سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟
ساکریفایس فور هر عطریست که برای زنان احساسی و باهوش طراحی شده است. زنانی که این عطر را با خود دارند، زنان آرام و دارای اعتمادبهنفسی هستند که از فهم و مسئولیتپذیری بالایی برخوردارند. نت یاس است که سویههای غنی گلفامش را به نتهای آبزیـدریایی اضافه میکند تا لایه آبزیـگلفام آغازین در عطر ساکریفایس فور هر شکل بگیرد. شکوفه پرتقال و وانیل هم با همدیگر ترکیب میشوند تا سرشت گلفامـمشکاندود نتهای میانی خلق شود. نتهای پایانی هم از کهربا و مشک سرشته شدهاند تا عناصر مشکفام و چوبی را به تصویر بکشند.
نوع عطر | ادو پرفیوم |
برند | اجمل |
طبع | گرم |
سال عرضه | 2007 |
گروه بویایی | رایحه های گلی |
کشور مبدأ | امارات متحده عربی |
مناسب برای | بانوان |
اسانس اولیه | یاس، آب |
اسانس میانی | وانیل ، شکوفه پرتقال |
اسانس پایه | مشک ، عنبر |
دوستان ارجمند و فرهیخته در باب عطرهایی مثل شرکت اجمل یا رصاصی که قیمت های تقریبا پایینی دارند عارضم: برخی از عطرهای یه شرکت واقعا خیلی خوب و بعضی ها هم واقعا حداقل برای من بد و بی کیفیت هستند. در خصوص همین عطر اجمل ساکریفایس زنانه یا اجمل رتینا یا اجمل لور زنانه، واقعا کیفیت مطلوبی چه از نظر رایحه و چه از نظر پرفورمنس ندارند با اینکه خودم از طرفداران عطرهای اجمل هستم اما اینایی که نام بردم حداقل برای من اصلا بوی مطلوبی نداشتن. اما یه سری عطرهای همین شرکت اجمل آنقدر خوشبو و پرفورمنس عمیقی دارند که تا زنده هستم اونها رو تنپوش خواهم کرد و شاید به هیچ عطر گرانقیمت و مارک و برند برتر جهانی هم معاوضه نکنم.
در آرشیوم عطرهایی دارم که بسیار گرانقیمت هستن از عطرهای اجمل و برند بسیار معتبر از اجمل، اما باز هم برای حس شامه خودم چندتا از عطرهای اجمل نهایت رایحه هستن و محبوبیت ابدی واسم دارن. البته برخی از عطرهای اجمل خیلی گران قیمت هستند که همون ها هم بسیار خوشبو و کیفیت بی مانندی دارند و این گرانقیمت بودنشان صرفا بخاطر استفاده از مواد خالص و ارگانیک در تمامی نتهای عطرها هست.
اما حداقل برای جامعه ایران که هزینه های زندگی در بالاترین حد ممکن برای بی کیفیت ترین و کمترین استاندارد جهانی قرار گرفته، همین عطرهای ارزان قیمت شرکت اجمل برای تنپوش روزانه مثل چمیستری، بلو، یوتوپیا، رین دراپس، شادو، جید و غیره، بنظرم گزینه مناسبی نسبت به سایر عطرهای هم قیمت هستند. برای مثال عطر اجمل چمیستری اصل نهایتش ۷۰۰ هزار تومان قیمت داره اما کپی همین عطر از شرکت جانوین به نام میستری قیمتش نهایتش ۴۰۰ هزار تومان هست، که در این اختلاف قیمت ۳۰۰ هزار تومانی از محصول اصل با محصول فیک و کپی، حرفهای بسیاری هست. اما اکثر مخاطبان بخاطر همین ۲۰۰ یا ۳۰۰ هزار تومان ارزانتر بودن میرن همون کار کپی جانوین رو میخرن و بعد از یکی دوبار مصرف زود ازش خسته میشن چون نه رایحه خوبی داره و نه ماندگاری و پراکنش. و همین دل زدگی از این عطر باعث میشه نام عطر اصل اجمل چمیستری هم به فنا بره. در حالیکه چمیستری اصل واقعا خوشبو و ماندگاری و پراکنش مناسبی داره.
یا مثلاً میرن ناخواسته فیک همین عطر چمیستری رو میخرن میبینن اصلا بازخورد خوبی نداره که همین امر هم باعث نابودی عطر اصلی میشه. دوستان ارجمند تمامی شرکتهای عطرسازی حتی مشاهیر عطرسازی در رزومه خودشان هم کارهای خیلی خوب دارن و هم کارهای ناموفق که شرکتی مثل اجمل یا آرماف و رصاصی هم از این قاعده مستثنی نیستند. منتها اینجا تفاوت قیمت هاست که حکمرانی میکنه یعنی شرکت های خیلی مشهور جهانی با اینکه یه سری عطرهاشون عام پسند نیست و بازخورد خوبی ندارند باز هم حاضر به کاهش قیمتهای همون عطرها نیستن و تازه موقعی که مخاطب همون عطر رو خرید میکنه و چندین میلیون تومان هزینه کرده، بخصوص برای بدون تست خریدن، کلی ناراحتی واسش ایجاد میشه که این همه هزینه کردم اما عطرش اصلا خوب نیست و چون عطر لوازم بهداشتی و آرایشی محسوب میشه دیگه نمیتونه مرجوع کنه اما برای عطرهایی مثل اجمل که هزینه بسیار پایینی دارند حتی اگر بدون تست قبلی هم خریده باشه و اگر عطر مورد پسندش نباشه دیگه ناراحتی زیادی واسش ایجاد نمیشه و یا کادو میده به دوستاش یا برای مصارف روزانه در باشگاه های ورزشی در نظر میگیره.
شرکت اجمل به درخواست تاجران ایرانی در کیش یا فکر کنم در کرج هم شرکتش رو راه اندازی کرده و برخی عطرهای اجمل رو در همین ایران دارن تولید میکنن که بسیار کیفیت پایینی نسبت به نسخه اصلی تولید شده در دبی دارند. لطفا دقت فرمایید اگر قصد خرید اجمل رو داشتین حتما و حتما با تحقیق نسخه اصلی تولید شده در دبی رو خرید کنین.
ظاهراً قرار بر این بود که این عطرهای اجمل تولید شده در ایران با نصف قیمت اجمل اصل در ایران به فروش برسند اما متاسفانه همین عطرهای اجمل تولید شده در ایران با تمام بی کیفیتی دارن به همان قیمت اجمل اصل فروخته میشن. من نسخه های اجمل بلو، چمیستری، رین دراپس، اووک و چندین مدل دیگر رو حضوری مقایسه کردم و واقعا ناراحت کننده بود برام که ای کاش شرکت اجمل این اجازه رو به ایران نمیداد.
جای شکرش باقیه که هیچکدام از عطرهای شادو رو به ایران اجازه تولید نداده وگرنه همین شادوها هم از چشمم میوفتادن.
در ایران تمام شرکت ها بخصوص عطرسازی ها فقط و فقط به دنبال سود بیشتر با بی کیفیت ترین عطرها هستند حتی شرکتی در قشم و یا فکر کنم قم داره عطر تولید میکنه و داخل شیشه های کریستالی زیبا تعبیه میکنه اسمش عطر زنانه جوئل لاکچری که خودم تهیه کردم بدون تست چون میخواستم کادو بدم به یکی از همکارانم چون شیشه زیبایی داشت اما وقتی به دستم رسید انباکس کردم که مثلا شبیه باکارات رژ با رایحه گرم و شیرین ساخته بودن اما فقط برای سه دقیقه ماندگار بود که هیچ پراکنشی هم نداشت. باورتون میشه فقط ۳ دقیقه ماندگاری داشت اونم به قیمت ۶۱۵ هزار تومان برای دو سال پیش. همونجوری گذاشتم کنار با خودم بردم بیرون هدیه کردم به یه خانم نیازمند که داشت پول جمع میکرد از مردم، اینو بهش دادم نگام کرد و لبخند زد گفت خدا عمرت بده.....
میخوام بگم هنر عطاری ایران یعنی همین که خودم خجالت کشیدم به اون خانم هم هدیه کردم بخاطر عدم ماندگاری در حد صفر...
دوستان دقت فرمایید هر چی خرید میکنین بخصوص عطر، حتما اصل رو تهیه کنین و عطرهای دبی بسیار بسیار و بازم بسیار بسیار با کیفیت تر و قیمتهای بسیار منصفانه تر از عطرهای تولید شده در ایران هستند.
سپاس از همراهی و شکیبایی شما عزیزان.....