این پرسش مهم است !

دوستان عزیزم عطربازان این سرزمین

سلام های گرم همراه شادباش روزگار نو انشاله

این پرسش از چند جهت اهمیت دارد . تجربه ی فردی شما پس از مدتی کوتاه یا بلند عطربازی و سلیقه ی فردی و جمعی ی سرزمینی ی این خطه از جهان یا حتی جبر به انتخاب و لیاقت برندها یا عطوری خاص در منتخب شدن توسط شمای با تجربه یا حتی کم تجربه اما مطالعه و تحقیق کرده را نمایان میسازد . یا مواردی دیگر حتی !

پرسش ها این ها است :

آخرین عطری که شما خریدید چه بود ؟

علت انتخاب اش چه بود ؟

و آیا رضایت داشته اید از انتخابتان ؟

این یک تجربه ی جمعی و بسیاااار آموزنده است .

پاسخ های این پرسش ها دقیقا کلیدی ست بر قفل جعبه ی دانش عطربازی برای جوانان تازه عطرجو :)

و خدمت و کمک بزرگی ست هم به عطربازی و هم به عطربازان !

و دیگر :

آخرین عطری که هدیه داده اید چه بوده و به چه کس ؟

و

آخرین عطری که هدیه گرفته اید چه بوده و از چه کسی ؟

و آیا انتخابشان موفق بوده است یا خیر ؟!

ارادت و عرض سپاس

کاوه کاوه
1402/01/12
در پاسخ به کامبیز سخی :

کاوه عزیز

سلام

چه انتخابهای خوبی ! همه عالی !

حالا کو تا شما هدیه دریافت کنی جوان رعنا ! وقت بسیار است انشاله .

و چه خوب که در هدیه دادن با سلیقه ای و سخی . آفرین

ممویر عالی ست !

زنده باد انشاله

سلام دوباره

واقعا آدم لذت میبره با شما مکاتبه میکنه جناب سخی

اوایل این شکلی 🤨🧐 کامنت های شما رو میخواندم چون متاسفانه فضای مجازی پر از دروغ و فریبه ولی دیدم که نخیر  شما فرق دارین و واقعا مهره ی مار دارین و این به خاطر تجربه،حکمت و قلب پاک و مهربان شماست که همه شما رو دوست دارن و انتظار دیدن شما رو می کشن

با اینکه جوان های نسل جدید کلی اختلاف نظر با نسل قدیم دارن اما به نظر من نسل های شما و قبل از شما  بهترین بودن و هستن و دیگه تکرار نمیشن متاسفانه،کاشکی که دوباره اخلاق مردم برگرده به همون روزها و نسل ها که قول مردم قول بود و کسی زیر حرفش نمیزد،مرام و معرفت و اخلاق خیلی بیشتر بود اون زمان ها

امیدوارم که آدم های خوش قلب مثل شما زیاد بشه که دعای خیر برای همه ی مردمه

بنده همون مش قاسمم(دیگه گفتم اسم خودمو بنویسم بجاش) و قبلا هم گفتم که باعث افتخار بندست که همشهری شما هستم🌹🌷

پ.ن:یه حلالیت بطلبم از مدیریت و ادمین سایت 😅که اینقدر نوشته های متفرقه رو مجبورین بخونین،

خودش یه شغل تمام وقته واقعا

من شرمنده ام،خدا قوت

پرنیان پرنیان
1402/01/12
در پاسخ به کامبیز سخی :

پرنیان عزیزم

خوشا بحال علی کوچولو و متعلقین اش که قلب تو را ربوده اند و سودها میبرند ازین ربایش 😁

سرقت دل تنها سرقتی ست که تبعات مثبت دارد ! یعنی قلب را میربایی و بر خلاف دیگر سرقت ها ، پس از آن سرقت ، هدایایی هم بابت آن سرقت دریافت میکنی بجای اینکه پرداخت و جبران کنی :) جبران اش معکوس است ☺

کسی که " عطر " به دیگری هدیه میدهد ، قسمتی از بهشت را هدیه داده ، خصوصیتی از بهشت ، اکسیری از عصاره ی لذت که در شیشه ای کوچک ریخته اند ، دنیایی را هدیه میدهد در شیشه ای ، گویی دنیا را و هر آنچه درو هست کوچک کنی و اکسیر بگیری و مایع آن را قطره قطره درون شیشه ای بریزی و به عزیزترین ات هدیه دهی !

خاطره میسازد ، خاطرات میسازد !

منش میسازد شعور میسازد تفکر میسازد آگاهی میدهد !

پر از لبخند توست ، پر از قطرات اکسیر قلب توست ، پر از طپش هایی ست از قلب تو که بر هدیه گیرنده طپیده !

جمعی از دو دنیاست در یک شیشه و میدانی دو دنیا و مافیها در یک شیشه یعنی چه ؟؟

چند نفر اینگونه شناخته اند و اینگونه میبینند عطرها را ؟؟

مقایسه کن در ذهن آن کسی را که بوی بهشت میدهد با کسی که بوی بد از جسم اش منتشر میشود !

فرق اش بو و رایحه ی روح است !

به این جمله بسیار فکر کن !!

وقتی که بویی را از کسی دریافت میکنی که : " با روح اش منطبق است ( جسم را نمیگویم بلکه روح ) " آنوقت عطر او برایت معنی میشود ! کاش معانی ی این جمله در قلبت شکل گیرد و ترجمه شود ! این یک راز بزرگ است که بر تو هدیه کردم !

عطر روح اشخاص را دریافت کن و ببو و از عطر جسم عبور کن و نگذار عطر جسم تو را گول بزند و منحرف کند از دیدن و بوییدن و درک درست چیزی که باید !

این راز را به هر کس نمیگویم ! اینجا نوشتم که خودت بخوانی و آنانی که باید !

وقتی به عطور روح متمرکز شوی آنوقت پرده ی اسرار و رازهای مخفی ، کنار میرود و نور حقیقت بر تو میتابد !

شنیده ای میگویند فلان شخص را که دیدم ، بویی به مشامم رسید که غریب بود ! نمیتوانم توصیف کنم آن بو را ! بوی این دنیا نبود بنابرین کلمات این دنیا بر توصیف آن ناقص اند !

عطرها دو دنیا دارند . وارد آن دنیا شو ! که از هر هزار عطرباز خبره تنها یک نفر قدرت ، توان ، دانش و مجوز ورود دارد !

تمرین کن و حال اش را ببر :)

کامبیز جان عزیزم 

من زیبایی دو دنیا و مافیها رو در عطر کلمات پرمغز تو پیدا می کنم که به محض خوندن شون شروع میکنند به پیچیدن در گوش و قلب و جانم‌‌. درسهای زیبای تو رو سعی می کنم که بفهمم اول (خودت فهمیدی من درک مطلبم کمی پایینه :)) فک کنم) و بعد به کار بگیرم. سپاس از بخشندگی بی چشم داشتت 

در پاسخ به کامبیز سخی :

صبای عزیزم سلام

بله . الحق بهترین هدیه عطر است .

و تو باسلیقه ای در انتخاب این هدیه بر دیگران .

آفرین 😊

😍😍 اخ عموجان اگه بدونی در انتخاب هدیه برای دیگران چه قد تیز و نکته بین میشم  .... انقد که برای انتخاب عطر برای خودم انقد سخت نمیگیرم. 

جالبتر اینکه برای انتخاب عطر برای خودم شاید سقفی در هزینه انتخاب کنم ولی برای انتخاب برای دیگران هیچ سقفی نمیزارم برای هزینه فقط بهترین کاری که بپسندم رو بر میدارم😅 

درود بر تو عموی با اصالت عطر افشان 

nazanin nazanin
1402/01/12
در پاسخ به کامبیز سخی :

نازنین عزیزم

اولا شک نکن در گذر عمر بارها سلیقه ات تغییر خواهد کرد !

از همین است که به دوستان جوان ام میگویم اگر عطری خیلی مورد تعریف و تمجید قرار گرفت برای خود بخرید و بردارید ! حتی اگر مخالف سلیقه ی شما باشد !

شک نکنید هر ساله ژن های جدیدی در بدن شما فعال میشوند که بکلی سلیقه ی شما را تحت تاثیر و تغییر قرار میدهند !

و باز شک نکن هر هدیه علاوه بر دلیلی که دهنده ی آن به شما بر خود فکر کرده ، دلائل دیگری نیز دارد .

عزیز منی 😊

آقای سخی عزیز و نازنین:) کاملا درسته. وقتی طی چند هفته مقداری از سلیقه ام تغییر کرده، بی شک تا سن سی سالگی چه بسا بیشتر تغییراتی بیشتر هم خواهد کرد.

یکی از دلایل اش رو بگم؟:) من صورت فوق العاده لوسی دارم بنظرم.😅 حمل بر تعریف نباشه، هرکی منو میبینه میگه چه صورت ناز و ملوسی. بعد منم دوست ندارم ناز و ملوس بنظر برسم چه بسا درونیاتم هم متفاوته. البته بچه سال تر که بودم، واقعا شخصیت لوس و نازنازی داشتم:) اینکه آدم تو جمعی باشه که همه لوسش کنن ضربه های محکمی به آدم وارد میکنه. طوری که با وارد شدنِ پله پله به اجتماع و تعامل با مردم، ناخودآگاه، فرد، آدمِ ضعیفی به شمار میاد. بعد از ضربه خوردن های زیاد، تصمیم گرفتم این روحیه ام رو به کل کنار بزارم. و خب موفق شدم. این (لوس بودن) تا همین شاید یکی دوماه پیش سایه ی شخصیتی من بود. (حدس میزنم شما هم متوجه شده باشید، از نوع نوشتار، پروفایل و غیره..) قبلا به طوری بود که آدم لوس و نازنازی و لطیف می دیدم و یا حتی عطر های ملایم و لطیف، اونقدر بهم میریختم که حد نداره. چون مسلما یاد گذشته ی خودم می افتادم که ازش ضربه دیدم و این منو عصبی می کرد. 

و دقیقا اون روزی که عکس خانم مونا رو دیدم با اون پیراهن زیبا، یاد خودم افتادم که دوران راهنمایی، یکی از همین پیراهن ها تن من بود و موهامو با روبان سفید بسته بودم و با دوستام شعر می خوندم. و خب اون عکس، خیلی زیباا بود:)

الان اون گارد قدیم رو ندارم و دارم سعی می کنم خودمو رها کنم. موفق بوده ام تا حدودی. مثلا دیگه خانم های لطیف و یا حتی لوس منو عصبانی نمی کنن و اتفاقا با لبخند بهشون نگاه می کنم:) اما مقوله ی عطرهای میوه و گلی همچنان به من نمیان. ولی احتمال میدم یخورده که بگذره درست بشه. نمیدونم.

مادرم یبار گفت: بوی مردای جنگ زده رو میدی😆

شما هم عزیز منید:)) من دست بوس شمام:) و اینکه ببخشید زیاده گویی کردم؛)

در پاسخ به nazanin :

آقای سخی عزیز و نازنین:) کاملا درسته. وقتی طی چند هفته مقداری از سلیقه ام تغییر کرده، بی شک تا سن سی سالگی چه بسا بیشتر تغییراتی بیشتر هم خواهد کرد.

یکی از دلایل اش رو بگم؟:) من صورت فوق العاده لوسی دارم بنظرم.😅 حمل بر تعریف نباشه، هرکی منو میبینه میگه چه صورت ناز و ملوسی. بعد منم دوست ندارم ناز و ملوس بنظر برسم چه بسا درونیاتم هم متفاوته. البته بچه سال تر که بودم، واقعا شخصیت لوس و نازنازی داشتم:) اینکه آدم تو جمعی باشه که همه لوسش کنن ضربه های محکمی به آدم وارد میکنه. طوری که با وارد شدنِ پله پله به اجتماع و تعامل با مردم، ناخودآگاه، فرد، آدمِ ضعیفی به شمار میاد. بعد از ضربه خوردن های زیاد، تصمیم گرفتم این روحیه ام رو به کل کنار بزارم. و خب موفق شدم. این (لوس بودن) تا همین شاید یکی دوماه پیش سایه ی شخصیتی من بود. (حدس میزنم شما هم متوجه شده باشید، از نوع نوشتار، پروفایل و غیره..) قبلا به طوری بود که آدم لوس و نازنازی و لطیف می دیدم و یا حتی عطر های ملایم و لطیف، اونقدر بهم میریختم که حد نداره. چون مسلما یاد گذشته ی خودم می افتادم که ازش ضربه دیدم و این منو عصبی می کرد. 

و دقیقا اون روزی که عکس خانم مونا رو دیدم با اون پیراهن زیبا، یاد خودم افتادم که دوران راهنمایی، یکی از همین پیراهن ها تن من بود و موهامو با روبان سفید بسته بودم و با دوستام شعر می خوندم. و خب اون عکس، خیلی زیباا بود:)

الان اون گارد قدیم رو ندارم و دارم سعی می کنم خودمو رها کنم. موفق بوده ام تا حدودی. مثلا دیگه خانم های لطیف و یا حتی لوس منو عصبانی نمی کنن و اتفاقا با لبخند بهشون نگاه می کنم:) اما مقوله ی عطرهای میوه و گلی همچنان به من نمیان. ولی احتمال میدم یخورده که بگذره درست بشه. نمیدونم.

مادرم یبار گفت: بوی مردای جنگ زده رو میدی😆

شما هم عزیز منید:)) من دست بوس شمام:) و اینکه ببخشید زیاده گویی کردم؛)

بعله نازنین دیدی گفتم ... خوب میدونم چی تو رو به این سمت کشونده منم به این سمت کشیده شده بودم 

و میدونی بزرگ شدن و مچور شدن در چه لحظه ایی رخ میده؟ 

جایی که در تعادل قرار میگیری 

چنان تیز میشی که در عین لطافت ، تیزتر از چشم روباه میتونی فریب رو شناسایی کنی و بوووم بوووم! 

اره جان دل از خودت فرار نکن فقط تیزتر شو 💖♥️😘 یه عالمه بوس 

در پاسخ به کاوه :

سلام دوباره

واقعا آدم لذت میبره با شما مکاتبه میکنه جناب سخی

اوایل این شکلی 🤨🧐 کامنت های شما رو میخواندم چون متاسفانه فضای مجازی پر از دروغ و فریبه ولی دیدم که نخیر  شما فرق دارین و واقعا مهره ی مار دارین و این به خاطر تجربه،حکمت و قلب پاک و مهربان شماست که همه شما رو دوست دارن و انتظار دیدن شما رو می کشن

با اینکه جوان های نسل جدید کلی اختلاف نظر با نسل قدیم دارن اما به نظر من نسل های شما و قبل از شما  بهترین بودن و هستن و دیگه تکرار نمیشن متاسفانه،کاشکی که دوباره اخلاق مردم برگرده به همون روزها و نسل ها که قول مردم قول بود و کسی زیر حرفش نمیزد،مرام و معرفت و اخلاق خیلی بیشتر بود اون زمان ها

امیدوارم که آدم های خوش قلب مثل شما زیاد بشه که دعای خیر برای همه ی مردمه

بنده همون مش قاسمم(دیگه گفتم اسم خودمو بنویسم بجاش) و قبلا هم گفتم که باعث افتخار بندست که همشهری شما هستم🌹🌷

پ.ن:یه حلالیت بطلبم از مدیریت و ادمین سایت 😅که اینقدر نوشته های متفرقه رو مجبورین بخونین،

خودش یه شغل تمام وقته واقعا

من شرمنده ام،خدا قوت

عزیز منی شما !

گفتم چرا اینقدر دوستت دارم ها 😁 نگو که مش قاسم خودمونی !

صد تا اسم و اکانت دیگه هم که داشته باشی ( همه ی دوستان خوب ما ایضا همین کار رو بکنن هم ) فرقی نداره ، مهم سیرت شماست که زیباست ! سیرت یکی هست و تحت اسامی ی مختلف تغییر نمیکنه . البته این ، برای انسانهای کامل و به کمال رسیده صادق هست ورنه با خبرم که برخی بیش از یک اکانت دارند و در هر اکانت یک روش و اخلاق جدا دارند 😁

من هم مفتخرم به همشهری بودن با شما مش قاسم عزیزم ، دوست قدیمی ام .

انشاله حضورت پایدار و پرتکرار باشد .

و اما تنها فعالیت مجازی من عطرافشان هست که برای من اصلا مجازی نیست و عین حقیقت هست . از وقتی اینستا قطع شده دیگر حتی به صفحه ی خودم هم رجوع نمیکنم ! من همیشه از فضای مجازی فراری بودم . توی همین فضای حقیقی خودمان هم گیر کرده ایم و ناموفق ایم برسد به مجازی 😁

عزیز منی مش قاسم مهربان ما

کاوه کاوه
1402/01/12
در پاسخ به کامبیز سخی :

عزیز منی شما !

گفتم چرا اینقدر دوستت دارم ها 😁 نگو که مش قاسم خودمونی !

صد تا اسم و اکانت دیگه هم که داشته باشی ( همه ی دوستان خوب ما ایضا همین کار رو بکنن هم ) فرقی نداره ، مهم سیرت شماست که زیباست ! سیرت یکی هست و تحت اسامی ی مختلف تغییر نمیکنه . البته این ، برای انسانهای کامل و به کمال رسیده صادق هست ورنه با خبرم که برخی بیش از یک اکانت دارند و در هر اکانت یک روش و اخلاق جدا دارند 😁

من هم مفتخرم به همشهری بودن با شما مش قاسم عزیزم ، دوست قدیمی ام .

انشاله حضورت پایدار و پرتکرار باشد .

و اما تنها فعالیت مجازی من عطرافشان هست که برای من اصلا مجازی نیست و عین حقیقت هست . از وقتی اینستا قطع شده دیگر حتی به صفحه ی خودم هم رجوع نمیکنم ! من همیشه از فضای مجازی فراری بودم . توی همین فضای حقیقی خودمان هم گیر کرده ایم و ناموفق ایم برسد به مجازی 😁

عزیز منی مش قاسم مهربان ما

قربان شما جناب سخی عزیز، دل به دل راه داره

البته این همون اکانته،اگه کامنت های اولم رو نگاه کنین همون اسم رو نوشته

اسم مش قاسم رو به خاطر کاراکتر مش قاسم توی سریال دایی جان ناپلئون گذاشته بودم که گفتم دیگه عوضش کنم اسم  خودم رو بذارم

بنده کوچیک شما هستم🌹

nazanin nazanin
1402/01/12
در پاسخ به Someone Out There Saba :

بعله نازنین دیدی گفتم ... خوب میدونم چی تو رو به این سمت کشونده منم به این سمت کشیده شده بودم 

و میدونی بزرگ شدن و مچور شدن در چه لحظه ایی رخ میده؟ 

جایی که در تعادل قرار میگیری 

چنان تیز میشی که در عین لطافت ، تیزتر از چشم روباه میتونی فریب رو شناسایی کنی و بوووم بوووم! 

اره جان دل از خودت فرار نکن فقط تیزتر شو 💖♥️😘 یه عالمه بوس 

اره صبا جان یادمه گفتی تو هم اینطوری بودی. 

اره دقیقا هرچی میگذره آدم متعادل تر میشه‌. خداروشکر اینجا اومدن من خیلی بهم کمک کرد. اون موقع ها از خودم فرار میکردم، یادته که واسه ی آقای مسیح هم نوشته بودم بخشی اش رو. درست شده تقریبا خداروشکر.

عزیز دلی؛)❤

TIMELESS TIMELESS
1402/01/13
در پاسخ به کامبیز سخی :

جناب اسعدی عزیز

عرض سلام و احترام

من تنها یک جمله در پاسخ به متن صحیح شما عرض میکنم :

آنها که ذینفع نظرات و معرفی های صحیح شمایند ( که تعدادشان هم کم نیست ) اصلا نه عضو هستند و نه مشارکت میکنند !!

این بسیااار مهم را فراموش نفرمایید !

ادامه دهید بدون خستگی 😊

با احترام و عرض ادب

از عنایت دقیق شما سپاسگزارم استاد ارجمند. بله قطعا هر چه در توانم باشد دریغ نخواهم کرد....

در پاسخ به Someone Out There Saba :

😍😍 اخ عموجان اگه بدونی در انتخاب هدیه برای دیگران چه قد تیز و نکته بین میشم  .... انقد که برای انتخاب عطر برای خودم انقد سخت نمیگیرم. 

جالبتر اینکه برای انتخاب عطر برای خودم شاید سقفی در هزینه انتخاب کنم ولی برای انتخاب برای دیگران هیچ سقفی نمیزارم برای هزینه فقط بهترین کاری که بپسندم رو بر میدارم😅 

درود بر تو عموی با اصالت عطر افشان 

پس خوشا بحال آنهایی که دوستشان داری تا حد تقدیم هدیه 😁

این یعنی ضمیر تو سخی ست ، تا حدودی که دیگری را بر خود ارجع میدانی ! آفرین . زنده باد دختر خوب !

انشاله ایشان بدانند قدر و منزلت تو را .

انشاله خدای ثروتمند ما چندین برابرش را تقدیم تو کند . که خدای ما وعده های صادق داده بر جبران چندین برابری ی سخاوت سخاوتمندان !

در این بزرگخانه برخی چون من تنها به نام سخی اند و برخی به صفت و صدق !

ایرج بزرگدل و هانی ی خندان دل و موسوی ی مهربان از جمله ی ایشان اند که خداراشکر هستند هرچند انگشت شمار اند !

و بزرگوارترین ِ ایشان را بر من که مجوز ندارم به معرفی متاسفانه تا همه ی دوستان بشناسند فرشتگان بزرگوار خدارا

که اختیار حضور من به واقع به اراده ی نامبردگان است

حتی مدیری که همه ی این الطاف در زیر سقف مهر او در جریان است !

باید چشم دل داشت تا دید قلب ، طپش و مهری را که بر هدیه سنجاق شده ست 😊

آفرین دختر جوان

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟