود که دستریزش رو تازه گرفتم و اتفاقا ازش خوشم نیومد.

خلاصه که دیشب آشتی کنون منو دیور هوم بود با وساطت این کت بد قلق!!😄

و البته دیشب بارها به یاد شما و آقا علیرضا بودم.

بازم ممنون بابت راهنمایی🙏

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟