Tauer Perfumes - 02 L'Air du Desert Marocain

تاور 02 له ایر دو دسرت ماروکین

مردانه - زنانه
کد کالا : ATR-42586
نوع عطر : ادو تویلت
check icon ضمانت اصالت کالا
مشخصات رایحه
گروه بویایی : شرقی ادویه ای
طبع :
مشخصات تولید
نام برند : تاور پرفیومز
کشور مبدأ : سوئیس
سال عرضه : 2005
کد کالا : ATR-42586
check icon ضمانت اصالت کالا
تعداد بن این کالا : 200
بن های فعلی شما : 0
می‌توانید مصرف کنید : 0
قیمت پس از مصرف بن ها
10,000,000 تومان
رای کاربران
  • عاشقشم
    48
  • نمی پسندم
    7
  • - 25 سال
    0
  • + 25 سال
    25
  • + 45 سال
    4
  • روزانه
    5
  • رسمی
    28
تعداد رای های ثبت شده : 159
ترکیبات اعلام شده
توضیحات

تاور 02 له ایر دو دسرت ماروکین ــ قدرتمند، هوس‌انگیز و ناب.

فرض کنید که روی بستری دلپذیر دراز کشیده‌اید و درحال تماشای ماه هستید که بر فراز تپه‌های شنی صحرای ساهارا برافراشته می‌شود. عطر تاور 02 له ایر دو دسرت ماروکین درواقع رویای چنین شب مراکشی زیبایی را به تحقق می‌رساند؛ عطر جذابی که به یک عطر کلاسیک تبدیل شده است. در ضمن، در تمام ماه‌های سال می‌توانید از این عطر لذت ببرید، اما ما این عطر را به‌ویژه در فصل بهار دوست داریم.

نوع عطر ادو تویلت
برند تاور پرفیومز
عطار اندی تاور
سال عرضه 2005
گروه بویایی شرقی ادویه ای
کشور مبدأ سوئیس
مناسب برای آقایان و بانوان
اسانس اولیه اسطوخودوس ، برگ درخت نارنج، گشنیز ، زیره
اسانس میانی شمعدانی ، یاس، لابدانیوم، چوب درخت قان
اسانس پایه کهربا، نعناع هندی ، خزه درخت بلوط ، خس خس ، سدر
نمره کاربران
02 L'Air du Desert Marocain-تاور 02 له ایر دو دسرت ماروکین
رایحه
8.7
46 رای
ماندگاری
8.5
46 رای
پخش بو
8.1
46 رای
طراحی شیشه
8.6
46 رای
این عطر برای من یاد آور ...
محصولات دیگری از برند تاور پرفیومز
اخبار برند تاور پرفیومز
عطرگرام
نظرات کاربران (41 نظر)
راهنمایی مطالعه نظرات :
* نظرات اصلی که بدون خط آبی هستند نظرات مرتبط با محصول می باشند. نظرات پاسخ که با خط آبی هستند ممکن است از بحث در مورد این ادکلن فراتر رفته باشند.
** برای مطالعه نظراتی که صرفا مرتبط با این محصول هستند نظرات اصلی را مطالعه نمایید.
9
رایحه
9
ماندگاری
9
پخش بو
8
طراحی شیشه
درود بر دوستان گرامی
با توجه به شباهت هایی که گفته شده دو عطر «تاور 02 له ایر دو دِزِرت ماروکین» و کوئر دو دِزِرت» به همدیگه دارن و همچنین بحث هزینه، من میخواستم فقط یکی از این دو کار رو بگیرم. بنابراین برای تست، دکانت هر دو رو به صورت همزمان و هم جداگانه، چندین بار تست کردم.
اولین نکته در این مقایسه اینه که اسم این دو عطر تا حدودی تفاوت اونها رو مشخص کرده و توصیف دقیقی از مایع درون این باتل هاست و کاملاً برازنده این عطرها.
به نظر من این دو کار از زمین تا آسمان با هم تفاوت دارند، اما نه به معنای اون ضرب المثل عامیانه، بلکه تفاوت زمین و هوایی که با هم در مماس هستند و به هم چسبیده اند و یه مرز باریکی بینشون هست که این دو رو از هم تفکیک میکنه.
تاور 02 له ایر دو دزرت ماروکین: تصور کنید 1500 سال پیشه و شما ساعات هاست که توی شمال غربی صحرای آفریقا دارید راه میرید که کم کم و از دور منظره شهر باستانی مراکش پیدا میشه(مراکش ابتدا اسم یه شهر بوده)، شما می ایستید و یه نفس عمیق میکشید ... یه هوای سوزناک بینی شما رو میسوزونه و وارد ریه هاتون میشه. بیشتر افرادی که اولین بار این عطر رو بو کنند، اولین چیزی که جلب توجه میکنه، اون رایحه سوزناک و صمغی هست(که حاصل امبری ه که با زیره و گشنیز حالت تیز و سوزناک بهش دادن). اما برای اینکه این هوای گرم و سوزناک ملایم تر شه، با روایح فلاوری لطیف تر و کمی شیرین شده (من به شخصه این بخشش رو خیلی دوست دارم)
کم کم که تو صحرا به راه تون ادامه میدید و به شهر نزدیک میشید، باد مخالف، به همراه اون سوز عطرآگین صحرا، رایحه ادویه های معروف بازار ادویه فروشان مراکش رو هم به مشامتون میرسونه.
بعد حدود 3 الی 4 ساعت(روی پوست) و رو به انتهای عطر، سوز باد هم کمتر میشه و رایحه، در پس زمینه محوی از اون فضای امبری اولیه کمی حالت ویتیوری و چوبی به خودش میگیره.
رایحه تقریبا خطیه و به نسبت قیمت (حدود 8 ت امروز) پخش و ماندگاری خوبی داره و با توجه به خاص بودن رایحه و قیمت، ارزش خرید بالایی داره.
اما توی کوئر دو دیزرت، عطار همانند اسم عطر و برای اینکه بهتر اون فضا رو درک کنیم، بینی ما رو یکی دو متر نسبت به 02 پائین تر و به سطح شن های صحرای مراکش میچسبونه.... اینجا اون اتمسفر و هوای سوزناک امبری- فلاوری که توی 02 هست رو خیلی ملایم تر کردن (دیگه مثل اونجا دارای لبه های تیز و بولدترین عنصر عطر نیست) و کلیت کار کمی خاکی تر و اسپایسی تر شده
بین این دو کار به شخصه، رایحه 02 رو بیشتر پسندیدم
من آخری ندونستم تلفظ دزرت، دیزرت یا دسرت درسته؟ لطفا خودتون موقع مطالعه درست تلفظ کنید 🙂

[EDITED] 1403/06/10 15:32
10 شهریور 1403 پاسخ تشکر
54 تشکر شده توسط : میثم شفیعی محمد جواد گلستانی
فرهاد جان عزیز
آقا از اینکه میبینم نظری میدم و شما در صف اول لایک کننده ها هستی تشکر. شرمنده . شما رو هم یادم هست و میخواستم مطلبی بنویسم براتون که نشده . امروز اتفاقا در بهترین جای ممکنه دعای گوی شما و بقیه دوستان بودم ( شاید با خودتون بگید یک لایک که این حرفها رو نداره ولی جایی خوندم که جواب نامه دادن مثل جواب سلام واجبه و من این رو بر خودم فرض و واجب کردم که حتما هر کی بهم عشق الله بده منم بهش یک عشق بدم )
مخلص داداش
18 مهر 1403 پاسخ تشکر
8 تشکر شده توسط : هاشم پور سورنا مقدم
درود اسماعیل جان
نظر لطف شماست، نظرات شما و دیگر دوستان گرامی لایک داره، چون همینکه زحمت میکشین و وقت میزارید و و دیدگاهتون رو برا آگاهی دیگران در مورد یک عطر مینویسید، خیلی کار باارزشیه.
سلامت و معطر باشید در پناه خدا
19 مهر 1403 پاسخ تشکر
26 تشکر شده توسط : Telecaster Hreza

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان محترم🌹🙏

اندی تاور۰۲ عطری اورینتال ، ادویه مانند و امبری که شامه را روی موجی چوبی ، شبه فوژه و شبه چرمی سوار و به صحرای سوزان و خشک مراکش و همچنین بازار ادویه فروش های رباط میبرد .

برای درک بهتر تاور۰۲ باید شناخت دقیقی از آکورد کهربا و لحن های متفاوت این اکورد داشت .
اگه رفرنس کهربای یک عطرباز ،فقط عطرایی مانند امبر سلطان ، اپوس ۶ و یا عطرهای امبریِ مین استریم باشد خب اون شخص تصورش از این اکورد رایحه ای دارک ، اسپایسی ، نیمه اسموکی ، نیمه شیرین با پس زمینه ای صمغی خواهد بود و رایحه ی امبری تاور ۰۲ تا حدودی براش گنگ و مبهم میشه .

قبلا توضیح دادم که امبر در عطرسازی یک اکورد است که از سه عنصر شرقی ، پودری و شیرین تشکیل میشود ، برای ساخت امبر چند فرمول ساخت وجود دارد که البته همگی روی یک فنداسیون که اغلب لابدانوم و بعضا رزین هست قرار میگیرند .
دو عنصر تقریبا رایج در امبر ، لابدانوم و وانیل هستند ، بُعد سوم را پرفیومر بسته به عطری که میسازه و رایحه ای که میخواد از عناصری مانند بنزویین ، عسل ، دارچین ، فلفل ، سدر ، چاکلت ، رزین ، صندل و.... استفاده میکند .
رایحه ی امبر یا همون کهربا بسته به نوع عناصری که پرفیومر انتخاب و همچنین بسته به دوز و غلظت هر عنصر که تعیین میکنه، روایح متفاوتی از کهربای دارک ، دودی و نیمه شیرین تا کهربای گورمند عسلی ، کهربای انیمالیک و گلبو، کهربای دارک ، نیمه شیرین و چوبی را فضاسازی میکند.

با این مقدمه به کهربای تاور ۰۲ میرسیم که جز نت های غالب عطر میباشد، در اینجا تاور با حفظ ماهیت کهربا ، تغییراتی در ساختار و اسکلت بندی اش ایجاد کرده ، بُعد شیرین وانیل را حذف و بنزویین را کمی رقیق و به حاشیه فرستاده و یه تم چوبی ، محکم ، استخون دار و داغ را جایگزین وانیل کرده 👈 کهربایی دارک ، وودی و خشک با پس زمینه ی رزنی و نیمه شیرین که چهره ای پخته و نیمه کلاسیک دارد .

بررسی رایحه👇👇👇
تاور ۰۲ شروعی تقریبا هارش ، تند و تیز از حسِ اروماتیک و ادویه مانندِ تخم گشنیز ، زیره سبز ، لاوندر و کمی اوژنول دارد که روی بستری امبری ، رزنی و نیمه شیرین با بن مایه چوبیِ سدروس قرار گرفته و با سبزینه ی دم کرده ، کمی ترش و سیترال مانندِ علف لیمو و پتیت گرین پوشیده شده .
در تاپ کار ،ملغمه ی زیره سبز ،تخم گشنیز و سیترال یه حس گزنده و تیز بوجود آورده که ممکن شامه های حساس را کمی اذیت و به اشتباه در قضاوت بندازه ، توصیه میکنم بهش زمان و اجازه بدین تا فاز میانی عطر باز بشه .

بعداز گذشت دقایقی با لمس خزه توسط لاوندر شاهده فوران حسی شبه فوژه از درون بیس اروماتیک عطر خواهیم بود که تمی هربال و نیمه صابونی به عطر میده و نیز زوایای تلخ ، تارگون و عبوس قان رو بیدار و فضای عطرو وارده فازه جدیدی میکنه .

تاور ۰۲ در اینجا بعداز رو شدن قان که یه جورایی ده لو خوشگله ی این عطر میشه ، برگ اصلی و آسش را توسط لابدانوم رو میکنه و با بکارگیری دقیق و بجا از این نتِ نافذ، به بستر امبری قدرت میده ، بُعد شیرین و وانیلیِ بنزویین را پررنگ و زاوایای تیز و گزنده سیترال و تخم گشنیز را به حاشیه میفرسته .
همچنین ملغمه ی لابدانوم و قان ( ده خشت و تک آسِ تاور ۰۲) یه تم چرمی کهنه ، زبر ، عبوس، نیمه انیمال و نیمه چرک را روی بستر امبری بنا میکنه که رایحه ای محشر و بسیار ناب دارد .

در ادامه با کمرنگ شدن اسپایس ها و اروماتیک ها، بستر چرمی و امبری که سدروس ، وتیور و پچولی را در بطن دارد قدرت میگیره و با ظاهری خشک ، نیمه خاکی و نیمه کافوری که رگه هایی از حس انیمالیک را نیز در پس زمینه دارد خودش را بعنوان بیس و پایه اصلی جا میندازه و تا انتها ادامه دارد.

اینکار عطری پرطرفدار و بسیار محبوب بین عطربازهاس که شخصا دوسش دارم البته بعداز امبرفتیش و امبرروس ، اینم بگم که این محبوبیت دلیل بر عامه پسند و کم ریسک بودن نیست ، تاور۰۲ رایحه ی خاصی داره و به عزیزانی که هدف اصلی شان از عطر فقط خوشبو شدن و بازخورد گرفتن است توصیه میکنم بدون تست قبلی خرید نکنند .

(قان با اینکه در تاور ۰۲ نت غالب نیست ولی بعنوان پارتنر لابدانوم نقش مهمی رو ایفا میکنه ، این نت دوست داشتنی و البته عبوس بصورت خالص و اسنشیال اویل، حسی شبیه پوشالِ خشک یک کولر نیم سوز را دارد ، پوشالی که بوی سوختگی دینام درش نفوذ کرده ، برای شناخت بوی قان رایحه ی مذکور را با حسی تارگون میکس و در حافظه بویایی تان ذخیره کنید ،قان در عطرای کمی نت غالب میشه و اغلب نقش مکمل رو برای فضاسازی چرم بازی میکنه ، اگه بخوام عطری که قان ارپژ و نت غالبش باشد معرفی کنم میتونم به بلاماژ نازوماتو اشاره کنم که با حجمی چگال از قان باز میشه ).

با تشکر از عطرافشان.

[EDITED] 1400/09/28 20:30
28 آذر 1400 پاسخ تشکر
46 تشکر شده توسط : خلفی Mahdi
سلام و سپاس از رویوی تخصصی و دقیقی که ارائه دادید ، توضیح تان در باب کهربا بسیار آموزنده بود Bravo💐
28 آذر 1400 پاسخ تشکر
7 تشکر شده توسط : nazanin سلطان عطربازهای ایران و توران
سلام علی جان:
بسیار ممنونم از توضیحات کامل و تخصصی که درج کردی.
29 آذر 1400 پاسخ تشکر
7 تشکر شده توسط : nazanin رضاحسین نوری
عرض ادب و احترام خدمت بانو ندا و جناب شوشتری عزیز ، در محضر شما عزیزان درس پس میدم .
ببخشید اگه بعضی وقتا جمله بندی هام اشتباهِ ، قبلا هم گفته بودم که با اینکه مادرم ایرانی و سالهای زیادی ایرانم ولی اصالت پدری ام کورد اقلیم کردستانِ و دوران پایه تحصیلی ام به زبان کردی بوده ، به همین خاطر خیلی دقیق و کامل روی دستور زبان فارسی مسلط نیستم و یه جاهای جمله بندی ام اشتباه 😉🙃 ، خلاصه بخاطره این اشتباهات به بزرگی خودتان ببخشید.
29 آذر 1400 پاسخ تشکر
18 تشکر شده توسط : nazanin حسام لطف الهی
سلام، این عطر برای خانم‌ها مناسبه؟
24 اسفند 1400 پاسخ تشکر
با درود
از نظر من خیر.لطافت یک عطر زنانه را بی هیچ وجه نداره.
24 اسفند 1400 پاسخ تشکر
6 تشکر شده توسط : سعید زهره جلالیان
با سلام و عرض ارادت خدمت خانم جلالیان

بنده عاشق عطرهای کهربایی هستم و از دیزاینرهای ارزان قیمت گرفته تا تاپ ترین روایح کهربایی رو تست کردم نمیتونم با قطعیت نظر بدم چون سلیقه ها متفاوت است
اما بین روایح کهربایی از نظر بنده اول تاور 02 و بعد امبر سلطان واقعا شگفت انگیز هستند و بسیار پر بازخورد.راستش همسر خود بنده نه تنها تاور 02 بلکه تمام عطرهای من رو استفاده میکنند از جمله هرود،توباکو وانیل
سمینالیس،بوکانرا و ... به نظر بنده مبتدی تاور 02 بهترین عطر دنیاست.
24 اسفند 1400 پاسخ تشکر
7 تشکر شده توسط : ارژنگ بوترابی زهره جلالیان
خیر به هیچ وجه
24 اسفند 1400 پاسخ تشکر
2 تشکر شده توسط : ارژنگ بوترابی زهره جلالیان
سپاسگزارم
بنده عطر د نوغ لا نوی از برند مجدا بکالی رو با اینکه بیشتر مناسب آقایون می‌دونند؛ بسیار دوست دارم و محبوب‌ترین عطر من هست.
25 اسفند 1400 پاسخ تشکر
2 تشکر شده توسط : دکتر فرشاد KAVEH
سپاسگزارم
25 اسفند 1400 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : ارژنگ بوترابی
سپاسگزارم
25 اسفند 1400 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : مازیار
درود خانوم جلالیان ، عذرخواهی میکنم که سوالتون رو با تاخیر پاسخ میدم ( اینروزا عجیب سرمون شلوغه ) ، دوستان عزیزم زحمت کشیدن و بدرستی پاسخ دادند ، بنده با ارژنگ خان و مازیار عزیز موافقم ، این عطر مناسب بانوان نیست ، البته اگر شرایط تست فراهم بود حتما تست بگیرید شاید از رایحه خوشتون اومد ،
درکل تاور ۰۲ عطر مناسبی برای بانوان نیست که در جمع بپوشن و بازخورد مثبت بگیرن ،
اینکار بیس کهربایی متفاوتی داره ، کهربایی دارک و وودی با پس زمینه ی رزنی و نیمه شیرین که چرمی زبر ، تارگون و خشک در بطن دارد ... ‌
اگه میخواید یک عطر کهربایی عامه پسند را تجربه کنید برای شروع پیشنهاد میکنم رویال نایتِ دی اند جی را تست بگیرید ،
با اینکه مردانه معرفی شده اما بانوان هم میتونن استفاده کنند ،
این وسط معیاره برخی برندها برای تعیین جنسیت عطرها در نوع خودش خیلی جالبه ، مثلا امواج اپوس هفت و بلک افگانو با اون روایح تلخ و سنگینی که دارند مشترک (زنانه و مردانه) معرفی شدن اما عطرهایی مثل دیورهوم اینتنس و رویال نایت با اون حس پودری و شیرین شان مردانه ... .
26 اسفند 1400 پاسخ تشکر
20 تشکر شده توسط : nazanin Mehdi

10
رایحه
9
ماندگاری
8
پخش بو
9
طراحی شیشه
عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیزم.
بعد از لانچ شدن عطر گلستان و دیدن علاقه اندی تاور به فرهنگ ایران،علاقه مند شدم تا کارهای این برند رو تست کنم و رسیدم به تاور ۰۲
اندی تاور شاهکاری رو طراحی کرده که حتی چند صفحه متن هم نمیتونه اون رو شرح بده.شاهکاری که در نگاه اول نظرم رو جلب نکرد ولی بعد از چندین بار تست و استفاده درکش کردم و الان ارزشش رو متوجه میشم.
با هر بار اسپری چشمامو میبندم تا فضای عطر رو عمیقا حس کنم.
لعنتی این بو منو کجا میبره؟وسط صحرا!
اوپنینگ:
با هر بار اسپری خودم رو تو صحرا تصور میکنم.سر ظهر،خورشید داره با قدرت میتابه و پوستم رو میسوزونه.
تشنگی امونم رو بریده ولی تو این صحرا همه اب ها سرابه.این رایحه به شدیدترین شکل ممکن گرمه و فقط در هوای زیر ۵ درجه میتونه خودشو نشون بده.
میدل نت:
اندکی بوی مرکبات ناشی از نت پتیت گرین میاد و سعی میکنه از گرمای رایحه کم کنه ولی نه!این رایحه هنوز هم به شدیدترین شکل ممکن گرمه.
و حالا میرسیم به درای داون:
افتاب دیگه غروب کرده.کم کم داره هوا بهتر میشه و حالا میشه یه نفس راحت کشید.دیگه خبری از اون گرمای سوزان نیست.یه نفس عمیق…چوب خاک گرفته!
زیباترین وجهه از پچولی در کنار بوی‌چوب،یکی از زیباترین درای داون های تاریخ عطر رو میسازه.
نسخه ای که من از این کار دارم نسخه ۲۰۲۱ هستش و به هیچ وجه نمیتونم ماندگاری کم این کار رو قبول کنم.ماندگاری عالی در کنار پخش بوی خوب و قیمت بسیار بالا نسبت به حجم!
ارزش خرید؟برای افراد عطرباز ۱۰ از ۱۰.این رایحه به هیچی شبیه نیست و درهای جدیدی رو به روتون باز میکنه.
با ارزوی‌بهترینها برای عزیزانم
09 اسفند 1402 پاسخ تشکر
45 تشکر شده توسط : نیک یوسفی نیلا ی
چه توصیف زیبایی👏
من حس میکردم روی یک فرش دستباف کرک و ابریشم بزرگ و سنگین که از پنجره باز حیاطی که درختچه یاسمن دارد به رویش آفتاب می تابد دراز کشیده ام؛ در یک خانه قدیمی که مدتهاست خاک روی فرش را جارو نکرده اند.. از پستوی خانه کمی بوی تخم گشنیز و زیره می آید..
19 فروردین 1403 پاسخ تشکر
22 تشکر شده توسط : marjanmohamadi نیلا ی

10
رایحه
9
ماندگاری
9
پخش بو
10
طراحی شیشه
او‌ ست آن یاغیِ مجنون!
پا به جغرافیای محزون‌اش بگذارید، تر و خشک، همه و همه را می‌سوزاند..
هر چه دارد و ندارد بر داریه ریخته طوفان به پا می‌کند!
چقدر دوستش دارم! طوفانش را..سوزاندنش را..جنونش را!
در این فصلِ زیبا، سوزِ سرما تا مغز استخوانت برود، قلبِ صحرا* را بپوشی و آن یاغیِ مجنون را بر تنی بپوشانی و نیمه‌‌های شب؛ نیمه‌ تاریک وجودتان بیدار، خموشانه بروید و برگ‌ها برقصند و بروید و بروید..
آخرالزمانی می‌شود بس زیبا! تماشایی!
بیش از این نتوانستم برایش بنویسم! هرکار کردم، نشد...
You leapt from crumbling bridges
Watching cityscapes turn to dust
Go and sneak us through the rivers
Flood is rising up on your knees
Oh, please
Come out and haunt me
I know you want me
Apocalypse
Apocalypse...
....................
* Tauer, Au Coeur du Desert

[EDITED] 1402/07/06 12:01
06 مهر 1402 پاسخ تشکر
42 تشکر شده توسط : حسین رفیعی Rohaam
درود بر سرکار خانم "nazanin"
خواستم تشکر ویژه کنم از شما بابت معرفی این گنج-عطر در قسمت فروم سایت به اینجانب..
همچنین امبر روس که تست کردم و آن هم رفت جز ۵ عطر برترم.. و ماسک تانگو که دکانتش در راه است..
هر چند از قافله عطرافشانیها، غافل مانده بودم به سبب نبوییدن و تهیه نکردن اینها، ولی بهرحال ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست!
21 فروردین 1403 پاسخ تشکر
22 تشکر شده توسط : فرهاد My2

اندی تاور لِغ'دیئو دیزاغت مَغُکیان
شیرین'تلخ، گرم'معتدل، چوبی اسموکی خشک، شرقی امبری، آروماتیک اسپایسی مرکباتی با جریان های دارک فلورال و بلندپروازی های چرمی، فلزی...


مرکبات! وقتی به سه‌گامِ نت‌ها نگاه می‌کنیم خبر آنچنانی از مرکبات نیست و فقط به پتیت گیرین اشاره شده! اما هنگام استشمام، رایحه ای حس میشه نزدیک به پوستِ لیمو'پرتقال که تلخ'تندِ و تو سرش خاطراتی از گشنیز و تو جیبش عکسی از لاوندر وجود داره! (شما اگر بذرگشنیز رو بکوبید یک ترکیبِ معطر و نزدیک به لیموترش می‌تونید ازش دریافت کنید!) من فکر میکنم بخشی از آن‌چیزی که ما تو این عطر از لاوندر، گشنیز، مرکبات و فضایِ فلورال با میل به رزاکسایدِ مخفی حس می‌کنیم وام دارِ تحرکات لینالول (Linalool) لِمِنین (Limonene) ژرانول (Geraniol) سیترُنلال (Citronellal) باشه که تو پایه و پنهان‌ِ این عطر استفاده شدن!

پچولی : شماره دو تاور پچولی جالبی داره که در کنار فضای دارک صمغی که از سمت لبدانیوم ایجاد میشه می ایسته و نمودهایی پیدا میکنه بسیار تلخ'شکلاتی! خیلی عجیب بود برام... شبیه به عطر هایی برخورد می‌کرد که کنار پچولی، از وانیل و شکلات هم برخوردارن!

کهربا : کاملا کلاسیک و گاها دودی برخورد میکنه و در کنارش برای من فصای چرمی خیلی کهنه و تلخ و تو بکگراند حالت هایی شبیه به رایحه ای که از امبرگریس می‌شناسیم (نمکی انیمالیک) حس میشد. (کهربا و رایحه های دودی به سمت نت های چوبی هم حرکت میکنن) بطورکلی آکورد کهربا و جریان های منتهی به اون تو این عطر و نسخه ی اصلاح شده اش (Au Coeur du Desert) بولد (اما متفاوت) برخورد میکنن.

نت های چوبی : چوب تو این عطر هرچه که هست خشک و بسیار گرما دیده است. نه اینکه فضا رو گرم کنن! خودشون حالت گرم'خشک دارن. شبیه به تکه چوبیِ که ساعت ها زیر آفتاب تابستان رها شده و اگر محکم بهش ضربه بزنی خیلی سریع میشکنه و قطعاتِ پودری و ریزِ چوب تو فضا پخش میشه! البته نت های چوبی به نظرمن روی آکورد کهربا تاثیر میذارن و باعث کمرنگ تر شدنش در انتها میشن! اطراف نت های چوبی رایحه ی خاکی'خشک هم وجود داره. [یادم میاد یکی میگفت چوب ها کاملا خشک هستن ولی گرم نه! بلکه برعکس طبع سرد دارن! واقعا جالبه این همه تفاوت...]

فلورال : به نظر من مرکزی ترین نقطه این عطر دارک فلورال هست با میل های مخفی فلزی و اتمسفر اسپایسی که کهربا مثل یک پهباد برروی سر همه این ها میچرخه! یادم میاد چندباری بین رایحه های گلی خطوط پودری'چوبی نزدیک به میخک هم حس میشد!


ادویه ها : خیلی گرم و شرقی هستن و قیافه ی اروماتیک به خودشون می‌گیرن و گاها دژاووهایی هربال هم تو ذهنشون ایجاد میشه

[شماره دو تاور یک رایحه ی عجیب دیگه هم داره که بسیار نزدیک به پلاستِسین (خمیرمدل سازی) هست! مومی تیره گازوئیلیِ تند!]


خارج قسمت. تفاوت شماره دو با Au Coeur du Desert
*چرم. اینجا تند خشن، تلخ، کهنه و مخفی عمل میکنه ولی تو نسخه جدیدتر خیلی ملایم و منطقی!
*پچولی. تو شماره دو دارک ظاهر میشه و خیلی زیاد با لبدانیوم میگرده اما تو نسخه جدید مدیوم تر شده. مثل بچه ای که دارک سایدِ زیادی داشته در عین حال بیش‌فعال هم بوده ولی حالا تو بزرگسالی رفته تبت پیش دارودسته ی دالایی لاما برای مدیتیشن!
*رنگ بندی این عطر رو به تیرگی کامل میره ولی نسخه جدید میل های خاکستری داره! یعنی به رنگ های روشن هم سر زده!
*اینجا کلیت عطر شبیه به آدم با سوادی می‌مونه که با صدای بلند و تندتند حرف میزنه اما تو نسخه جدید همون آدمِ که شمرده و با حجم صدای پایین تری صحبت میکنه (تاکید: کاملا پایین نه بلکه پایین 'تر')
*اینجا ما با کهربای خیلی خوب طرفیم که بین فضای اسپایسی فلورال چوبی گیر میکنه اما تو نسخه جدید کهربا مستقل و زیباتر تر ظاهر میشه
*از لحاظ غلظت این نسخه اودوتواِلت هست و نسخه جدید اکستریت د پارفم!
خلاصه شماره دو کلی رایحه ی بینظیر داره که میل ندارن باهم کناربیان اما خب بخاطر حفظ ظاهر یک خروجی متوسط ایجاد میکنن! اما تو نسخه ی جدید اندی به شکلِ اساسی با نت ها سنگهاش رو واکَنده :)



به نظرمن اندی تاور با این عطر درِ کاخِ تجمل رو با لگد میشکنه و واردِ حیاطِ سرزمین عجایب میشه و خودش حیات تازه ای می‌گیره! بعد از این خیلی ها در گوش هم پچ پچ میکردن: کارهای تاور رو امتحان کردی؟...
اما او خیلی زود فهمید کار آنچنان جالبی هم انجام نداده! کم کم یاد گرفت به جای لگد، از زنگ استفاده کنه. شروع کرد به زنگ زدن و وقتی بهش اجازه میدادن وارد می‌شد... تا به امروز که ایشون کلید در ورودی و همه ی اتاق های اون کاخ باشکوه رو داره! تاور تو این عطر کرم ابریشمِ تو خیال پروانه شدن و امروز پروانه ای در هوس پرواز!

به نظرمن همه چیز قدرتِ رایحه، پخش و ماندگاری نیست...! که خیلی ها آچمَز این موضوع هستن!!
این عطر از نظر من مشکل داره! این چیزی نیست که امروز بهش رسیده باشم! بلکه همون اولین بار هم (زمانی که تمام هزینه خریدش برای من ۵٠٠ ت شد!!) همین فکر رو داشتم.
این عطر سر میز شیطان می‌شینه و روی بویایی بشر قمار میکنه! پرخاشگره، فتیش پیچیدگی توش حس میشه، گاهی شبیه به کسی میشه که با دایره واژگان وسیع، ادبیات بسیار قوی و هزاران کتابِ خونده دست به سفسطه میزنه! شما قطعا نمیتونی از دستش خلاص شی، اما همواره ته دلت میدونی یه جای کار می‌لنگه!

این ها تمام اون رادیکال هایی هست که تو نسخه au coeur du desert اصلاح شده!

شماره دو هم یکی دیگر از پنتاگون های نفرین شده ی تاورِ که خلق و خوی مالیخولیایی به خودش میگیره و شما با چشمانی پر از اشک و قلبی پر از عشق... باید در سرمای زمستان برای همیشه دستانش رو رها کنید! این یکی با لیکوئیدِ زرد رنگ خودش آدم رو به قعر جهنمی می‌فرسته که بین مواد مذابش حس یخ زدگی وجود داره!
05 آذر 1400 پاسخ تشکر
27 تشکر شده توسط : Mahmoudreza ganjali محمد جواد رضوانی
درود بر مسيح صفوي عزيز و هنرمند. متن شما رو دو بار با دقت خوندم و هر بار لذت بردم. پاينده باشيد.
05 آذر 1400 پاسخ تشکر
7 تشکر شده توسط : محمد جواد رضوانی nazanin

7
رایحه
8
ماندگاری
7
پخش بو
8
طراحی شیشه
تاور 02
تلخی که به مرور روشن ،تیز و تغ هرمسی‌ طور میشه

دکانتشو بالاخره برای تست سفارش دادم ، بعد از اسپری تا دو دقیقه فقط بوی تلخی میداد ،خیلی نمیشد تفکیکی کرد
بعد ازون آروم شروع کرد ب تغییر بصورت رقص ملیح امواج ،نرم و لطیف

کلی اگه بخوام دید خودمو بگم که چطور بنظر میاد این عطر ؛
انگار ۱۰ درصد تغ هرمس و ۱۰ درصد بنتلی اینتس با ۸۰ درصد بوی چوبِ خاک گرفته .
چوبی _ خاکی _ کمی صمغی

پخش بوش کمی بهتر از متوسطه و عطر غولی از بابت پرفورمنس نیست
موندگاریش خوبه ولی

دوست دارم اینجا یه قیاسی کنم بین چندتا عطر تو همین رده‌ها که تا الان تست داشتم از چندتا برند صاحب سبک ؛
کویوم ،ترونی ،اپیک ،اینترلود بلک آیریس ،لیتون اکسکلوسیف ،02 تاور

اول رایحه ؛ که طبیعتا سلیقه‌ایه ولی از نظر من به ترتیب از راست ب چپ
اپیک ،لیتون اکسکلوسیف ،بلک آیریس ،کویوم ،02 ،ترونی

پخش بو ؛
کویوم(غوله) ،بلک آیریس(خیلی خوب) ،لیتون اکسکلوسیف(خوب) ،ترونی ،اپیک ،۰۲

موندگاری ؛( البته بگم موندگاری‌هاشون خیلی فرق نداره ،تو این زمینه همشون تقریبا عالی‌ان )
کویوم ،بلک آیریس ،ترونی ،لیتون اکسکلوسیف ،اپیک ،۰۲

و در آخر ارزش خرید با توجه به حجم و قیمت بین اینها بلک آیریس با توجه به اینکه ۱۰۰میله ،جدیده و ریفورموله تو کارش نیست هنوز و پخش و موندگاری خیلی خوبی داره اولی تو این لیسته برای من
بعدش اپیک ،لیتون اکسکلوسیف و آخریش هم کویوم .
ترونی و ۰۲ بنظرم اونقدی ارزش خرید ندارن با توجه حجم کم و پخششون که خیلی هم امیدوار کننده نیست .
اما خب در نهایت انتخاب با پذیرش و علاقه‌ی خود شخص به جنس رایحه و بوی اون عطره

06 تیر 1402 پاسخ تشکر
24 تشکر شده توسط : الف ش محمد ح

درود...

در بین چند عطر گرم رسمی در گروه شرقی ادویه ای کهربایی سه تا کار بسیار با کیفیت تست داشتم ، یکیش همین دزرت ماروکین۰۲ ، دیگری الکساندریا ۲ و در آخر تراژدی آف لرد جرج.

کلید واژه ی بیابان.
اولی برام جذاب ترین بود (شاید خود ِ من ).
گاهی در تلاطم ، گاهی در آرامش ...
متواضع ... رها !
کاراکتر این عطر جلوه ی پر زرق و برقی نداره ، نیازی به فریاد زدن و اعلام حضور در جمع نداره ، اما اکثرا متوجه حضورش میشن بعضی ها ممکنه جذبش بشن و خودش از درون لذت میبره از این که مورد توجه قرار گرفته ولی عادی رفتار میکنه تا شاید روزی صمیمیت و گرمای وجودش رو با دیگران (یا دیگری) تقسیم کنه :)

کلید واژه اسکندر.
دومی پر غرور ، پر زرق و برق ، اشرافی با ابهت خاص خودش ، شاید با اصالت شایدم بی اصالت!
کاراکتر عطر متمایل به ابراز وجوده و انگار داره میگه من اومدم همه توجه ها به من که اتفاقا مورد توجه هم قرار میگیره، تحسین میشه و خودش هم لذت میبره، مستعد حسادت و تنفر از سوی بعضی دیگران، خلاصش در اوج و شکوه :)

کلید واژه ی تراژدی.
سومی ظاهرا تاریکتر از دو تای دیگه ، مناسب افراد درونگرا تر و بیشتر میانسال.
کاراکترش طرفتون نمیاد معمولا براش مهم هم نیست کسی طرفش بیاد ولی برین طرفش ممکنه جذبش بشین چون صمیمیت خاصی داره و سختی کشیده ی روزگاره ، پر از تجربه !
اما باید با احتیاط و ظرافت خاصی با کاراکتر این عطر ارتباط بگیرید :)

دلی نوشتم شایدم واقعا با این اوصاف روبرو شدید :)))

روز معلم مبارک💐

[EDITED] 1403/02/12 00:49
11 اردیبهشت 1403 پاسخ تشکر
23 تشکر شده توسط : نیلا ی Hreza

9
رایحه
8
ماندگاری
7
پخش بو
7
طراحی شیشه
تاور ۰۲،ثانیه های اول این عطر بعد از اسپری بوی گرم و خاکی که به بینی میاد به غایت زیباست.چندی بعد صحنه ی تداعی شده ی میدل نت سوز آفتاب و فضای عطش ناکی خواهد بود.کمی ادویه ایی اما تند نیست.و در انتها پچولی و وتیور فضا رو خشک و یکدست شده تحویل میدن.تمام
11 اردیبهشت 1403 پاسخ تشکر
21 تشکر شده توسط : نیک یوسفی Hreza

دقت و ظرافت تاور کم نظیر هست شکی نیست...
دوستان موارد تکنیکی کار رو هم اشاره کردند و خیلی استفاده کردیم ولی ای کاش کمی تاور جسارت میگذاشت و از تکنیک ها عبور میکرد و گشودگی به هستی ایجاد میکرد .....فردیت میگرفت
ساده تر با مثال بگم وقتی من از دور و کمی رایحه از اپوس ۱۱۴۴ یا آمواج ممویر یا زرجوف نکسوس یا سایکدلیک یا تق هرمس به مشامم میرسه...سریعا فضا و وجودش رو حس میکنم و میگویم آری بوی آن است
ولی توقعی که از تاور ۰۲ داشتم با اینهمه دقت و ظرافت ..اجابت نکرد .شاید بخاطر ضعیف شدن کار است ..نسخه های قدیمی رو تست نداشتم
18 بهمن 1402 پاسخ تشکر
18 تشکر شده توسط : نیلا ی فرهاد

10
رایحه
8
ماندگاری
7
پخش بو
5
طراحی شیشه
با سلام و عرض ارادت

در کامنتهای بعضی دوستان میبینیم که خیلی روی پخش و ماندگاری تاکید دارند هیچ ایرادی نیست خیلی هم خوبه عطر یکی از ارکان شخصیتی هر انسانیست مثل طریقه صحبت،نوع پوشش،
نظافت و خیلی چیزهای دیگه...
اما یادمه دکتر مدارا همیشه می فرمودند که کیفیت رایحه از پخش و ماندگاری بسیار مهمتر است عطرهای بسیار گرانقیمتی از برندهای روژا داو،کرید،ژار،دی متر دیدم که پخش و ماندگاری خیلی ضعیفی دارن ولی شفافیت رایحشون واقعا بسیار طبیعی و دلنشینه،استشمام کردنشون لذت تست عطرهای دم دستی و دیزاینرهای ارزون قیمت رو از آدم میگیره. چه بخواهیم چه نخواهیم عطرها آبکی شدن،یاد شیشه خالی آرامیس پدربزرگم می افتم که هنوز بعد از سی سال هنوز رایحه کاملا مشخصه. دیگه اون روزا گذشته،همین 02 عزیزم که من اونو بهترین عطر دنیا میدونم نسخه اولی که تولید شد کجا و نسخه های جدید کجا!!! دیگه الان مخصوصا برای قشر عطرباز حمل کردن دکانت از واجباته دیگه از خونه عطر نمی زنم نزدیک جایی که میخوام برم یا وقتی میرسم پشت در میزنم که حسابی پخش بو داشته باشه.هرود،لانویت،روژا داو الیزیوم نمونه ای از آبکی شدن هستند...
11 آبان 1401 پاسخ تشکر
16 تشکر شده توسط : هاشم پور علیرضا موسوی

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟