BURBERRY - Touch for Men

باربری تاچ مردانه

مردانه
کد کالا : ATR-30224
نوع عطر : ادو تویلت
check icon ضمانت اصالت کالا
مشخصات رایحه
گروه بویایی : چوبی گلی مُشکی
طبع : گرم
مشخصات تولید
نام برند : باربری
کشور مبدأ : انگلستان
سال عرضه : 2000
کد کالا : ATR-30224
check icon ضمانت اصالت کالا
تعداد بن این کالا : 80
بن های فعلی شما : 0
می‌توانید مصرف کنید : 0
قیمت پس از مصرف بن ها
4,000,000 تومان
رای کاربران
  • عاشقشم
    5
  • نمی پسندم
    5
  • - 25 سال
    0
  • + 25 سال
    6
  • + 45 سال
    0
  • روزانه
    6
  • رسمی
    0
تعداد رای های ثبت شده : 38
ترکیبات اعلام شده
توضیحات

این عطر یک عطر برازنده و ساده و دارای سبک نوع انگلیسی میباشد، عطریست کاملا زیبا و مردانه، که توسط  Jean-pierre bethouart در سال 2000 معرفی شد.

عطری شفاف و باطراوت که نت‌های آغازینش از گیاه درمنه، درخت ماندارین و برگ‌های بنفشه شکل می‌گیرند. نت‌های میانی را جوز هندی در کنار سدر ویرجینیا و فلفل سفید ساخته‌اند تا گرمای دلنشینی به این عطر اضافه کنند. آرومای چوبی خس‌خس و سویه‌های لطیف و مشک‌اندود دانه تونکا هم ژرفای تاچ مردانه را افزایش می‌دهند.

نوع عطر ادو تویلت
برند باربری
عطار ژان پیر بیزروات
طبع گرم
سال عرضه 2000
گروه بویایی چوبی گلی مُشکی
کشور مبدأ انگلستان
مناسب برای آقایان
اسانس اولیه برگ درخت نارنج، گیاه درمنه، برگ بنفشه
اسانس میانی سدر ، جوز ، فلفل
اسانس پایه دانه تونکا ، مشک ، خس خس
نمره کاربران
Touch for Men-باربری تاچ مردانه
رایحه
7.6
5 رای
ماندگاری
7
7 رای
پخش بو
6.7
7 رای
طراحی شیشه
6.8
5 رای
این عطر برای من یاد آور ...
محصولات دیگری از برند باربری
اخبار برند باربری
عطرگرام
نظرات کاربران (13 نظر)
راهنمایی مطالعه نظرات :
* نظرات اصلی که بدون خط آبی هستند نظرات مرتبط با محصول می باشند. نظرات پاسخ که با خط آبی هستند ممکن است از بحث در مورد این ادکلن فراتر رفته باشند.
** برای مطالعه نظراتی که صرفا مرتبط با این محصول هستند نظرات اصلی را مطالعه نمایید.
از جمله عطرهایی بود که بعد دو سه بار پوشیدن ازش زده شدم.
نه اینکه بد باشه ولی انگار چیزی کم داره
28 مرداد 1403 پاسخ تشکر
4 تشکر شده توسط : یاس فرهاد

9
رایحه
8
ماندگاری
7
پخش بو
9
طراحی شیشه
بربری تاچ مردانه، یک رایحه گلی سفید ،پودری و مشکی هست، عطری که نسبت به قیمتی که داره خیلی ارزنده هست، البته کیفیت کار نسبت به تولید های قدیمش کمی افت داشته قطعا و جعبه قدیمیش حتی با قیمت دو برابر هست ولی خب فوق العاده عطر با کارکتری هست، لطیف هست و حتی میتونه بدون جنسیت باشه ، عملکرد بسیار خوبی هم داره و جدا ازون میشه با استایل های نیمه رسمی مچ بشه اما عطری هست که به نظرم برای افراد زیر ۳۰ سال انچنان مناسب نمیتونه باشه
06 خرداد 1403 پاسخ تشکر
17 تشکر شده توسط : فرهاد یاس

8
رایحه
7
ماندگاری
7
پخش بو
8
طراحی شیشه
باربری، من و محمود

سالهای اواخر دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد اونقدر برای من پر ماجرا بود که واقعا اگه امکانش بود میشد ازش یه سریال در حد درچشم باد ساخت و روزی نیست که باربری رو بزنم و به اون سالا نرم.
محور اکثر این ماجراجویی ها محمود بود. محمود نزدیک ترین و عجیب ترین دوست من بود.
از طرف مادری از خونواده ی سادات و نسبتا مذهبی بود و شجره ای داشت برای خودش و کتابای خطی از اجدادش داشت.و طایفه پدریش اما یه ویژگی تاریخی داشتن و اون اینکه نسل اندر نسل با حکومت های زمان خودشون به نوعی ضدیت و درگیری داشتن.
محمود تو شعر خیلی مهارت داشت. از حافظ و خیام و شاهنامه گرفته تا شهریار و سهراب و مشیری و حتی کارو! کمتر شعری بود که نخونده باشه. والبته این تنها هنرش نبود و واقعا استعدادای عجیبی داشت. از کمربند سیاه کنگ فو و کیک بوکسینگ تا خطاطی و ..
سالای کنکور بود و هردومون اینقدی به استعدادمون مطمئن بودیم که دغدغه قبولی دانشگاه نداشتیم. محمود هرشب موضوعی برای بحث داشت و الحق به نسبت سن و موقعیتش عجیب اطلاعاتی داشت.
تا اینکه یه شب یه اتفاق همه چی رو زیر و رو کرد.ظاهرا یه شب که پلیسای لباس شخصی اومده بودن دنبال سارقای مسلح داداش بزرگ محمود که ادم داش مشتی و بامرامی هم بود رو اشتباهی گرفته بودن و بعد از چن تا ایست و.. به سمتش تیراندازی کرده بودن و..همون شب فرهاد به همین راحتی کشته شده بود!
برای من باور کردنی نبود که ادمی که تا دیشب باهاش از شعر و عشق صحبت میکردیم امروز به خاک سیاه نشسته.
چند وقتی گذشت و هفته و چهلم و..اما محمود ذره ای اروم نشده بود و مثل ما زخم خورده فقط میخواست انتقام بگیره.
هرشب که میرفتم ببینمش چن تا ادم عجیب و غریب که یه جای سالم رو صورت و بدنشون نبود دورشو گرفته بودن و معلوم بود که از برنامه انتقام صحبت میکنن. بیچاره مادرش هم این وسط تنها امیدش به من بود که شاید بتونم ارومش کنم و از این فکر منصرفش کنم.

ولی فایده نداشت.تا حرف به اینجا میرسید که افسر پلیس عمدی شلیک نکرده و اشتباهی گرفته محمود اتیش میگرفت و میگفت اگه برا این حرفا اومدی برگرد. تفنگای عجیب و غریبی خریده بود. کلت به شکل خودنویس! قناسه! و..
یه روز طبق معمول رفتم در خونه شون که دیدم موتورش رو سوار شده و گفت بشین بریم. سوال نکردم که کجا و رفت و ازشهر بیرون رفت. و زد به خاکی و رفت تا پای یه کوه و یه جایی که دیگه ادم رو نبود موتور رو زد کنار.
یه کم بالاتر چشمم به یه غار افتاد . محمود اومده بود سراغ حسن دشته ای! که تا اون روز ۷ نفر رو کشته بود. میخواست ۵ ملیون بده تا حسن دشته ای انتقام داداششو بگیره!
حسن دشته ای قول موافق داده بود و البته پول هم نخواسته بود! ولی قبل از این که به قولش عمل کنه بابت هشتمین قتلش تویه درگیری با پلیس کشته شد.

محمود اما اروم و قرار نداشت و بالاخره خودش دست به کار شد و هرجوری بود ادرس اون پلیسی که تا حالا هفت تاشهر عوض کرده بود رو تو کرمان پیدا کرده بود و یه شبی رفته بود تو خونه ش و اسلحه رو گذاشته بود رو شقیقه ش! اما وقتی التماس زن و بچه ش رو دیده بود بخشیده بود و اومده بود بیرون و تمام!
چند سالی گذشت و حالا دیگه محمود اون ادم قبلی نبود.درویش شده بود و تسلیم بود. و البته درگیر اعتیاد..
هرچند تعالیم دراویش و تسلیم و رضا ظاهرا محمود رو اروم کرده بود اما حالا دیگه محمود رسما یه شمن شده بود.
اساطیر شاهنامه و تاریخ کیانی رو به اسامی پیامبران و ادیان مختلف گره میزد.ادم و کیومرث، سلیمان و جمشید، ابراهیم و سیاوش،یعقوب و فریدون و...
محمود کتب مذهبی ایران باستان رو زیر ورو کرده بود. از زرتشت و مانی گرفته تا جاماسپ و.. از ستاره شناسی تا تعبیر خواب.
اما اونچه از محمود یه شمن واقعی ساخته بود ارتباطی بود که محمود با اساطیر این ادیان باستانی برقرار کرده بود.
حالا دیگه موضوعی نیست که محمود بر اساس این اساطیر تفسیرش نکنه. خدای من تمثیل امشاسپندان (ایزدان زرتشتی ) توی کوه و صور فلکی و ارتباطش با اساطیر هند و یونان و... تاثیر اینا تو هر روز و هر هفته ادمی و..
حالا دیگه محمود یه شمن تمام عیاره که شبگرد کوه و بیابونه.به قول یونگ مرزی بین ناخوداگاه فردیش و ناخوداگاه جمعی و اساطیری نمیبنه و هرکسی که ذره ای با ایین خودش زاویه داشته باشه رو گمراه و نااگاه میدونه... کی باورش میشه که این همون محمود بود که روزگاری شمع شب افروز هر محفلی بود..ای داد و بیداد..



[EDITED] 1401/09/14 14:58
14 آذر 1401 پاسخ تشکر
67 تشکر شده توسط : مازیار ب س عرفان يعقوب زاده
درود
داستان تامل برانگیزی بود
14 آذر 1401 پاسخ تشکر
3 تشکر شده توسط : سید حسین قاضی میر سعید TIMELESS
دوستانم در این خانه معطر، درود. آرشیتکت عزیز داستان زیبایی بود، البته زیبا از این باب که تامل برانگیز بود وگرنه داستان ها و خاطره ها گاهی عمیقاً دردناکند. به نظرم درد محمود درد خیلی از ماهاست. درد عدم شناخت. شناخت خود، شناخت دیگران، شناخت خداوند، جهان هستی، حقیقت و.... اما یه وقتایی برای پیدا کردن حقیقت چیزی تصمیم می گیریم یه راه رفته ی هزارساله رو، رو به عقب طی کنیم، اونم به سرعت و بی وقفه. غافل از اینکه برای رسیدن به شناخت درست گاهی تردید و ایستادن لازمه؛ تامل کردن. و در مسیر رسیدن و کشف اون حقیقت قطعاً مطالعه کتابهای معتبر و موثق که شریک شدن در تجربه قدما از راه سفر ذهنه بهترین و مطمئن ترین راهه. وگرنه اصرار بر تجربه کردن گذشته در زمان حال خلاف عقل و منطقه. و برای آدمهایی که گزینه دوم رو انتخاب می کنن داستان زمانی غم انگیزتر میشه که می بینن اون سفرِ رو به عقب اونا رو درست به همون نقطه ای رسونده که ازش شروع کرده بودن. با این تفاوت که الان خسته و فرسوده از یک سفر بیحاصل و عمر بر باد رفته هستن. از طرفی هم آدمهایی هستن که حقیقت رو می بینن، ولی اصرار به ندیدن دارن. بگذریم.... گاهی غصه می خورم از اینکه چقدر دانسته هامون درباره خودمون، تاریخ کشورمون، دینمون، سنت های زیبای فرهنگی و قومی کشورمون کمه. که اگه کم نبود بجای سپندارمذگان ولنتاین رو جشن نمی گرفتیم، بجای معرفی نوروز و جشن های باستانی خودمون به دنیا، کریسمس رو با افتخار با سفارش دادن درخت کاج و لباس بابانوئل جشن نمی گرفتیم. زنگ هنر مدرسه رو که باید هنرهای زیبای ایرانی رو به بچه هامون یاد بده با جشن هالوین که هیچ ربطی به فرهنگ ما نداره هدر نمی‌دادیم. اینقدر که به عنوان بچه مسلمان تولد حضرت عیسی (ع) رو به همدیگه تبریک میگیم تولد پیامبر خودمون رو فراموش نمی کردیم. و صدها نمونه دیگه که دل آدم رو به درد میاره. به نظرم ما قبل از هر چیز برای اينکه اون درد شناخت مون رو تسکین بدیم نیاز داریم سطح آگاهیمون رو بالا ببریم. لطفاً پیشنهاد من کوچکتر رو بپذیرید و در کنار خرید گوشی های گرانقیمت و هزاران اسباب تجدد، بیاین هر از گاهی چندتا کتاب خوب به خودمون و عزیزانمون هدیه بدیم تا اینقدر ناآگاهی جامعه و نسل جوانمون ملعبه و بازیچه قرار نگیره. اطمینان دارم که ساکنین این خانه معطر دوستان به غایت فهیم و بابصیرتی هستند و عرض بنده رو جانبدارانه تلقی نمی کنند.

لحظه هاتون عطرآگین
14 آذر 1401 پاسخ تشکر
16 تشکر شده توسط : حسین رفیعی nazanin
درود مهندس
صمیمانه و شیوا نوشتید؛ بیشتر برایمان بنویسید تا ما بیشتر لذت ببریم و بیاندیشیم.
همچنان منتظر معرفی عطرهای "قاتل پرچمدار" از سوی شما هستیم.
شاد و پاینده باشید
14 آذر 1401 پاسخ تشکر
9 تشکر شده توسط : هاشم پور مریم میربیک
سلام مهندس جان.
والا مدتیه دیگه دل و دماغ عطر خریدن برا خودمو ندارم.
ولی این هفته دوسه تا عطر زنونه خیلی خوش قیمت و باکیفیت خریدم که شاید برای دوستان هم جالب باشه.

از برند اوریفلیم مدل amber elixir mystery و قیمت ۳۵۰ که واقعا شگفت زده م کرد
از بورلی هیلز م polo club sport8 pour femme به قیمت حدود ۳۰۰ که بوی بهشت میده
و از اوون مدل incandessence lotus که شباهت به چنل اوتندر داره.
14 آذر 1401 پاسخ تشکر
15 تشکر شده توسط : Rezvani هاشم پور
سلام و عرض ادب خانم میرزایی

بله و متاسفانه داستان اونجا تاسف بارتر میشه که بعضی وقتا تو انتخابای خیلی مهم زندگی ما خشم و احساس گرایی صرف مانع از اگاهی و تعقل میشه.
یه جا یه برنامه میدیدم از دکتر مکری که توضیح میداد در مورد تاثیر خشم و احساسات بر نحوه قضاوت هیات منصفه تحقیق روانشناسی خیلی جالبی شده بود.
خلاصه نتیجه به این شکل بود که در اکثر مواقع چنین نیست که هیات منصفه تحقیق مفصلی بکنه و اگاهانه مجرمی رو محکوم کنه یاتبرئه کنه. بلکه یافته ها نشون میداد که اگه هیات منصفه نسبت به مجرمی احساس خشم داشته باشه در بسیاری مواقع دیگه چندان دنبال چند و چون قضیه نمیره و رای به محکومیت میده و بالعکس اگه همچین احساسی نداشته باشه تمام تلاشش رو میکنه تا با تحقیقات و..مجرم رو تبرئه کنه.
من فک میکنم داستان تاثیر خشم و احساس تو خیلی از تصمیمات اساسی زندگی ما هم همینه و در واقع خشم و تعصب خیلی جاها مانع میشه که اصلا ما به سایر گزینه های موجود هم فکر کنیم.
تاسف بارتر اینکه در اکثر موارد این احساسات رو دیگران و رسانه ها و..در ما ایجاد میکنن و مخصوصا این جهت دادن به احساسات و خشم و.. ما رو فک میکنم هدف اصلی خیلی از رسانه های امروزه و درواقع بی انکه متوجه باشیم سرنوشت ما رو تو خیلی از موارد رسانه تعیین میکنه.

[EDITED] 1401/09/15 11:52
15 آذر 1401 پاسخ تشکر
17 تشکر شده توسط : Rezvani سعید ون ورنبرگ
عرض ادب و ارادت
حتما تست‌شان خواهم کرد؛ مرد عطردوستی که برای همسرش عطر می‌خره با یک تیر دو نشان می‌زنه:
۱_ همسر خوشبویی داره
۲_ خودش را بیمه می‌کنه در برابر همه گلایه ها که چرا اینقدر عطر می‌خری😊
ان‌شاالله دوباره شادی به این خانه بر می‌گرده، دل‌ها شاد و لب‌ها خندون میشه
15 آذر 1401 پاسخ تشکر
18 تشکر شده توسط : مازیار ب س هاشم پور
سلام عطر اوریفلیم و از سایتی تهیه کردید؟
15 آذر 1401 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : TIMELESS
سلام
اوریفلیم یه عطری داره با نام sublime nature TONKA BEAN که به نظرم از کارهای فوق العاده ی خانوم ناتالی لارسن هست. عطری گرم و لوکسه... در صورت امکان تست بفرماید
15 آذر 1401 پاسخ تشکر
13 تشکر شده توسط : هاشم پور مهرداد
ممنون سرکار خانم paris1

حتما تست میکنم. من قبل از این از اوریفلیم کارای sensual jasmin و petal quartz و miss giordan essenza gold رو هم گرفته بودم که انصافا هر سه کار عالی بودن
15 آذر 1401 پاسخ تشکر
7 تشکر شده توسط : هاشم پور paris1
درود متقابل
فرمایش شما کاملاً صحیحه؛ به مصداق این سخن گهربار امیرالمومنین علی (ع) که فرمودند "تواناترین مردم در تشخیص درست، کسی است که خشمگین نشود". و همونطور که فرمودید تعصب، احساس گرایی و خشم که مظهری از اونه همگی نقطه مقابل تعقل هستن و وقتی که فرد دچارشون میشه به احتمال زیاد پیامدهای ناخوشایند و گاهاً جبران ناپذیری رو متحمل میشه. شاید اولین و در دسترس ترین راه برای اجتناب از این پیامدها خودسازی باشه، قبل از اینکه بخواهیم به راهکارهای اجتماعی ش بپردازیم. باید امیدوار باشیم، حتی اگر آرزویی محال، که روزی فرا برسه که همه آدمها اونقدر خصلت های خوب انسانی رو در وجودشون پرورش بدن که زندگی و تعاملاتشون به دور از این آفت ها باشه. اگر بیم این نبود که اطاله کلام در این محفل خاطر دوستانمون رو مکدر می کنه دوست داشتم از حضور عزیزان فرهیخته ای چون شما بیشتر بهره می بردم. ان شاءالله مجالی و محفلی دیگر.
پاینده باشید
15 آذر 1401 پاسخ تشکر
16 تشکر شده توسط : 𝐴𝑟𝑑𝑒𝑠𝒉𝑖𝑟 𝑆 ملک الشعرای باحال
جناب آقای آرشیتکت من چند مدل اوریفیلیم رو دارم و امبر الکسیر میستری هم جزو بهترین هاش هست. واقعا عالی. دوستان حتما امتحان بفرمایید عطرهای اوریفلیم رو . از مردانه هاش مدل اکلت هوم و جیوردانی گلد من واقعا بی‌نظیر هستن. آقایون این لطف رو به خودتون بکنید حتما که حداقل تستشون بفرمایید . حول و حوش ۳۰۰ بدی چنین عطری بخری واقعا محشره.
15 آذر 1401 پاسخ تشکر
19 تشکر شده توسط : paris1 nazanin
بله خانم فیضی واقعا امبر الیکسیر میستری شگفت زده م کرد. راستی از نظر شما شباهت به چه کارایی داره؟ تا حالا مشابه شو ندیده بودم
16 آذر 1401 پاسخ تشکر
7 تشکر شده توسط : Shaghayegh آرمان
سلام جناب آرشیتکت به نظر من فضا و رایحه امبر الکسیر میستری تا حدود زیادی شبیه برنینگ رز کارولینا هررا است. منهای اینکه در برنینگ رز رایحه رز دمشقی هم هست. عطر دیگه ای خاطرم نیست که چنین رایحه ای داشته باشه. در همین شباهت هم از لحاظ قیمت این کجا و آن کجا ......
16 آذر 1401 پاسخ تشکر
10 تشکر شده توسط : Shaghayegh Perfumex
خانم فیضی سلام نظرتون راجع به کریستال امبر الکسیر چیه؟ رنگ‌ابیش؟
و اینکه این امبر الکسیر میستری تو چه فضای بویاییه؟
16 آذر 1401 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : فاطمه فیضی
سلام شقایق عزیز. کریستال امبر الکسیر رو تست نکردم تا حالا . اما امبر الکسیر میستری یک عطر گرم و شیرین ، تیزی در پخش مشک داره ، کمی گلی خیلی کم میوه ای ، حالت گرفته و تاریک داره و اصلا عطر شادی نیست. به همون نسبت که تاریکه همون قدر شیک و با کلاسه. برای سنین بالای ۳۰ و لباس تیره در روزهای سرد مناسبه و البته بسیار مناسبه.تغییر نت آنچنانی نداره و رایحه نسبتا خطی است اما خطی بودن رایحه برای خود من آزار دهنده نیست. عطر قوی و تاثیر گذار و ماندگاری میدونمش. برای حساس ها و اونایی که با عطر دچار سردرد میشن اصلا توصیه نمیکنم مگر با تست چند باره. با همه تعریف ها قطعا نمیتونه پا به پای نیش ها یا دیزاینریهای خیلی خوب باشه اما در نوع خودش بینظیره و در حد دیزاینریهای خوب میتونه پاسخگو باشه.
پخش و ماندگاری خیلی زیاد .
16 آذر 1401 پاسخ تشکر
14 تشکر شده توسط : Perfumex KAVEH
سلام خانم shaghayegh
امبر الیکسیر کریستال رو من نپسندیدم اما amber elixir night هم به نظرم ارزش خرید بالایی داشت و شباهت هایی هم به جاسمین نویر داشت.
26 آذر 1401 پاسخ تشکر
11 تشکر شده توسط : رضا یگانه Melody
چند تا سمپل تهیه کردم از اوریفلیم و حالا نظرم راجع به چند تاشون:
برای خانم ها: اکلت فمه - مگنتیستا - الکسیر میستری - جوردانی گلد وایت -پوسس
و برای آقایان: اکلت هوم و پوسس مردانه رو پیش نهاد میدم تست کنند.
البته انیگما رو شنیدم اما موفق به تستش نشدم. از میان ان هایی که تست کردم اینها ارزنده بودند ولی انتظار پرفورمنس خیلی عالی نداشته باشید کلا از اوریفلیم که اتفاقا این موضوع به نظرم مناسبش میکنه برای بعضی موقعیت ها
در کل خوب بودند نسبت به قیمت
امبر الکسیر کریستال و هم اصلا پیش نهاد نمیدم سینتیکیش خیلی میزنه به علاوه رنگ مایع ابی تنده لباس و رنگی میکنه
باز نکته ای بود تکمیل میکنم.
04 دی 1401 پاسخ تشکر
15 تشکر شده توسط : Dragon Fatimah
درود جناب آرشیتکت
منم یه تله پاتی ریزی با شما و دوستتون شدم،یه نوع ارتباط گیری غیر مستقیم، از این جهت که من کلا تو صفحه عطرهایی مثل باربری کمتر سر میزنم،اما دیروز
پیش یکی از دوستان ادکلن فروش بودم،برام همین
ادکلن باربری تاچ تست کردن،امروز گفتم ببینم
نظرات راجبش چی هست،که متن شما را دیدم
واقعا چه داستان و حادثه عجیب و غریبی
25 مهر 1402 پاسخ تشکر
4 تشکر شده توسط : نازی جاوید بابک
قاتل نیش ها بگیم😁
البته من خودم تو قید و بند نیش نیستم ،
والا ما هر چی نیش خوب بود تست کردیم،
زندگی کوتاهی هم کردیم باهاشون،ولی چه کنیم که دو
عطر مارو به زنجیر کشید،
یکی سلطان تیری موگلر آنجل
و دیگری شاهزاده ورساچه پور هوم
25 مهر 1402 پاسخ تشکر
5 تشکر شده توسط : نازی جاوید فاطمه فیضی
درود بر شما سرکار خانم هاشم پور
چقدر خوب که عطرهای خودتون پیدا کردید. امیدوارم همیشه در شادی و با دلِ خوش بپوشیدشون. من از دوره راهنمایی وارد این وادی شدم و الان که چهل سالمه هنوز اندر خم یک کوچه ام و عطر خودم پیدا نکردم!
اعتیاد به خرید عطر و ساعت کشت مارو. واقعا بلای خانمان‌سوز و جیبمان‌سوزی‌ست!
به امید رهایی
25 مهر 1402 پاسخ تشکر
8 تشکر شده توسط : یاس هاشم پور
دوستان عزیزم سلام
پس از خواندن نظر دوست عزیزمان جناب مهدی که در پاسخ به نظر آقای هاشم پور نوشته بودند خصوص جمله ی انتهایی ی ایشان که دعای رهایی بود از خرید مداوم عطور به یاد راهکاری افتادم که بسیاری از دوستان مرا ازین درد رها و ازین بیماری درمان کرد خداراشکر !
عطردوستان ازین نظر که در ذیل عرض خواهم کرد به دو دسته ی کلی که هر شاخه انشعابات خود دارد تقسیم بندی میشوند :
الف : عطردوستانی که گرفتار بیماری ی خرید ممتد شده اند به این امید که رایحه ی بینظیر همسو با علاقه ( ژنتیک ) خود را پیدا کنند تا عطر امضای ایشان باشد و همگان وی را با این رایحه به یاد آورند . طبیعی ست که این رایحه باید بشدت خاص باشد . ایشان همه رایحه ( عطری ) را نمیپسندند . یا باید خاصترین باشد و مکرر نباشد یا باید کاملا مکمل ژنتیک ایشان باشد بطرزی که با استشمام آن حظی مضاعف را تجربه کنند و بقول عامیانه خستگی از تن بشویند
مثلا جناب مهدی عزیز ما ازین دسته اند .

گروه ب : عطردوستانی که همه ی روایح را دوست دارند . بنابراین به مرور زمان و نه به یکباره درگیر بیماری خرید ممتد شده اند ! من خود در این گروه عضو بوده ام :)
ناگفته نماند که دسته ی سومی هم داریم که البته جزء هیچکدام ازین دو گروه طبقه بندی نمیشوند و مورد ایشان کاملا مجزاست و درمان ایشان نیز مجزاست :
عطردوستانی که مبتلا به بیماری ی بلاندبای شده اند . برای ایشان جنس روایح در مرتبه ی دوم اهمیت قرار دارد و مهمترین چیز از نظر ایشان هیجان و حظ قمار بلاندبای است !
اعضای این گروه را مردان تشکیل میدهند و حضور زنان در این گروه بشدت کمیاب است زیرا با ماهیت محافظ کارانه ، کمال جو و حسابگر زنان در خرید تناقض دارد .
رهایی ی گروه الف :
خرید عطر را بر خود ممنوع کنید .
خرید دکانت کم حجم ، سمپل و تست را جایگزین کنید .
به خود بگویید آنچه تا کنون هزینه کرده ام ( به خرید باتل کامل ) و نیافته ام را از دست و از کف داده ام !
به خود بگویند صندوقی یا حسابی آماده میکنم که مابه التفاوت مبلغ سمپل و شیشه ی کاملی را که قرار بوده بخرم اندوخته میکنم تا زمانیکه عطر و رایحه ی خود را یافتم بتوانم چندین نسخه بزرگترین سایز را تهیه کنم ، آنهم از بهترین و اصیل ترین برندها .
نگران نباشید ! به محض شروع این کار ( صندوق یا حساب ) خود بخود میل و رغبتی همراه با اشتیاق در شما هویدا میشود و چنان میشود که حتی از خرید سمپل صرفنظر و تنها به تست اکتفا خواهید کرد ! و :
تنها پس از خرید اول ( که بهترین است ) چنان لذتی بر شما مستولی میشود که دیگر محال است ازین شیوه عدول کنید !
چرا گفتم خرید اول ؟ :
با عبور سال و تجربه ، عطر امضاء تغییر خواهد کرد چون خلق و خو تغییر میکند در طی زمان .
لیک این برگشتن به موضع قبلی نیست .

رهایی ی گروه ب :
کار این گروه به مراتب سخت تر است از گروه الف زیرا گروه الف میدانند که دنبال چه هستند لیک این گروه هدفی ندارند و همه ی روایح و عطور را دوست دارند و استفاده میکنند !
بهترین سایز برای ایشان سایز ۳۰ میل است زیرا خیلی زود از هر عطر خسته میشوند و هرگز نمیتوانند یک شیشه را دست بگیرند و شروع و اتمام کنند . گروهی از ایشان حتی نمیتوانند دو روز متوالی از یک عطر استفاده کنند .
راهکار این است :
برای هر موقعیت و مکان ، یک شاهکار به سلیقه ی خود تهیه کنند ( پس از مطالعه و تحقیق و تست ) و سپس به خود بگویند :
من بهترین ِ این دسته را دارم ، پس آنچه که مشابه این عطر یا رایحه در بازار هست همگی در ذیل این عطر قرار گرفته و طبقه بندی میشوند .
پس من که بهترین را دارم که در صدر جدول نشسته است خرید عطور طبقات و درجات پایین تر نه تنها اشتباه است که ضعف سواد مرا در علم عطور میرساند .

هر عطرباز خبره چند عطر میخواهد ؟
۱ - عطری برای منزل :
این عطر فصل ندارد ! یعنی چه ؟
یعنی چون دما همواره در محل سکونت یکسان یا نهایتا با یک تلورانس ضعیف تنظیم میشود پس نیاز نیست برای درون منزل ، برای هر فصل یا نیمه ی سال عطری مجزا تهیه کرد .
عطر درون منزل باید کاملا ملایم باشد ضمنا سلیقه ی اهالی ی منزل شما باید بر سلیقه ی شما بچربد ! یعنی چه ؟
یعنی عطر درون منزل شما باید مطابق با سلیقه ی اهالی ی آن باشد نه سلیقه ی شما !
بدیهی ست اگر سلیقه ی آنها با شما مطابق باشد که فبه المراد !
۲ - عطر برای محل کار :
بستگی به فضای کار شما دارد .
اگر فضا بسته باشد پس مشابه عطر منزل است با این تفاوت که سلیقه ی شما در آن دخیل است ضمنا این عطر نیز فصل ندارد چون دما همیشه ثابت است . پس عطر ملایم کارآمدتر است لیک رایحه اش باید متفاوت باشد و بسته به انواع شغل و حرفه انتخاب شود .
از یک کارمند رده ی پایین تا وزیر و سفیر و وکیل و قضات هر یک انتخابی ویژه ی خود دارند که جای بحث اش اینجا نیست و فعلا تعداد است که محل صحبت ماست .
اگر شغل در محلی باز است پس فصول موضوعیت پیدا میکند .
۳ - عطر تفریحات :
که باز و بسته بودن مکان و فصول نیز در آن دخیل است .
۴ - عطر مجالس :
مجالسِ بسته ، موضوعیت فصول ندارد لیک مجالس محیط باز چرا .
۵ - عطر عشق :
پیشنهاد میکنم تنها و تنها یک شیشه ( یک رایحه ) را برای همه ی عمر یا حداقل تا زمانیکه بهتر اش را نیافته اید انتخاب کنید !
این دلیلی روانشناختی و علمی دارد .
۶ - عطر دم دستی که به عطر روزانه معروف شده است . شامل قدم زدن ، خرید و... میشود .
ورزشکاران عطر روزانه ی خود میخواهند که پس از دوش گرفتن برای احیای انرژی بکار میگیرند ضمنا به میزان کم ( یک یا دو پاف ) برای درون سالن نیز استفاده میشود هرچند که برای درون سالن ، بادی اسپلش مرغوب بسیار کارآمد تر است از عطر .
عرق تن بو ندارد اما پس از گذشت ساعاتی میکربهایی که در هوا معلق اند بر آن رطوبت مینشینند و بویی که پس از آن استشمام میشود ناشی از تغذیه ، دفع و زندگی ی ایشان است .
خصوص کسی که هر روز دوش میگیرد بدن اش در سالن ورزشی پس از تعریق بوی بد نمیدهد .
نکته : از مام اسپری ی سورملینا بهره ها ببرید که در بی بو کردن تعریق بدن معجزه میکند !

خلاصه : یک بار خیلی دقیق محاسبه کردم :
یک مرد یا زن عطرباز که در علم عطر پیشرو و به دانش عطر مسلط شده ، اگر بخواهد بسیار دقیق و علمی از عطور استفاده کند به ۱۲ شیشه عطر نیاز دارد . این حداقل است اما حداکثر آن ( برای موقعیت های بیشتر و دقیق تر ) ۲۴ شیشه است .
این ۱۲ شیشه اگر با سایز درست انتخاب شوند تعدادی از ایشان نیاز به شارژ هر چند سال یکبار دارند و تعدادی عمری طولانی تر خواهند داشت .
منظور اصلی ام این است :
برای خودتان و بر اساس نوع زندگی تان ، برای هر موقعیت یا مکان ، عطری را در نظر بگیرید ، سپس بهترین و قله ی آن را انتخاب کنید .
این قله ، ترجیحا گرانترین عطر نیست بلکه بهترین رایحه !
اتفاقا بسیاری از بهترین ها قیمتی منصفانه دارند
حیف از کشور ما که ثروتمندترین است و ما اجالتا فقیرترین که مجبوریم برای عطر هم نگران حساب و کتاب باشیم ! بگذریم ...!
بسیاری از ما بیش از ۲۰ شیشه عطر داریم اما هنوز به رضایت نرسیده ایم و بسیاری از آنها کاملا در موقعیت ها و مکانها تکراری اند که این ناشی از ضعف ماست نه ضعف عطور !
گویی اصلا عطر نداریم !
این نتیجه ی خرید بدون تفکر ، تحقیق ، مطالعه و تجربه است که البته به سادگی قابل درمان است !
دوستان عزیزم ، از من ِ پیر شده در این کار بشنوید ! :
تعریف ها را گوش کنید اما ملاک قرار ندهید !
به نمرات عطرها اصلا توجه نکنید ، من به یک عطر ۱۰ میدهم و شما صفر !
از نظر من ماندگاری ی یک عطر ۱۰ است لیک از نظر شما ۵ هم نمیگیرد !
من پخش را جوری میبینم و شما جوری دیگر !
من با آب و تاب و شادی میگویم عطر ام را یافتم چنین است و چنان است و شما میگویید این هم شد عطر ؟؟ پیف هم برای آن زیاد است !
یک نکته ی مهم دیگر :
معمولا هرکس در عطر استاد میشود سلیقه اش به انتها میرسد ! یعنی چه ؟
یعنی آن انتها ، اکنون برای بسیاری زود است یعنی مثل پریدن از پله ی اول به پله ی آخر است ، یعنی خود آن شخص پرنده هم نمیفهمد که چه شد ؟؟!
سرخورده میشود ، گیج میشود ، میترسد ، از خود نا امید میشود !
این نکته ای ست که من همیشه به آن توجه میکنم یعنی به ثانیه ای مسیر پیموده را بر میگردم و مجددا خود را در ابتدا و در پله های اول تجسم میکنم تا با جوانان همسو شوم و همیشه به جوانان فرشته خوی این مسیر میگویم که آهسته و پیوسته جلو روید !
پرش در عطربازی یعنی کلاه گذاشتن بر سر خود !
همیشه یاد خاطره ای می افتم که یکی از اساتید عزیزم سااالها پیش که جوان بودم عطری نیش ( آن روزها میگفتند سفارشی یا لوکس ) از اروپا برایم به هدیه آورد و تعریف ها و تمجیدها کرد که نه تنها نفهمیدم چه بود بلکه نزدیک بود از هرچه عطر بود متنفر شوم !!
اما امروز از بهترین های من است !
به برند توجه نکنید ، به نام توجه نکنید ، به نشان توجه نکنید ، به نمرات یا تعاریف و تماجید توجه نکنید ! بلکه :
فقط به تست و اگر میخواهید عطربازی خبره شوید : به تمرین . تمرین یعنی بوییدن همه چیز و هرچیز !
قبلا هم گفته ام : با یک عطاری دوست شوید !
جوان که بودم هییییچ سر در نمی آوردم از ریویوها و تفاسیر تخصصی !
یاد خاطره ای افتادم :)
یکی از دوستان ام سالها پیش میگفت : فلانی در فلان سایت خارجی چه خوب مینویسد !
گفتم خوانده ای ؟ گفت بله ، عالی بود ! عجب حرفه ایست !
گفتم برایم بگو چه نوشته .
گفت : مِن مِن ! پت پت !
گفتم انقریب است که گیج شوی و آن یک جویی هم که یاد گرفته ایم از سرمان بپرانی :)
ما هنوز سیکل نداریم ، در خصوص عملیات ناسا مقاله های تخصصی میخوانیم و اظهار نظر هم میکنیم ؟؟
تازه اکتفا به این هم نمیکنیم بلکه رای هم میدهیم که فلانی درست گفت و بهمانی درست تر گفت :)
از بحث خارج شدم !
خلاصه که دوستان عزیزم عطردوست یا عطرباز خوب به کسی میگویند که از تمامی ی عطرها با خبر باشد و قله ی هر دسته و گروه را بشناسد اما پس از تحقیق و تست ، سازگارترین ها را با خود انتخاب کند و تهیه کند و وقتی بر مرتفع ترین قله ی هر رشته کوه ایستاد به خود بگوید :
قله های کوتاه تر که زیر پای من است بر من جذابیتی ندارند که بر بلندترین ایستاده ام !
و تا قله ی بلندتری را پیدا نکرده به فکر فتح نمی افتد که کوهنوردان خبره به قله های کوتاه تر توجه ندارند .
و جوان هوشیار که فکر فتح بلندترین قله ها را در سر دارد از کوتاهترین شروع میکند به تمرین !
ضمنا یادتان باشد :
مسیر عطربازی از مقصد اش به مرااااتب زیباتر است !
ساقی بانگ زد که :
صبح است ساقیا ، قدحی پر شراب کن !
بروم به نوشیدن می صبحگاهی
قبل اش جرعه ای عطر مینوشم به سلامتی شما دوستان عزیزم که اکثریت تان اکنون مشغول تماشای رویائید !
رویایتان معطر انشاله به بوی گلهای آویخته بر گیسوان فرشتگان !
رویایتان معطر به چشیدن خوشبوترین لبخندهای شیرین ترین لبان سرخ فام !
رویایتان معطر به عطر بی همتای پرواز بسوی نور
:)
26 مهر 1402 پاسخ تشکر
35 تشکر شده توسط : عباس بهرامی Chemist
سلام آقای سخی عزیز
حقیقتا برخی از بهترین تجربیات گرانبها رو که مستبزم پرداخت هزینه های گزاف (مالی و عمری) هست با قابل فهم ترین قلم نوشتید. ممنون که واقعا سخاوتمند هستید و فامیلتون دقیقا بیانگر صفتتون هست. فقط یک سوال : اونجا که گفتید «بهتر اش را نیافته اید» منظور عشق هست یا عطر؟ (خخخ)
26 مهر 1402 پاسخ تشکر
10 تشکر شده توسط : فرهاد الف ش
بسیار عالی و جالب بود جناب سخی بزرگوار،
مثل همیشه بهرمند از قلم نازنینتان،،
نوشته بودید " مسیر عطر بازی از مقصدش به مراتب زیباتر است.."
خیلی به دلم نشست،..


ثانیه به ثانیه ی مسیر زندگیتون معطر 🌺
27 مهر 1402 پاسخ تشکر
18 تشکر شده توسط : Mahdis 🄼🄾🄽🄰
درود سوتفاهم شده😃
من آقا هستم،
منم تقریبا از پنجم یا اول راهنمایی عطر دوست داشتم
تا الان که ۳۷ سالمه
کلا فیلم،موسیقی و کتاب و عطر،برام اولویت هستن

همیشه تندرست و پایدار باشین دوست خوبم
27 مهر 1402 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : یاس
درود بر شما جناب آقای هاشم پور
عذرخواهم قربان! از روی عکس پروفایل شما حدس زدم که شاید خانم باشید، البته خانم بودن فضیلتی است که نصیب ما نشده.
شاد و پاینده باشید
27 مهر 1402 پاسخ تشکر
4 تشکر شده توسط : بابک هاشم پور
درود بر شما جناب سخی بزگوار
گر سرِ هر موی من گردد زبان
شُکرهای تو نیاید در بیان
در تک تک جملات شیوای شما درس‌هایی نهفته است؛ از شیمی و روانشناسی گرفته تا اقتصاد خرد و کلان... بدیهی است که هر خواننده ای باهوش‌تر باشد بیشتر خواهد آموخت. آموزه‌های ارزشمند شما عصاره‌ی تجربیات سال‌ها تحقیق و تفحص در دنیای زیبای روایح است، امیدوارم ما جوان‌ترها و کم‌تجربه‌ترها قدر شما را بدانیم و قدرت تمییز راه را از چاه کسب کنیم.
خواندن ریویوهای شما من را یاد گلستان سعدی می‌اندازد! که در تک‌تک جملاتش درسی است بزرگ برای بهتر زیستن.
خدای مهربان، عمر باعزت به شما عطا فرماید🤲🏻
27 مهر 1402 پاسخ تشکر
7 تشکر شده توسط : فرهاد کامیار فخر
درود مجدد
خواهش میکنم
بله من چون عاشق آنجل هستم،
این مدل هم از قاعده مستثنی نیست

باتشکر
28 مهر 1402 پاسخ تشکر
3 تشکر شده توسط : بابک فاطمه فیضی
اوضاع الان محمودچجوریاس
13 فروردین 1403 پاسخ تشکر

8
رایحه
7
ماندگاری
7
پخش بو
8
طراحی شیشه
باربری تاچ

یه عطر بنفشه ای، مرکباتی چوبی گرم و شیرین.

باربری تاچ اپنینگ خیلی جذابی داره که ترکیب نت های بنفشه و کمی مرکبات با تونکاست.یکی از عطرایی که تو این مرحله بهش شباهت داره مرسدس بنز ساده ( اولین عطر مرسدس بنز) هست که البته این کار گرمتر و شیرین تر از اونه.
این رایحه در طول مدت پخش عطر تغییر خاصی نمیکنه و فقط به مرور کمی بنفشه کمرنگتر میشه و کمی تم چوبی ( سدار) ادویه ای (فلفل و جوز) به کار اضافه میشه.

اما درای داون کار کمی متفاوته و مشک در کنار یه تم پودری تا حدی فضای پودری صابونی به کار میدن که تو افتاب حتی پاییز کمی استفاده شو سخت میکنه.

یادش به خیر جز اولین عطرای زمستونی بود که توش بنفشه استفاده شده بود. بسیار عطر خوش بازخورد و پراحساسیه و تو زمستون غوغا میکنه. البته پرفورمنس متوسطی داره و فقط مناسب فصل سرده.
24 دی 1400 پاسخ تشکر
31 تشکر شده توسط : Chemist Rezvani
سلام خدمت architect عزیز،در ابتدا از توضیحات زیبای شما در مورد عطرها بسیار ممنونم،وجود شما در عطرافشان نعمتی هست برای همه ما،جناب architect میخواستم چند عطر به من معرفی کنید که بسیار بسیار خوش بازخورد و شیک باشه،به طوری که باعث واکنش بسیار زیادی از افراد بشه ،ممنون میشم در این زمینه به من کمک کنید،با سپاس فراوان از شما
06 شهریور 1401 پاسخ تشکر
4 تشکر شده توسط : امیر علوانی ابوالحسن
سلام جناب amid و ممنون از اظهار لطفتون و خوشحالم که رویوهام براتون مفید بوده.
اما در مورد سوالتون راستش پاسخ این سوال به متغیرهای زیادی ربط داره و درواقع بازخوردها نسبت به عطر کاملا بسته به سن، تیپ شخصیتی،فاکتورهای فرهنگی و..متفاوته.
بازخوردها به عطر تو نسل دهه پنجاه و شصت نسبت به نسل دهه هشتاد کاملا متفاوته.نسلی که گفتمان غالب دوران جوونیش عشق و وفاداری بود.
بازخوردها به عطر تو نسلی که بچگی ش تو کوچه و کنار اتیش و کنار باغچه گذشت تا نسلی که تو اپارتمان و با ایکس باکس بزرگ شده فرق میکنه.
بازخوردها تو یه جامعه ای که وجوه احساسی خودش رو پنهان نمیکنه تا جامعه ای که از احساس گفتن عار محسوب میشه متفاوته.
بازخورد ها نسبت به عطر تو یه شخصیت با گرایشات نوستالژیک با یه شخصیتی که صرفا معتقد به زیستن در زمان حال هست فرق میکنه.
و حتی بازخوردها نسبت به عطر تو جمع کسانی که ایام به کامشونه نسبت به کسانی که تلخی و تیرگی روزگارشونو فرا گرفته خیلی متفاوته.
شما ممکنه تو یه نمایشگاه اثار هنری پسا مدرن یه سنگ توالت رو به عنوان یه اثر هنری ببینید چون اصولا گفتمان پسامدرن معتقد به بالذات بودن اصولی مثل حکمت و زیبایی نیست و این دیدگاه متفاوت با یه جامعه اصولگرا یا حتی مدرنه!
این خیلی مهمه که شما از بازخورد تو چه جمعی صحبت میکنید. جمعی که دغدغه و گفتمان غالبش مسائل اروتیک هست یا فلسفه ؟ جامعه ای که اصالت روستایی در اون باعث ننگ هست یا فخر؟ جامعه ای که به اصالت شرقی احترام میذاره یا برعکس؟

اما اگه بدون در نظر گرفتن این فاکتورها بخوایم جواب بدیم قبل از هر چیز باید عرض کنم خدمتتون که به نظر من تو عطرای نیش و ایندی نیش دنبال چیزی خوش بازخورد تر از دیزاینرها بین عامه مردم و حتی خواص نباشید.مگه اینکه این خواص صرفا جامعه عطرباز باشن.و از اون مهم تر به هیچ وجه گول بسیاری از عطرای به اصطلاح لوکس و خاندان سلطنتی! و شیاد پشتشون رو نخورید!

در واقع عطرهای خوش بازخورد که واکنش مثبت اکثریت رو جذب کنه اکثرا همون عطرایی هستن که معروف شدن!
و واقعا تلاش برای پیدا کردن چیزی خوش بازخورد تر از اونها بسیار هزینه بر و وقت گیر هست و نتیجه بسیار کمی هم داره.
اما از طرفی در مارکتینگ هنر شعاری وجود داره که میگه اگه بخواید نظر همه رو جلب کنید قطعا مشتریان خاصتون رو از دست میدید. و من به شخصه معتقدم اگه دنبال خوش بازخوردترین ها باشید کاریزمای شخصیتون رو از دست میدید!
البته این نظر من به معنی تایید عطرایی که بازخوردهای بد زیادی دارن نیست و بنده شخصا با عطرایی که کارکرد عطر ندارن مخالفم.

اما اگه بخوام از تجربه خودم براتون بگم تو عطرای تابستونی من عطرای اکواتیک بنفشه ای از جمله فارنهایت قبل از ریفورموله،سن لورن لیبر هوم و مرسدس بنز کولون
و تو عطرای زمستونی عطرای گورماند و بنفشه ای مثل باربری تاچ و همچنین بعضی عطرای تنباکویی از جمله رد توباکو البته در بین نسل من از همه خوش بازخوردتر بودن.


[EDITED] 1401/06/07 18:54
07 شهریور 1401 پاسخ تشکر
40 تشکر شده توسط : Rezvani Sajjad
آرشیتکت عزیز به جانم نشست متنت .نسبی بودن را چقدددددررررر زیبا بیان کردی.این سهل ممتنع را زیبا بر کاغذ نگاشتی .درود بر تو
07 شهریور 1401 پاسخ تشکر
27 تشکر شده توسط : الف ش ع میرزایی
سلام به دوست عزیزم جناب architect,پاسخ شما در زمینه عطر و علاقه به رایحه های مختلف و مورد پسند بودن عطر در نظر دیگران بسیار کامل بود،و چه کلام زیبایی دارید در بیان نسل های مختلفی که در ایران گذشت،و بسیار از پاسخ زیباتون ممنونم،من چند روزی تمام عطرهای که شما در موردش توضیح دادید رو بررسی کردم و تمام عطرهای که از نظر رایحه نمره 9 رو بهش دادید رو تمامش رو روی کاغد نوشتم،انشاالله تک تکشون رو تست خواهم کرد،بودن در کنار شما با قلم زیبایی که دارید برای من و همگی دوستان افتخار بزرگی است،با سپاس فراوان از دوست عزیزم جناب architect.
11 شهریور 1401 پاسخ تشکر
14 تشکر شده توسط : امیر علوانی IRRO
کاملا با دوستمان آقای عمید عطایی موافق ام
جناب آرشیتکت الحق و والانصاف معین است و نام اش بسیار مصما دارد بر شخصیت اش .
معین عزیزم سلام
در بخش پرسش و پاسخ ، در پاسخ یکی از دوستان در خصوص کوبا اورجینال پاریس ها گفته بودی که کاملا با تو موافق ام .
یادم هست سوالی پرسیدم از شما اما یادم نیست چه بود . پاسخ ندادی هر چند کوچکترین شکی ندارم که ندیده ای .
بارها شده مطلبی در پاسخ به من نوشته شده توسط دوستان و مدتها بعد متوجه آن شده ام .
یا در آن زنگوله ی بالا ثبت نشده و یا دقت نکرده بوده ام .
خلاصه که دوست داشتنی هستی و به حضورت محتاجیم :)
11 شهریور 1401 پاسخ تشکر
23 تشکر شده توسط : عباس بهرامی سعید ون ورنبرگ
سلام کامبیز جان،کامبیز جان من نظرات شمارو همیشه دنبال میکنم،من و شما خیلی بهم شبیه هستیم،من و شما با فیلم یک شب اتفاق خواهد افتاد کلارک گیبل عاشق شدیم و پای فیلم گل های آفتاب گردان مارچلو ماسترویانی گریه کردیم و گاهی وقت ها با دیدن فیلم های آخرین تانگو در پاریس و در بارنداز مارلون براندو خودمون رو در هیبت این بازیگر می دیدیم،ولی غمگینم از این روزگار که دیگه لحظه های زیباش نابود شده است و دیگه هیچی مثل گذشته نیست و اگه این فیلم هارو نداشتیم من و شما نابود میشدم،بعضی ها میگن نباید در گذشته زندگی کرد و باید در حال زندگی کرد،چند روزیست که متوجه شدم که همون بهتر که در گذشته زندگی کنیم و با همون فیلم ها خاطره داشتیم،در این زمان هیچ چیز جالب و دوست داشتنی نیست.
12 شهریور 1401 پاسخ تشکر
10 تشکر شده توسط : شاپور K مسیح بسته شده
سلام و عرض ارادت جناب سخی.

قطعا متوجه سوال جنابعالی نشدم وگرنه بنده ارادت خاص به جنابعالی داشته و دارم.
در هرصورت عذر خواهی میکنم و در حد اطلاعاتم در خدمت شما و دوستان هستم.
12 شهریور 1401 پاسخ تشکر
6 تشکر شده توسط : 𝐴𝑟𝑑𝑒𝑠𝒉𝑖𝑟 𝑆 سید محمد باقرآبادی
سلام جناب عطایی و تشکر فراوان از اظهار لطفتون.
البته این قضیه رو در نظر بگیرید که در بخش نمرات نمره ای که به رایحه داده میشه تا حد زیادی تحت تاثیر سلیقه ها قرار میگیره و البته سن و روحیات و..هم در اون دخیل هست.
در هر صورت خوشحالم که رویوهام براتون مفید بوده و امیدوارم که ایام به کامتون باشه.
12 شهریور 1401 پاسخ تشکر
7 تشکر شده توسط : 𝐴𝑟𝑑𝑒𝑠𝒉𝑖𝑟 𝑆 سید محمد باقرآبادی

یادش به خیر یه زمانی با ولنتینو جز بهترین کارای گرم و ملایم زمستونی بودن برای من. یه ته بوی شیرین خوردنی مثل بوی گندم داشت که یه جور گل هم بهش اضافه بشه. بیست سال پیش خیلی کار خاصی محسوب میشد ولی نسخه های الان یه ته بوی صابونی بهش اضافه شده که تو ذوق میزنه
30 تیر 1399 پاسخ تشکر
2 تشکر شده توسط : میر معین هاشمی

سلام
دوستان اگر ممکن هست عطری مشابه باربری تاچ معرفی کنید. من قبلا نمونه مینیاتوری این عطر رو (7 میل) چندبار خریدم. جالب اینکه به نظرم میاد بوی نمونه بزرگش متفاوت هست با نمونه مینیاتوری. نمونه بزرگش بیشتر تیز و صابونی بود. به هر حال این عطر علیرغم ارزون بودن و نه چندان معروف و محبوب بودن، به نظر من بسیار خاص و زیبا و یونیک هست و جزو بهترین عطرهایی هست که داشتم.
آیا میتونید بگید فضای این عطر در چه سبکی هست و چه عطرهایی مشابه این میتونم پیدا کنم؟
ضمنا من عطرهای زیر رو به شدت میپسندم: 212- توسکان لدر- فارنهایت قدیمی- آرمانی کد- ایسی میاکی پور هوم- کارتیر دیکلریشین- مرسدس بنز لاپرفوم- گرلن هوم اینتس- فارنهایت 32- گرلن ل اینستانت اکستریم
عطرهای زیر رو تا حدودی میپسندم: فارنهایت ابسولوت- دیور هوم اینتنس- ایسی میاکی بلو- تغ هرمس- هرمس ووییج-

بودجه ام محدود هست اما اگر بوی خوب و با کیفیت باشه، ترجیح میدم دکانت بگیرم .

05 مرداد 1395 پاسخ تشکر

به kian عزیز
یادم رفت عزیزم میدنایت پاریس نسخه تولت یاپرفیوم؟؟واگه تجربه باربری تاچ راو داری بیزحمت واسم بگو...متشکرم
20 تیر 1394 پاسخ تشکر
ممد دلار جان نه من همه این 9 عطر رو نداشتم از کارای باربری بیشتر عطر های زنونشو می پسندم تا مردانه در مورد میدنایت پاریس من هر دو نسخه را دارم نسخه اول کمی پخشش بهتره ولی نسخه پرفیوم ماندگاری بهتری داره ( هیچ قانونی نسیت که پرفیوم از تویلت بهتره ) این مساله رو میتونی براحتی تو تق احساس کنی من حداقل 3 تا شرکت دیدم دارن تق میسازن ریو رساسی امپر ...... و تمام این کارهای کپی شباهت بسیار به تق پرفیوم داره چون تیزی فلفل بقدری زیبا تو تق تویلت بالانس شده که تا حالا من نمونشو ندیدم.
بازم ممد دلار جان من نوعی بیشتر تو پخش و ماندگاری میتونم کمکت کنم از نظر رایحه حتما باید تست کنی
21 تیر 1394 پاسخ تشکر

به kian عزیز
ممنونم...میدونم که واسه پاییز وزمستون هستن عزیزم ...بیشترکیفیت رایحه واسم مهمه واینکه اطرافیانم اسم ادکلنم او بپرسن...؟؟ وجسارتا شما 9 محصول نامبرده شده راو بشخصه داشتین؟؟؟ظاهرا باربری تاچ او نپسندیدین؟؟
20 تیر 1394 پاسخ تشکر

به kianعزیز وشروین عزیز
باسلام
میخواستم نظرتون او واسه این کار ومردانه جیونشی جنتلمن انلی اینتنس ومیدنایت پاریس بدونم واگه بخواین اینها راوواسم الویت بندی کنید ممنون میشم
کنزو جنگل
یومو ولنتینو
میدنایت پاریس
باربری تاچ
مردانه جیونشی جنتلمن انلی اینتنس
اسپایس بمب
جیونچی پلی اینتنس
ارمانی کد التیمت
تری موگلر پور مالت
20 تیر 1394 پاسخ تشکر
ممد دلار جان من دقیقا نمی دونم این کارای نام برده را از چه نظر باید مقایسه کنم! اگر من می خواستم عطر بخرم و فقط همین 9 عطر وجود داشت بصورت زیر خریداری می کردم
1 اسپایس بمب
2 میدنایت پاریس
3 تری موگلر پور مالت
4 ارمانی کد التیمت
5 مردانه جیونشی جنتلمن انلی اینتنس
6 کنزو جنگل
7 جیونچی پلی اینتنس
8 یومو ولنتینو
9 باربری تاچ
فقط یه مشکل نسبتا بزرگی دارم من هیچ کدوم از این عطرارو نمی تونم تو تابستون بزنم!
20 تیر 1394 پاسخ تشکر

به اقاساحا گلم واقا مهدی گل گلاب
سلام
نظرتون واسه این کار چیه واسه زمستون؟رایحشواو تایید میکنید دوستان؟واگه بخواین الویت بندی کنید بین این کار وکنزو جنگل هوم وفندی اب سولوت ازنظر رایحه وپحش کدوم اول ودوم وسوم هست.... ممنونم دوستان عزیزم....
10 تیر 1394 پاسخ تشکر
سلام ممد دلار گل
پخششون در یک ترازه و توی ماندگار تفاوت دارن ماندگاری فندی سه تا شش و دو تای دیگه هفت تا دوازده ساعتند در مورد رایحه اول باید بگم باربری تاحدودی چهار فصله و البته راحه ادویه ای و در مورد دو تای دیگه رایحه ی چوبی دارن اگه انتخاب با من باشه چون از کارهای زیاد ادویه ای خوشم نمیاد به ترتیب فندی باربری و کنزو رو انتخاب میکنم ولی بهت حق میدم انتخاب بینشون سخته.یه پیشنهاد دارم اگه از کارهای جوانانه و خاص خوشت میاد میتونی تو همین محدوده کنزو پورهوم نایت رو بخری به نظر من کار خوبیه.
11 تیر 1394 پاسخ تشکر
2 تشکر شده توسط : هادی سام اسدي

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟